דרוש מידע סקר גרבים!

לא יודעת אם עדיין רלוונטי למישהו....
אני חושבת ששינוי הצבע תלוי מאוד בדנייר שאת לובשת.
הייתי לובשת 50 היה צ'פים מכביסה ראשונה והצבע יורד מכביסה שניה
ב60 המצב היה יותר טוב, בלי צ'פים בכלל והדהיה היתה איטית יותר בהרבה
אבל עם 40, צבע הוני של ממוי, חזקות, בלי צ'פים ובכביסה רק של גרביונים או מקסימום עוד שתי חולצות צבעוניות עם חומר כביסה צבעוני ששומר על הצבע (לדוגמא קפסולות כביסה של אריאל) הצבע נשמר כמו חדש!!
באמת ? כי אצלי 40 דנייר הוני של ממוי הצבע נהיה ורוד אחרי תקופה (אם שרד ללא רכבות)
ואני מכבסת לבד עם כביסה קרה ומשתמשת בגל כביסה של קולון לצבעוני
והצבע אחרי תקופה נהיה ורוד!!

גרבי ברך 60 דנייר ויז'ון- יש עוד חברה חוץ משרייבר?
מישהי יודעת?

לא יודעת אם עדיין רלוונטי למישהו....
אני חושבת ששינוי הצבע תלוי מאוד בדנייר שאת לובשת.
הייתי לובשת 50 היה צ'פים מכביסה ראשונה והצבע יורד מכביסה שניה
ב60 המצב היה יותר טוב, בלי צ'פים בכלל והדהיה היתה איטית יותר בהרבה
אבל עם 40, צבע הוני של ממוי, חזקות, בלי צ'פים ובכביסה רק של גרביונים או מקסימום עוד שתי חולצות צבעוניות עם חומר כביסה צבעוני ששומר על הצבע (לדוגמא קפסולות כביסה של אריאל) הצבע נשמר כמו חדש!!
עד שלא ייצרו גרביונים טובות באמת זה תמיד יהיה רלוונטי...

אני משתמשת בקולנטה 60 דנייר אמנם הכי טוב מכולם אבל גם לא מושלם ולא מחזיק הרבה

מה שבאמת מענין אותי לדעת זה האמינות של הדנייר בחברות השונות...
אני משתדלת לשים 60 למרות שממש קשה למצוא יפות-
ויש חברות שה60 ממש נראה כמו 40!!!
(50 זה בד"כ אטום בכלל)

קולנטה היחיד שלא מתגלגלת תחילת הגרב.
רק היא

אם מדברים על גרביונים
אז אחרי שנייים שבכל יום כשהלכתי עם גרביונים הייתי צריכה במהלך היום מליוןןןןןן פעם להרים, כי נוזל, ומחליק,
מצאתי גרביונים על,
לא נוזל ,להרים בבוקר ודי..
מחזיק במותן ,
esato
הדגם עם ה "מחטב קל"
לא מרגיש מחטב ולוחץ.
משתמשת גם בגרביונים רגל וגם שחור לחורף,
וכן, מאוד מתאים לא רק לרזות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה