בינגו משחקים
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי, (יש לך שם ספציפי של משחק לדוגמא)או שהלוח של המשחק הוא גם המארז של החלקים (כמו בהרבה משחקים של פוקס מיינד)
לא כ"כ הבנתי, (יש לך שם ספציפי של משחק לדוגמא)או שהלוח של המשחק הוא גם המארז של החלקים (כמו בהרבה משחקים של פוקס מיינד)
לדוגמא RUSH HOUR , מחבואים בספארילא כ"כ הבנתי, (יש לך שם ספציפי של משחק לדוגמא)
המשחק הזה לא מוכר לי,לדוגמא RUSH HOUR , מחבואים בספארי
הלוח הוא בעצם קופסאת פלסטיק איכותית שנפתחת כמו מגירה ובתוכה חלקי המשחק
אני לא יודעת לאיזה משחק היא התכוונה, אבל בדיוק רציתי להראות לך דוגמא למשחק שלוח המשחק הוא גם קופסא. קוראים למשחק הזה 'לפרוץ את החומות'.המשחק הזה לא מוכר לי,
שאלה: הפתיחה של הקופסא-לוח לא גורמת לשחיקתו? (אם לא קשה אשמח לתמונה) תודה!
ספארי.לא כ"כ הבנתי, (יש לך שם ספציפי של משחק לדוגמא)
זה פלסטיק קשיח מאד.המשחק הזה לא מוכר לי,
שאלה: הפתיחה של הקופסא-לוח לא גורמת לשחיקתו? (אם לא קשה אשמח לתמונה) תודה!
כן סליחה עכשיו אני שמה לב שזה mind , לפחות הקפצתי את האשכול....תודה על הפירגון אעביר לגרפיקאית, ולשאלתך מימי (היכן ראית בלוגו מימו?)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים