מוזר מאיפה יש להם כסף לממן את כולם...כמהה יחצנים יש לנטפרי.....
כשנותנים חינם, זה חוזר, ובגדול!!!מוזר מאיפה יש להם כסף לממן את כולם...
זה בסדר, הייתי ציני... כמה פעמים כשעלה הנושא רמזו כמה מגיבים שנטפרי מפעילים טוקבקיסטים בתשלום....כשנותנים חינם, זה חוזר, ובגדול!!!
כל מנוי נטפרי שנהנה עד הגג מהשירות, ורואה שהם מקבלים פרוטות, ומבין [מתוך מה שהוא מקבל] שהכסף לא הולך לשום מטרה עסקית, רק לנוחיותו. רוצה להחזיר להם, ולפרסם את הזכות הזו.
תלחץ "להגדלה ותמונות נוספות" נפתח כמו דף אינטרנט נפרד, תלחץ f5 כמה פעמים- תוך כמה שניות זה בד"כ מתרענןאני גם בנטפרי ואכן ממש ממש מצוין מבחינה רוחנית אבל.... מבחינת מהירות אני חייב לומר שאתרוג הרבה יותר מהיר יתכן בגלל שהם לא בודקים כל תמונה וכו'
מה שהכי הפריע לי בזה לדוגמה אתר יד 2 כשאני רוצה לראות תמונה של מוצר והתמונה עדיין לא נבדקה... לפעמים זה לוקח כמה שעות בפרט אם זה בשעות הלילה וכו'....
http://www.mivtsar.com/אולי משהו יכול להביא קישור לקבלת שירות מאחד מהמסננים
שוב,ניסיתי נטפרי לשלוש ימים וברחתי כל עוד נפשי
מי י שיכול להרשות לעצמו לחכות יומיים כדי שמאמר אקדמי יעלה או כדי לקבל גישה לאיזה קופון, אשריו. אני עדין לא מבינה איך עושים את זה. איך אתם יכולים לחכות אפילו חצי שעה, אפילו 5 דקות, פתיחה של אתר או תמונה?
אני אסביר לך. אלו לא סוכנים, אלו שהידים! וכמו שלחמאס יש מספיק כסף, גם לנטפרי האלו, העשירים האלו יש מלא כסף, כל אחד מקבל מכונית חדשה והטבות עד השמים! כן כן! הגיע הזמן להוציא את כל האמת!מוזר מאיפה יש להם כסף לממן את כולם...
לא נכון! כל הסינונים מתערבים לך למעשה בהשקפה, אחרת למה הם מסננים? תחליטעניתי רימון - ואני אסביר גם למה.
נטפרי - מתאים למי שעובד בגרפיקה, ולמי שהעבודה שלו לא מתעסקת עם אתרים שונים השקפתית מהציבור החרדי הקלאסי.
מבחינתי הוא לא רלוונטי.
אתרוג - בעייתי יותר בגלל הקבוצות שנפתחות בלי שום סינון.
נתיב - מסורבל מדי, ולא תמיד יעיל.
רימון הרמטי - החסימה הכי טובה שיצא לי לעבוד איתה - גם לא מתערבת השקפתית (שלי זה חשוב מאוד) גם לא פותחת לפי שיטת הקבוצות הידועה לשמצה, וגם יעילה יותר מאתרוג ברוב הפרמטרים של סינון. והכי טוב זה רימון עם ניהול חיצוני של מישהו מהצד שמנהל מה נפתח ומה לא לפי רשימות.
יש אנשים שמחכים הרבה יותר ימים כדי לקבל מצה שמורה עם כשרות מהודרת או ת"ת טוב לילד, או בין בשר לחלב... בקיצור, הכל שאלה של מסירות נפש ע"פ הדרישות הרוחניות (למרות שהמקרה שאת מתארת לא ממש מציאותי...)ניסיתי נטפרי לשלוש ימים וברחתי כל עוד נפשי
מי י שיכול להרשות לעצמו לחכות יומיים כדי שמאמר אקדמי יעלה או כדי לקבל גישה לאיזה קופון, אשריו. אני עדין לא מבינה איך עושים את זה. איך אתם יכולים לחכות אפילו חצי שעה, אפילו 5 דקות, פתיחה של אתר או תמונה?
תכלס. איך מתחברים? (אם אני לא טועה, יש לכם קשר לנטפרי לפי ההודעות) אנחנו באתרוג, ניסינו כבר לעבור לנטפרי, אמרו לנו שלא מצאו את הסיסמה שלנו או משהו כזה, ויחזרו אלינו. בינתיים זה נסחב עד עכשיו.יש אנשים שמחכים הרבה יותר ימים כדי לקבל מצה שמורה עם כשרות מהודרת או ת"ת טוב לילד, או בין בשר לחלב... בקיצור, הכל שאלה של מסירות נפש ע"פ הדרישות הרוחניות (למרות שהמקרה שאת מתארת לא ממש מציאותי...)
תשלחי לי מייל מייל שבחתימה אני אדאג לך בלי נדר באופן אישי.תכלס. איך מתחברים? (אם אני לא טועה, יש לכם קשר לנטפרי לפי ההודעות) אנחנו באתרוג, ניסינו כבר לעבור לנטפרי, אמרו לנו שלא מצאו את הסיסמה שלנו או משהו כזה, ויחזרו אלינו. בינתיים זה נסחב עד עכשיו.
נשמח למספר של סוכן שיכול לעזור לנו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים