התייעצות סקר | האם אתם מחטאים מוצרים/ מחליפים בגדים בבואכם הביתה?

כמה אתם נזהרים מהקורונה?

• שוטפים מוצרי קירור בסבון.

הצבעות: 23 5.2%
  • מחליפים בגדים בבואנו הביתה.

הצבעות: 16 3.6%
  • מכבסים מסכות אחרי שימוש אחד.

הצבעות: 29 6.6%
  • משהים מוצרים יבשים שלשה ימים.

הצבעות: 7 1.6%
  • כל דבר שהיה במגע בחוץ עובר חיטוי.

הצבעות: 25 5.7%
  • משתדלים.

הצבעות: 127 28.9%
  • מקפידים על מסכה ריחוק ושטיפת ידים בסבון.

הצבעות: 358 81.5%

• סה"כ מצביעים
    439
  • הוסף לסימניות
@מטאלי
למה להשאיר 3 ימים?
חטאתי הכל במגבוני חיטוי.
וגם זה בשביל ההרגשה...
זה לא שבאמת השימוש/אי השימוש/החיטוי ימנע את ההדבקה.

• הוסף לסימניות
@מטאלי
למה להשאיר 3 ימים?
חטאתי הכל במגבוני חיטוי.
וגם זה בשביל ההרגשה...
זה לא שבאמת השימוש/אי השימוש/החיטוי ימנע את ההדבקה.
אומרים שהוירוס לא נשאר על משטחים למעלה מכמה ימים.

• הוסף לסימניות
אומרים שהוירוס לא נשאר על משטחים למעלה מכמה ימים.
אומרים הרבה דברים.
כרגע למרות שהוירוס הזה כאן לפחות מזה חצי שנה,
אף אחד לא יכול לומר עובדות מוכחות על הדבקה/אי הדבקה/השלכות.
ולכן כל אחד צריך לעשות את ההשתדלות שמתאימה לו ברמה שלא תביא לחרדתיות ושגעון.

גם אני בתחילת הקורונה הייתי משאירה נעליים בחוץ, בגדים ישר לכביסה, משקפים פלאפון ותיק חיטוי.
עכשיו כשהילדים במוסדות כל פעולה כזו היא די ברכה לבטלה.

מסכה, היגיינה , ריחוק והעיקר תפילה.

• הוסף לסימניות
מה שבטוח שלפסיכיאטרים ולמטפלים רגשיים יש הרבה עבודה עכשיו
וגם לטוענים רבניים ולעו"ד.... (דיני משפחה).
(מי שמכיר מקרוב, המצב זוועה, הצפה מטורפת של תיקים)

אהה, איך שכחנו.. וגם לגמ"חים ועמותות.

• הוסף לסימניות
וגם לטוענים רבניים ולעו"ד.... (דיני משפחה).
(מי שמכיר מקרוב, המצב זוועה, הצפה מטורפת של תיקים)

אהה, איך שכחנו.. וגם לגמ"חים ועמותות.
גם למד"א ובמקרה הגרוע לחברא קדישא ל"ע :(
לאלו שהחליטו שסיימו את התיקון בעולם...

• הוסף לסימניות
בלת"ק עניתי.
רק 2 האחרונים.

אילו היית שואלת את זה אי אז בפסח, הייתי עונה לך גם החלפת בגדים וחיטוי.
התקלקלתי.
למרות שבאמת לפי מצב החולים עכשיו... :(

• הוסף לסימניות
נראה לי שעדיף לסגור את הנושא ולמנוע הטחת מילים אחד בשני ואיש באמוונתו יחיה מקווה שלא יהיה מקרים מצערים שילמדו אותנו מה יוצר זילזול

• הוסף לסימניות
קיבלתי במייל מעלה לכאן נראה לי זו במה מתאימה -
ד"ר פאחם יונוס, ראש מרפאת מחלות זיהומיות באוניברסיטת מרילנד ארה"ב כותב:

1. אנחנו כבר חיים עם C-19 (וירוס הקורונה) במשך מספר חודשים. בואו לא נהפוך את חיינו לתלוים יותר מדי בנגיף. נלמד להיות מאושרים ולחיות עם קיומו המבוקר בסביבתנו.

2. שטיפת ידיים ושמירה על מרחק הגנה של 2 מטר היא השיטה הטובה ביותר להגן על עצמך מפני הנגיף !!!
אם אין לך חולה C-19 בבית, אין צורך לחטא משטחים בבית.

3. עגלות קניות, חבילות או כספומט אינם גורמים להעברת הנגיף. שטפו ידיים עם סבון וחיו את חייכם כרגיל.

4. אוכל אינו מדביק בקורונה. הדבקה נעשיית ע"י טיפות מזוהמות שעפות מפה החולה בזמן דיבור או שיעול (כמו בשפעת). אין שום הוכחה שהנגיף C-19 מועבר באמצעות הזמנת מזון מהסופר או ממסעדה.

5. ישיבה בסאונה איננה הורגת נגיפי C-19.

6. כשבאים הביתה, לא חייבים להחליף מייד את הבגדים ולהתקלח. הניקיון חשוב, אבל לא לפתח פרנויה.

7. הנגיף C-19 אינו נמצא באוויר. זהו זיהום פנימי שכדי להדביק נדרש קשר הדוק בין אנשים !! האוויר נקי, ותוכלו לטייל בפארקים תוך שמירה על מרחק ההגנה.

8. מספיק להשתמש בסבון רגיל כנגד C-19, אין צורך בסבון אנטיבקטריאלי. (הנגיף אינו חיידק).

9. אין סיכוי להביא C-19 הביתה בנעליים ולהידבק בגלל זה. זיהומים מתפשטים ע"י טיפות, לא דרך הנעליים.

10. אין צורך ללבוש כפפות. הנגיף יכול להצטבר בכפפות ולעבור בקלות אם נוגעים בפנים. עדיף לשטוף ידיים.

לסיכום:
שימו לב לבריאות שלכם ואל תיצפו יותר מדי בחדשות או בתוכניות הפוגעות במערכת החיסון שלנו ע"י הגברת בהלה ולחץ. כך תוכלו להמשיך לחיות בשקט ובנחת לצד קיומו של הנגיף הרחק מסביבתכם.
והעיקר, שמרו על אופטימיות. זה יגמר מתישהו, במוקדם או במאוחר.

• הוסף לסימניות
קיבלתי במייל מעלה לכאן נראה לי זו במה מתאימה -
ד"ר פאחם יונוס, ראש מרפאת מחלות זיהומיות באוניברסיטת מרילנד ארה"ב כותב:

1. אנחנו כבר חיים עם C-19 (וירוס הקורונה) במשך מספר חודשים. בואו לא נהפוך את חיינו לתלוים יותר מדי בנגיף. נלמד להיות מאושרים ולחיות עם קיומו המבוקר בסביבתנו.

2. שטיפת ידיים ושמירה על מרחק הגנה של 2 מטר היא השיטה הטובה ביותר להגן על עצמך מפני הנגיף !!!
אם אין לך חולה C-19 בבית, אין צורך לחטא משטחים בבית.

3. עגלות קניות, חבילות או כספומט אינם גורמים להעברת הנגיף. שטפו ידיים עם סבון וחיו את חייכם כרגיל.

4. אוכל אינו מדביק בקורונה. הדבקה נעשיית ע"י טיפות מזוהמות שעפות מפה החולה בזמן דיבור או שיעול (כמו בשפעת). אין שום הוכחה שהנגיף C-19 מועבר באמצעות הזמנת מזון מהסופר או ממסעדה.

5. ישיבה בסאונה איננה הורגת נגיפי C-19.

6. כשבאים הביתה, לא חייבים להחליף מייד את הבגדים ולהתקלח. הניקיון חשוב, אבל לא לפתח פרנויה.

7. הנגיף C-19 אינו נמצא באוויר. זהו זיהום פנימי שכדי להדביק נדרש קשר הדוק בין אנשים !! האוויר נקי, ותוכלו לטייל בפארקים תוך שמירה על מרחק ההגנה.

8. מספיק להשתמש בסבון רגיל כנגד C-19, אין צורך בסבון אנטיבקטריאלי. (הנגיף אינו חיידק).

9. אין סיכוי להביא C-19 הביתה בנעליים ולהידבק בגלל זה. זיהומים מתפשטים ע"י טיפות, לא דרך הנעליים.

10. אין צורך ללבוש כפפות. הנגיף יכול להצטבר בכפפות ולעבור בקלות אם נוגעים בפנים. עדיף לשטוף ידיים.

לסיכום:
שימו לב לבריאות שלכם ואל תיצפו יותר מדי בחדשות או בתוכניות הפוגעות במערכת החיסון שלנו ע"י הגברת בהלה ולחץ. כך תוכלו להמשיך לחיות בשקט ובנחת לצד קיומו של הנגיף הרחק מסביבתכם.
והעיקר, שמרו על אופטימיות. זה יגמר מתישהו, במוקדם או במאוחר.
ומה עם מסיכה?? הוא לא כותב מילה בנושא.

• הוסף לסימניות
ד"ר פאחם יונוס,
צודק עכשיו אני שמה לב.
כשקוראים כזו כתבה, דבר ראשון עושים גוגל האם האיש הזה קיים.
דבר שני האם הוא אכן מתמחה בתואר שהדביקו לו.
דבר שלישי שהמסמיך ראוי להסמיך..

(למשל.. אני מפורסם כדוקטור לענייני המזרח התיכון בכל הודו ;) )

• הוסף לסימניות
בדיוק פורסם כותרת בבחדרי (ראיתי בכל רגע):

הסטטיסטיקן: סיכוי יותר למות בתאונה מקורונה
יורם לס של בריטניה? תחקירן של אוניברסיטת קיימברידג', הנחשב לאחד המומחים המובילים בבריטניה, מגמד את הסכנה שבהידבקות בנגיף הקורונה, כשלדבריו המתים הרבים הם כאלה עם מחלות רקע קשות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שכחו פה עוד אפשרות בחירה שאני בטוחה שיש כאלה שהיו בוחרים בה והיא:
לא נזהרים ולא מחטאים---

• הוסף לסימניות
כשקוראים כזו כתבה, דבר ראשון עושים גוגל האם האיש הזה קיים.
דבר שני האם הוא אכן מתמחה בתואר שהדביקו לו.
דבר שלישי שהמסמיך ראוי להסמיך..

(למשל.. אני מפורסם כדוקטור לענייני המזרח התיכון בכל הודו ;) )
מצאת עליו משהו בגוגל? כי אני לא רואה שום דבר על השם הזה
תעשו חיפוש באנגלית יש הרבה תוצאות
dr faheem younus

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה