עזרה סקר בנושא טלפונים ואינטרנט כשר, כל משתתף ייכנס להגרלה על מכשיר טלפון איכותי.

• פותח הנושא 8695
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עניתי. ואני מקווה שסופסוף יהיו פלאפונים איכותיים כמו הC2 שהחסרון הכמעט יחיד שלו זה שהוא לא קיים בשוק בחדש....:(

• הוסף לסימניות
איך אענה? וכי ניסיתי את כל המכשירים? עד עכשיו לא הייתי מרוצה משום מכשיר.

• הוסף לסימניות
עניתי, אני מקווה שמי שזכה יוכל לקבל את המכשיר שאותו ציין כמועדף ביותר....
יש מצב לפתוח את האופציה לראות את התשובות לאחר שעונים? הכי מעניין אותי לראות כמה מהגולשים עוד לא עברו לנטפרי....

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה,
המטרה היא הסקר או כתובת המייל?
(בקיצור, האם יעשו שימוש במייל לשליחת פרסומות?)
אם אני הייתי עושה דבר כזה בשביל לאסוף כתובת מייל. הייתי עושה את הסקר הרבה יותר קצר... ולא משהו שאנשים עלולים להתייאש באמצע..

כך שאיסוף כתובות לא נראית כאן המטרה.

• הוסף לסימניות
עניתי

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה,
המטרה היא הסקר או כתובת המייל?
(בקיצור, האם יעשו שימוש במייל לשליחת פרסומות?)
ממש ממש לא, כתובת המייל היא בשביל ההגרלה, ואולי גם לפרסום התוצאות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה