- הוסף לסימניות
חסום לי נטפריאז בנטפרי המחיר החל מ79 ש"ח ספק+תשתית.
תוכלו לראות כאן פירוט של המחירים לפי חברות.
אפשר לכתוב ללא קישורים?
חסום לי נטפריאז בנטפרי המחיר החל מ79 ש"ח ספק+תשתית.
תוכלו לראות כאן פירוט של המחירים לפי חברות.
מי זה חברת RL ?חברת RL:
ספקית האינטרנט הראשונה שעובדת עם נטפרי. הרבה פה בפורום לקוחות שלהם ובחיפוש קטן תוכלי לראות פידבק.מי זה חברת RL ?
יש פה 3 חלקים.זה אומר שלא משלמים גם לבזק וגם לנטפרי אלא רק לנט פרי ?
לא, משלמים לנטפרי בנפרד ולבזק בנפרדמי זה חברת RL ?
זה אומר שלא משלמים גם לבזק וגם לנטפרי אלא רק לנט פרי ?
לא חיפשתי מענה.יש לי בעיות בהבנת הנקרא משחר ילדותי, סוג של דיסלקט ועוד כמה הפרעות, מה לעשות, ב"ה לא מתלונן... אבל אשמח אם תתחשבי בי ותסבירי לי טוב איפה לא הבנתי ואני אשמח לענות.
כנראה שעדיין לא ראית את התגובה של זושא כץ, אז הנהאני לא מבינה בשביל מה ההתפלספות. השאלה הייתה איזה סינון הכי טוב. קרוב ל200 מצביעים ענו נטפרי, בעוד לשאר הסינונים לא יותר מ-15 לכל אחד. האם זה לא מדבר בעד עצמו? באמת את חושבת שההסבר היחיד הוא שהם פרסמו את עצמם היטב?
יש קבוצת וואצאפון של כל מנויי נטפרי (283 אנשים) מיד שעולה אשכול שקשור לנטפרי או לאינטרנט הם מקבלים צינתוק, עם הוראה ברורה מה לכתוב ולהגיב. (לא ראיתם שהכל אותו דבר רק תשבחות והודאות לנטפרי)
זה לגמריי נכון מה שאתה אומרת. אבל על-אף שפותח האשכול לא פרט את שאלותיו, הוא קיבל אותן פזורות, וגם אם לא, 83 אחוז מרוצים, זה לא משקף, זה אבא של המשקף...לא חיפשתי מענה.
הדגשתי לתשומת לב כל המסיקים מסקנות ומוכיחים הוכחות,
ששאלות הסקר הזה בוחנות אך ורק את עוצמת הפרסום והיח"צ.
לא כי זה מה שאני חושבת על נטפרי - אני לא חושבת עליו, לא התנסיתי בו, ורואה הרבה אנשים מרוצים.
כן כי אני חושבת שסקר אמור להיות הוגן ומדויק, והשאלות שלו אמורות להיות מנוסחות בהתאם לנושא שנבחן.
אם אנחנו בוחנים השפעה של צבע עיניים על איכות הראיה למשל, לא נוכל לשאול - איזה צבע עיניים הוא הטוב ביותר.
כי בעיני טוב הוא יפה, ואני מכירה רק בעלי עיניים חומות, ולשכנה שלי שיש עיניים ירוקות יש גם עדשות במספר אסטרונומי - אבל אני לא יודעת עליהן.
השאלה הנכונה לסקר הנ"ל אמורה להיות - מהו צבע העיניים שלכם, האם אתם מרכיבים משקפיים ואיזה מספר.
כנ"ל לגבי הכתרת הסינון הטוב ביותר.
נניח בעיני ככל שהסינון איטי יותר הוא נותן לי יותר זמן ללגום קפה בשקט.
נניח שיש לי אייפון והסינון מציק לי, וכמה שהוא פחות חוסם הרי זה משובח בעיני.
לכן השאלה הנכונה לבחינת פרמטר כלשהו הינה שאלה ספציפית וממוקדת, שמתמקדת בנתוני הנשאל.
השאלה הזו כן נכונה ומופיעה אכן בסקרים שמודדים עוצמת ואיכות פרסום של חברות יח"צ שונות ושל ערוצי פרסומת.
פעם אחרונה שאני מנסה להסביר את עצמי, ואחר כך מפנה את הזירה.@לא אני -
אני לא מבינה בשביל מה ההתפלספות. השאלה הייתה איזה סינון הכי טוב. קרוב ל200 מצביעים ענו נטפרי, בעוד לשאר הסינונים לא יותר מ-15 לכל אחד. האם זה לא מדבר בעד עצמו? באמת את חושבת שההסבר היחיד הוא שהם פרסמו את עצמם היטב?
מה עם זה שמתוך מאות גולשים יש 200 מרוצים מנטפרי, ורק 15 לכל סינון אחר?
א. אם תגידי שלא כל הגולשים שמשתמשים בסינונים אחרים הצביעו- אז פה מגיעים ה200 של נטפרי ומוכיחים עד כמה השירות והנוחות הם שונים. כן, הם בחרו להצביע בניגוד למשתמשי סינון אחרים שהתעלמו.
ב. אם תגידי שזה לא שגולשים התעלמו, אלא שיש יותר גולשים משתמשי נט פרי---- אז שוב, באמת, זה לא מדבר בעד עצמו? לא אני טבעתי את הביטוי מליארד סינים לא טועים. המוני משתמשים לא טועים. וכמו שהוכיחו כאן קודם, לעזוב את נטפרי אפשר בתוך יום-יומיים של שימוש. הם נשארו, כי טוב להם.
זה לא פרסום שהצליח.
זו פופלאריות, עם סיבה טובה.
באמת. יש לכם הגיון. תשתמשו בו בבקשה.
סליחה אבל יש רק כמעט 200 שהצביעו נטפרי אבל בקבוצה יש 283 שמתוכם כ90 עדיין לא הצביעו, א"כ כנראה שזה יכול להיות הרבה יותר קיצוני רק צריך לחכות, והקיצוניות לטובת נטפרי אינו מוכיח שום דבר מאחר שי כזה קבוצת וואצאפוןוברצינות. בפער כזה אי אפשר לפקפק. זה הפער של ביבי. כולם יכולים להתלונן אבל תכל'ס אין באמת תחליף בשבילו.
אולי אני תמים ואולי לא, אבל כמובן שיש יותר לקוחות, רק שלא כולם בוואצפון (אם יש כזה דבר)את באמת חושבת שלנטפרי יש רק 289 מנויים? "אמא ומתכנתת, post: 5461888, member: 32688"]אין וואצאפון כזה, יש המוני משתמשים מרוצים ואני ביניהם![]()
@לא-אני ולא את... אני מציע פשרה, צרי איתי קשר ואני אעזור לך בלי נדר להתחבר ולטעום טעמו של סינון.פעם אחרונה שאני מנסה להסביר את עצמי, ואחר כך מפנה את הזירה.
בכלל לא בטוח שכל 200 המצביעים הם אכן לקוחות נט פרי.
יותר מזה - היו מצביעים שכתבו בפירוש "בחרתי נטפרי, כי אני הולכת לעבור לשם" וכו'.
זו פופולאריות גבוהה מאד.
שפה מתבטאת בפרסום שהצליח.
איחוליי-
שכל אחד יבחר את הבחירות הנבונות בעיניו ויצליח.
(יתכן שאני מדברת שלקוחה שמשתמשת בסינון לפן המקצועי - שם נתיב יעילים מאד. וכמו"כ בגלל שזו חסימה שמותקנת על המחשב היא אידיאלית עבור עבודה כשכירה, שהבוסים לא מעונינים להגביל את כל הרשת.)
רק לדייק כתבתי 283את באמת חושבת שלנטפרי יש רק 289 מנויים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים