- הוסף לסימניות
מה עושים עם גרביון של קולנטה שכל הזמן נקרע??? [בחלק התחתון]
זה באמת מה שעשיתי, אני והבנות שלי, ויבורכו החצאיות הארוכות...בסוף פשוט נעבור כולם לגרבי כותנה וזהו![]()
הלוואי עליזה באמת מה שעשיתי, אני והבנות שלי, ויבורכו החצאיות הארוכות...
גם בקיץ, גרביים נוחות וחצאית ארוכה,הלוואי עלי
מה תעשו בקיץ?
איזה צבע?גם בקיץ, גרביים נוחות וחצאית ארוכה,
למה הקיץ שונה?
חום אימים ללכת שחור בקיץאין על קולנטההה 60 דנייר בסדר ה40 יותר נעים ומשוחרר.
50 על הפרצוף...
אחרי כמה שנים עם בטרפליי[אגב מהממם לכיסוי ורידים ורגליים שמנות]
אחרי הייתי רק לוונטה 60, עד שנמאס לי כל יום לבדוק את הגרביון לפני שאני לובשת אותו, אם אין חורים צפים וצבע מזעזע.
ניסיתי את כל הסוגים,
אז קולנטה זה הגרב, הצבע מהמםם[מלון], חורים לא נהיה לי יותר רכבות אז אני צריכה להזהר במתיחה, הלמעלה שלו מאד נוח ומעוצב, בקצור והוא שורד כמה כביסות יפה מאד.
אורך זמן להתרגל אבל תנסו זה שווה!
ת'אמת בוא נתחיל ללכת עם שחור בקית זה הכי נוח, אין צפים, אין דהיה, וכו, פשוט מלבישים וממשיכים בחיים בלי לעשות עסק.
אם את הולכת עם חצאית ארוכה פחות משנה הצבע, יכול להיות לבן למשל (כמובן לא מדברת על גרביונים לבנות...כן?)איזה צבע?
הקיץ שונה כי בחורף לובשים גרב שחורה עם נעל שחורה,
בקיץ פחות....
לא חייב לכבס ביד,רק מנסיון בבקשה---
אם מכבסים ביד - הצבע לא משתנה???
אני מעדיפה להתגבר על עצמי ולעשות את זה, אם זה שווה את זה
תודה!
אני לובשת ברכונים ביחד עם מכנס טיץ קצרעוד לפני שאנחנו מדברות על גרביון ששורד כביסה
תנו לי גרביון ששורד לבישה בלי רכבות בבקשה!!!!
אני נאלצת לקנות תמיד את המידות הכי אקסטרא כי כל פעם שאני מותחת את הגרביון למעלה קחח' ויש רכבת
נמאסס לי כבר אצלי גרביונים זה הפך למוצר חד פעמי
לפחות עכשיו חורף ואני לא סובלת אבל עוד שניה הקיץ והצילו!!
טני מכבסת במכונה ולא קורה כלוםרק מנסיון בבקשה---
אם מכבסים ביד - הצבע לא משתנה???
אני מעדיפה להתגבר על עצמי ולעשות את זה, אם זה שווה את זה
תודה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //