סקר: אינטרנט והמגזר החרדי

• הוסף לסימניות
בינתיים כ-170 השיבו לסקר
הנתונים מעניינים

נשמח לעוד תגובות

• הוסף לסימניות
עניתי גם.
בקשר לסינון: אני אישית משתמש בתוכנת בשם Qustodio. בעבר השתמשתי בK9, אבל לאחרונה הוא גרם למק שלי לקרוס הרבה. וחוץ מזה הוא לא פתרון מושלם.

מה שמאד חמוד בQustodio היא שהיא בעצם שילוב של K9 וWeb Chaver. אשתי מקבלת דיוח יומי מפורט על מה עשיתי, ולא רק איזה אתרים, גם איזה תוכנות במחשב. אז אם בליתי כל היום במשחקים, אשתי תדע בדיוק כמה באמת עבדתי וכמה לא... :p

אגב: יש למשהו כאן קשרים עם המארגנים של ״חברים״? התנאי סינון שלהם ממש לא מתאימים למתכנתים, ובודאי לא אנשים שמתכנתים לweb. אני אישית הייתי שמח לחתום, אבל אני לא יכול לפי התנאים שלהם. שום סינון חרדי מתאים לעבודה שלי. לדעתי, הם צריכים קטגוריה נפרדת לאנשים כמוני...

• הוסף לסימניות
עניתי, ואשמח לשמוע תוצאות
זה מעניין!

• הוסף לסימניות
אם זה מחולק לפי מגזרים, צריך לחלק גם בתוך המגזרים עצמם, בין חסיד X לחסיד X
וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1818995:
אם זה מחולק לפי מגזרים, צריך לחלק גם בתוך המגזרים עצמם, בין חסיד X לחסיד X
וכו' וכו'

מי שזה חשוב לו ציין זאת ב"אחר"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1818439:
מי כמוני יודע
ספרדי שלא קשור לש"ס ולא הולך לפי פסיקות הגר"ע יוסף זצ"ל

בשביל זה יש שם "אחר: _________________"

מוחה בתוקף---
מי שלא קשור לש"ס זה לא בהכרח שהוא לא הולך לפי פסיקות מרן...
אולי להפך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוהם;1819822:
מוחה בתוקף---
מי שלא קשור לש"ס זה לא בהכרח שהוא לא הולך לפי פסיקות מרן...
אולי להפך...

לא אמרתי את זה
רק אמרתי על עצמי
שאני ספרדי, שגם לא קשור לש"ס וגם לא הולך לפי פסיקת הגר"ע זצ"ל...

• הוסף לסימניות
עניתי על הסקר אך לא יכולה לשלוח. כשאני לוחצת שלח קופצת החסימה (אתרוג)

• הוסף לסימניות
עניתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

קולגות יקרות,

כנשים חרדיות בתחום התכנון והאדריכלות, רבות מאיתנו נתקלות באתגר דומה: הקושי למצוא מידע עובדתי ואמין על סביבת העבודה במשרדים פוטנציאליים.
מידע טכני בסיסי – כגון סוג סינון האינטרנט, מדיניות קוד הלבוש, או אופי הכשרות במטבחון – כמעט בלתי אפשרי להשגה מראש.
לשם כך, יזמתי הקמה של מאגר מידע מקצועי וטכני, הממוקד כולו במשרדי אדריכלות, תכנון ועיצוב.

חשוב להדגיש: המטרה אינה לאסוף דעות או ביקורות, אלא נתונים עובדתיים ויבשים בלבד, שייאספו באופן אנונימי לחלוטין.

כדי שהמאגר הזה יהיה רחב ומועיל ככל האפשר, אני זקוקה לשיתוף הפעולה שלכן. הכנתי סקר קצר (כ-3 דקות) ואנונימי, המיועד לכל מי שעובדת כיום או עבדה בעבר במשרד תכנון, עיצוב או יועצים למיניהם.

להשתתפות בסקר

התועלת היא משותפת: בכפוף לכך שייאספו מספיק נתונים כדי ליצור מאגר אמין ורחב, הקישור למאגר המוכן יופץ לקהילה, וכל משתתפת שמעוניינת בכך תוכל להשאיר מייל (בשדה רשות בסוף הסקר) כדי לקבל את הקישור ישירות אליה כשהוא יהיה מוכן.

אני מזמינה אתכן להקדיש 3 דקות מזמנכן המקצועי למילוי הסקר, ולהפיץ אותו בקרב קולגות נוספות בתחום.

תודה על שיתוף הפעולה, טליה, הנדסאית אדריכלות ועיצוב פנים.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה