נכתב ע"י אות ומופת;1821196:עניתי, ומשום מה כשלחצתי "שלח", אתרוג אמר לי "החיפוש נחסם כדי לא להגיע לתוצאות בלתי ראויות".
נכתב ע"י אברהם;1821245:אין שם שום תוצאות לא ראויות
זה עובד מצויין בנתיב, נטפרי, רימון, נט-נקי, נט-צח וגם בחלק מסלולים של אתרוג.
לא יודע למה לחלק ממשתמשי אתרוג זה נחסם.
נכתב ע"י שביט;1820186:עניתי על הסקר אך לא יכולה לשלוח. כשאני לוחצת שלח קופצת החסימה (אתרוג)
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1823438:קצת עצבן אותי ה'ש"ס'
מה כל הספרדים חולי פוליטיקה שהשם שלהם הוא 'ש"ס'..
לא יכלתם לכתוב 'ספרדי' בלי לתת לנו שוב הרגשה מעצבנת של בחירות שהובילו אותנו לבחילות ולהקאות
רק לא מזמן?
תנו לנו שקט מהקלפי
אז בגלל זה בסוף לא עניתי לסקר..
נכתב ע"י אידאה;1823443:על הליטאים תכתבו ג ובני תורה
על החסידים אגדות ישראל
אפשר גם על הדתיים לאומיים: מפדל לשעבר
נכתב ע"י אברהם;1823796:גם אותי זה קצת מעצבן
וגם אני ספרדי שלא שייך להגדרה הזו
אבל מה לעשות שש"ס זו הגדרה לא רק מפלגתית, אלא גם סגנון ואופי?
אנשים שהיה חשוב להם לציין את ההבדל, כתבו באופציה "אחר", תשובות כמו: יחד, ספרדי לא שסניק, ספרדי-ליטאי וכו'.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ציפי טינקלרויט, MoriyaK ו-ר גן עדן3 //