מצטרפת.אני הייתי שמחה לשמוע המלצה ממשהי שיש לה את המכשיר לפחות שנה, עשתה הפסקה של למעלה מחודש- ועדיין רואה תוצאות.
יש כזה דבר?
כן !אני הייתי שמחה לשמוע המלצה ממשהי שיש לה את המכשיר לפחות שנה, עשתה הפסקה של למעלה מחודש- ועדיין רואה תוצאות.
יש כזה דבר?
יכול להיותלי יש של בראון
לא רואה כמעט תוצאות
במקומות שהייתי בעבר במכון רואה שיפור ובמקומות שלא
לא רואה
אם אני לא מקפידה כל שבוע הכל חוזר
הבנתי שהסנסיקה יותר מוצלח
אזורים כללים פחות כואב? (ידיים, רגלים..)יש אזורים שלא מרגישים ויש איזורים שזה יותר כואב אבל סביר ואפשר לעשות את זה לבד
11 חודשים רצופים לעשות??כן !
אחרי 11 חודשים רצופים
עשיתי הפסקה של משהו כמו 4 חודשים
ולא חזר לי כמעט בכלל
ממליצה
בולאזורים כללים פחות כואב? (ידיים, רגלים..)
אזורים רגישים יותר כואב, כן?
אז לא הבנת נכון11 חודשים רצופים לעשות??
אני הבנתי עושים משהו כמו 3 חודשים כל שבוע, ואחר כך זה רק חיזוקים.
לא לייזר!מעניין אותי אם משהי יודעת איזה מהם מתאים לשיער פלומתי שקוף באזור הפנים.
אני בתקופת התלבטות מה לקנות או כבר ללכת למכון.
אפשר לשאול איזה צבע עור ושיער יש לך?לי יש של בראון
לא רואה כמעט תוצאות
במקומות שהייתי בעבר במכון רואה שיפור ובמקומות שלא
לא רואה
אם אני לא מקפידה כל שבוע הכל חוזר
הבנתי שהסנסיקה יותר מוצלח
עור שזוף ושיער כההאפשר לשאול איזה צבע עור ושיער יש לך?
כי הבנתי שהכי טוב לזה עור בהיר ושיער כהה...
איזה דגם?לי יש בראון
על עור שזוף עם שיער כהה פחות רואים תוצאות...עור שזוף ושיער כהה
מה כן?לי יש בראון פרו 7 ואני ממש מרוצה!
לא לייזר!
חבל שתלמדי את הטעות על בשרך...
כדאי להתמיד עם אפילציה.אפילציה התחלתי והתייאשתי באמצע, זה פשוט לא נגמר...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים