דרוש מידע סקר גרבים!

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בלוונטה, אבל אני כבר לא מרוצה - הצבע יורד ממש מהר, ורוצה להחליף.
אם יש למשהי המלצה, אשמח לשמוע...

• הוסף לסימניות
כבר שנים אני עם עם ג'ורג'יו
פעם אחת ניסיתי חברה אחרת ונזל לי כל הזמן (ירכונים)
מסקנה- גרב שעובדת לא מחליפים!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל מי שענתה!

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהי שייצא לה לנסות את גרבי שרייבר?
כן אני
כבר שנים
רגל ושחור.
לא יוצא לי צ'פים, ראיי שכתבו למעלה, אבל לא נתקלתי בזה
הדהייה איטית.
נוחות לי מאוד.
לא נוזלות לי.

ותכ'לס גם זולות שזה בונוס על הדרך

• הוסף לסימניות
אני בלוונטה אך בפעמים האחרונות שקניתי לא מרוצה עדין לא מצאתי משהו שראוי ללבישה מבחינת צפים דהיה וכו'
[הלוונטה מוציא לאחרונה מלא צפים כל תקופה קצרה נאלצת להחליף מלאי בגלל החורים שנוצרו איפה שהצפים]
אגב שרייבר דוהה לי מהר מאוד

• הוסף לסימניות
ווי איזה סקר חשוב
מאז שלוונטה השתנו, אני מחפשת את עצמי...
אז מה המסקנות?
שרייבר
פלמינגו
גיארוגיו?
אני עזבתי את לוונטה כי התחיל להוריד... ופנטי כנ''ל וגם נוזל בנוסף.

• הוסף לסימניות
מדיסי - הראשון שראיתי שהיה מותאם לסנדל
עד אז - ולנטה

• הוסף לסימניות
לוונטה, לפעמים מנסה חברות אחרות שאני מקבלת עליהם המלצות וחוזרת ללוונטה.

• הוסף לסימניות
לוונטה עד שהם שינו את צבען לוורוד זוועתי
עברתי לקולנטה והם פצצה!

• הוסף לסימניות
כל מי שכתבה פלמינגו-
הכוונה לקולנטה עם הציור של פלמינגו על האריזה?

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי על וולטו של שרייבר, שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
לוונטה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה