גם אצלי ככה עם הבראון!לי יש של בראון
לא רואה כמעט תוצאות
במקומות שהייתי בעבר במכון רואה שיפור ובמקומות שלא
לא רואה
אם אני לא מקפידה כל שבוע הכל חוזר
הבנתי שהסנסיקה יותר מוצלח
יש מישהי שהתנסתה בו?ההבדל בין PRO5 לPRO7 זה שעל ה7 כתוב לצמיתות.
אאל"ט מישהי כתבה בעבר שהיא שאלה רופא והוא אמר שזה לא מסוכן - פשוט לא יהיו תוצאות.הבנתי שהמניעה לעשות בהריון הוא בגלל שלא יהיו תוצאות טובות.
משהיא יודעת אם גם אסור מבחינה רפואית לעובר/ לאם?
אני הבנתי שבהריון זה מסוכן כי זה עובד על קרינהאאל"ט מישהי כתבה בעבר שהיא שאלה רופא והוא אמר שזה לא מסוכן - פשוט לא יהיו תוצאות.
הבנתי שהמניעה לעשות בהריון הוא בגלל שלא יהיו תוצאות טובות.
משהיא יודעת אם גם אסור מבחינה רפואית לעובר/ לאם?
אאל"ט מישהי כתבה בעבר שהיא שאלה רופא והוא אמר שזה לא מסוכן - פשוט לא יהיו תוצאות.
בין אם תעשי ובין אם לא לא יהיו תוצאות והיות והמחקרים או הדעות שונות בנושא, עדיף כבר לא לעשות בכלל בתקופה הזאת…אני הבנתי שבהריון זה מסוכן כי זה עובד על קרינה
גם המכונים לא עושים רק כאלה שיש להם מכשיר עם אישור ממשרד הבריאות להשתמש בהריון
לא ניראה לי שזזה כולל את המכשירים הביתים
לא הייתי ממליצה לעשות בהריון!
בהריון יש הורמנלים גבוהים ולכן יש צמיחת שיער חזקהבין אם תעשי ובין אם לא לא יהיו תוצאות והיות והמחקרים או הדעות שונות בנושא, עדיף כבר לא לעשות בכלל בתקופה הזאת…
מה שכן, אני שמעתי על כאלה שעשו ובמהלך ההריונות חזר להן השיער… יש כאן מישהי ששמעה על זה?
את צריכה לגלח לפני הטיפול את כל השערות ממש.האם צריך לגלח את כל האזורים לפני
או שיש אזורים נגיד פחות שעירים שלא חייב ואפשר לעשות על זה?
זה נשמע לי עבודה מטורפת עוד לפני הלייזר
עדיף פרו 7אשמח לשמוע איזה דגמים בדיוק של בראון מומלצים - פרו 5 או פרו 7
אני אשמח לשם דגם מלא ...
ראיתי שיש הרבה דגמים של פרו 5
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים