סקר אורגנים

מה אתם הייתם בוחרים?

• סה"כ מצביעים
    62
  • הוסף לסימניות
מכיון שהרבה דנו כאן בפורום על סוגי אורגנים מה יותר טוב אולי פשוט נעשה סקר :p סתם בשביל הכיף
כל אחד יצביע למה שהוא אוהב (בלי לנמק אלא כל אחד טעמו ונימוקו עימו)
ומחילה מחברת אורגנים שלא הוזכרה בסקר :rolleyes:
הסדר שאני כותב הוא אקראי ואין לראות בו נגיעות אישית של העדפה מסויימת :eek:

• הוסף לסימניות
הייתי בוחר ימאה גינוס ובכסף שאני אקבל תמורת המכירה שלו אני יקנה קורג pa4 + מוטיף 6 + מקצבים + מיקסר קטן + מיקרופון + שתי מגברים.
:cool:
אתה די ברור חחח :p:D

• הוסף לסימניות
אתה די ברור חחח :p:D
מאד ברור,
הרי אתה לא מכניס את השיקול של הכסף, אז בעצם השאלה היא - ''אם יתנו לך אחד מאלה בחינם מה תעדיף'', וממילא ברור שימאה...
אה, ודרך אגב שכחת ''קסיו''.:p

• הוסף לסימניות
מאד ברור,
הרי אתה לא מכניס את השיקול של הכסף, אז בעצם השאלה היא - ''אם יתנו לך אחד מאלה בחינם מה תעדיף'', וממילא ברור שימאה...
אה, ודרך אגב שכחת ''קסיו''.:p
למה לא להכניס את השיקול של הכסף זה גם כלול בשאלה ואם ברור שימהה ולמכור ולקנות קורג אז לא הבנתי קורג או ימהה?
עד כמה שידוע לי קסיו זה אורגנים ללימוד לא מקצועיים שמופיעים איתם וכו לא?

• הוסף לסימניות
למה לא להכניס את השיקול של הכסף זה גם כלול בשאלה ואם ברור שימהה ולמכור ולקנות קורג אז לא הבנתי קורג או ימהה?
עד כמה שידוע לי קסיו זה אורגנים ללימוד לא מקצועיים שמופיעים איתם וכו לא?
עם השיקול של הכסף אז אני כמעט בטוח שקורג.

• הוסף לסימניות
הכול כאן טעותי. השיקולים לא עניניים לגופה של אומנות. אתם יכולים לבדוק את זה: מי שמגיע מהעולם החסידי עם הדאנסים והפריילך ינק משם עם חלב אימו את ההעדפה לימאהה. מי שמגיע מהצד הליטאי/ספרדי- תלוי אם הוא יוצר מקצבים ופלייבקים העדיף קורג ואם הוא מנגן להנאתו או כחלק מתזמורת - הרבה פעמים רולנד. ולקטרון רק מהצד החסידי/ירושלמי הצביעו בעבורו -באחריות...
נ.ב. לא התכוונתי לזלזל באף צד - בכולם ישנם כאלה אמנים מדהימים וכאלה שפחות.

• הוסף לסימניות
בחרתי קורג, כי בליגה הגבוהה- ז"א קורג PA4 מול ימהה ג'נוס וSD9 של קטרון -אז ודאי שקורג.
(לרולנד אין אריינג'ר חדש בליגה הגבוהה)
אבל בליגה האמצעית -קורג PA700 וימהה PSR S775 מול רולנד EA7 - הרולנד מנצח בנוק אאוט. (לקטרון אין אורגנים בליגה אמצעית או נמוכה)
בליגה הנמוכה הימהה שולט. אבל לאחרונה רולנד וקורג הוציאו גם אורגניות, לא יודע איך הן.

• הוסף לסימניות
איזה מתח קורג וימהה בקרב צמוד מי ינצח? האם יהיה שוויון ונצטרך את הוטו של גרשון פרשייטט ?
מי יעלה לשלב רבע הגמר? :p (תארו לכם את מנחם טוקר אומר את הדברים חחחח)

• הוסף לסימניות
הא ודרך אגב תודה רבה לכל המשתתפים בסקר:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה