כללי סקריפט סיוע לעימוד

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!

מאד הייתי מעוניין בסקריפט נראה לי לא מורכב שיקח פסקת טקסט נתונה וישכפל אותה בכמה עותקים כאשר כל אחד שונה מעט ב
מרווח שורות.
וכן (בסט נפרד) מרווח מילים)
וכנ"ל גודל הפונט בעשריות הנקודה.

נראה לי שדי בזה להבנת העניין,
התועלת ברורה לכל מעמד, לבחירת הצורה המושלמת ביותר לפסקה בפעם אחת ולא באין קץ נסיונות.

אם משהו יכול ליצור כזה או מכיר כזה, או שמא יכול לבאר לי איך ליצור בעצמי- אשמח מאד, ומסתבר שיהיה לתועלת לעוד מעמדים.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מתנצלת שאני לא יכולה לעזור לך אבל אולי אתה תוכל לעזור לי ולהסביר איך משתמשים בסקריפט קיים שיש לי? היכן שמים אתו ואיך נעזרים בו? ניסיתי לברר באשכול אחר ועדיין לא קיבלתי תשובה וזה דחוף לי.

• הוסף לסימניות
פותחים את חלונית הסקריפטים עם Alt+Ctrl+F11
קליק ימני על תיקית User ואז הפעלת Reveal in explorer
העברת הסקריפט לתיקיה שנפתחה

הסקריפט יופיע כעת תחת התיקיה User בחלונית הסקריפטים

• הוסף לסימניות
אם לכל אחד מהשלש משתנים יש 10 אופציות, ייצא לך 1000 סוגי פסקאות. האם זה באמת מה שאתה רוצה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;540622:
אם לכל אחד מהשלש משתנים יש 10 אופציות, ייצא לך 1000 סוגי פסקאות. האם זה באמת מה שאתה רוצה?

רק 1000?
אם תיקח בחשבון את כל המרכיבים שמעניקים שליטה על שלושת התכונות הללו (מרווח שורות, גודל פונט, מרווח בין אותיות, מרווח בין מילים, רוחב אות, הגדרות Justification, וכו'), מספר האפשרויות שיתקבלו כאשר מגבילים את שינוי גודל הפונט ומרווח השורות ל-±2pt הוא רק 12,768.

מעניין איך מסמך אינדיזיין יתמודד עם זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. לב;540589:
מתנצלת שאני לא יכולה לעזור לך אבל אולי אתה תוכל לעזור לי ולהסביר איך משתמשים בסקריפט קיים שיש לי? היכן שמים אתו ואיך נעזרים בו? ניסיתי לברר באשכול אחר ועדיין לא קיבלתי תשובה וזה דחוף לי.

לצערי אני ממהר ולא אוכל להרחיב, בקיצור-
פתחי את החלון-תצוגה, אוטומטיה, סקריפטים, בתפריט בצד בחרי הצג בסייר(סמני איזה סקריפט קיים לא משנה מי)
כעת נפתחה התקיהה אליה יש להכניס סקריפטים.
הדביקי בה את הסקריפט.
כעת הוא יופיע בחלון ותוכלי להפעילו ע"י לחיצה על עליו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדי רביד;540724:
רק 1000?
אם תיקח בחשבון את כל המרכיבים שמעניקים שליטה על שלושת התכונות הללו (מרווח שורות, גודל פונט, מרווח בין אותיות, מרווח בין מילים, רוחב אות, הגדרות Justification, וכו'), מספר האפשרויות שיתקבלו כאשר מגבילים את שינוי גודל הפונט ומרווח השורות ל-±2pt הוא רק 12,768.

מעניין איך מסמך אינדיזיין יתמודד עם זה.

כמובן אין כוונתי שיופיע בב"א הכל, בתחילה רק הגודל למשל אח"כ אבחר תוצאה אחת ועליה אפעיל שוב- הפעם מרווח שורות ,וכן הלאה.

• הוסף לסימניות
עדי, ה-OP ציין שלוש מרכיבים, ובכל מרכיב עד 10 שינויים כך ש: 3^10 = 1000!

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לתת לי הסבר קצר
מהו סקריפט ומהו תפקידו
אני עובדת על אינדיזיין כבר למעלה משנתיים בתור מעצבת ומעמדת כתבות במגזין מוכר
ולא יצא לי להשמש בזה
זה יכול לעזור לי בתחומי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה