מברור שערכתי אז, הכי שווה לקנות ברפאלי או דרך הסתדרות המורים.איפה אפששר לקנות את הבראון הכי בזול?
כמה המחיר הכי זול?מברור שערכתי אז, הכי שווה לקנות ברפאלי או דרך הסתדרות המורים.
מצטרפת לשאלהיש בעיה להשתמש בהנקה?
אם אני לא טועה בגלל שהוא נמכר לאנשים פרטיים אז העוצמה שלו פחותה, כלומר לייזר במכון יותר אפקטיבי.השאלה היא האם הלייזר הביתי מספיק בטיחותי כמו במכון?
תבדקי בזאפאיפה אפששר לקנות את הבראון הכי בזול?
יש בחו"ל דגמים שאין בארץ?ראפלי לא הכי זולים תשווי בזאפ מול אמזון אנגליה יש שם דגמים שממש בהפרש של כמה מאות שקלים
יכול להיותיש בחו"ל דגמים שאין בארץ?
לי יש את של סנסיקהלי יש של בראון
לא רואה כמעט תוצאות
במקומות שהייתי בעבר במכון רואה שיפור ובמקומות שלא
לא רואה
אם אני לא מקפידה כל שבוע הכל חוזר
הבנתי שהסנסיקה יותר מוצלח
לא ממליצה לך לעשות לייזר בפנים!מה כן?
כי ההיא של המכון ממש ממליצה לי כל פעם שאני באה אליה להוריד...
היא טוענת שזו מכונה חדשנית המתאימה בדיוק לסוג השערה הזו, עם הרבה לקוחות מרוצות וממליצות (לפי דבריה כמובן, היא הראתה לי גם קלסר עם חוזים של לקוחות מכול הארץ...)
אפילציה התחלתי והתייאשתי באמצע, זה פשוט לא נגמר...
אפשר הסבר מה זה הסתדרות המורים?הכי זול דרך הסתדרות המורים ששם המחיר הוא 2,100
אבל שוב, אולי השתנו המחירים מאז, צריך לבדוק...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //