דרוש מידע סקר גרבים!

• הוסף לסימניות
מדיסי-
כל גרב מכל חברה אם תכבסי מכונה לבד של גרבי רגל נראה מצוין- מניסיון!

• הוסף לסימניות
כן, אני חושבת להחליף חברה... לי הם מוציאות צ'יפים, משנו צבע מהר ונוזלות:(
איזה מותג של שרייבר את לובשת- הפשוטות, וולטו או מרלן?

• הוסף לסימניות
מה דעתכן על גרבי שרייבר מבחינת נוחות, איכות ועיצוב האריזה? ועוד שאלונת-האם נחשפתן לפרסום של חברת שרייבר בנושא גרבי רגל?

• הוסף לסימניות
מה דעתכן על גרבי שרייבר מבחינת נוחות, איכות ועיצוב האריזה? ועוד שאלונת-האם נחשפתן לפרסום של חברת שרייבר בנושא גרבי רגל?
אני מאד נהנת ממרלן מכל הבחינות. לא כ"כ נחשפתי לפירסום.

• הוסף לסימניות
לוונטה

ורק הם ורק הם ורק הם.

• הוסף לסימניות
אני הייתי משתמשת בוולטו ותמיד אחרי כביסה זה היה יוצא עם צ'יפים ולפעמים עם צבע לא הכי
עברתי לקולנטה ושם יותר נורמלי רק שזה נקרע מהר (אני משתמשת ב60 דנייר)

מישהי יודעת להמליץ לי על חברה שנראית טוב אחרי כביסה, שלא יוצא צ'יפים ושלא נקרעות מהר?

• הוסף לסימניות
אני הייתי משתמשת בוולטו ותמיד אחרי כביסה זה היה יוצא עם צ'יפים ולפעמים עם צבע לא הכי
עברתי לקולנטה ושם יותר נורמלי רק שזה נקרע מהר (אני משתמשת ב60 דנייר)

מישהי יודעת להמליץ לי על חברה שנראית טוב אחרי כביסה, שלא יוצא צ'יפים ושלא נקרעות מהר?
אשמח גם :) וגם שנשאר הצבע.

• הוסף לסימניות
מלס

• הוסף לסימניות
באופן כללי הצבע הכהה תמיד מזיע יותר
לכן אני אישית מעדיפה כמה שיותר בהיר
בלי לדבר על סוג הגרביים

• הוסף לסימניות
פלמינגו- קולנטה.
הכי טובות לדעתי....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה