דרוש מידע סקר, האם לדעתך כדאי לבטל את חובת ההסתגלות לגנים? ומי שילדו זקוק לכך, שיוציא את הילד מוקדם יותר

• הוסף לסימניות
הסתגלות זה דבר טוב אבל המינון
תמיד אפשר לעשות איזה אחה"צ שעה שבה כל ההורים יכולים להגיע לשעה או שעתיים עם ילדיהם בחופש ע"מ שהילדים יכירו את המקום החדש ואת הגננת החדשה
למה לעשות את ההסתגלות על חשבון הבוקר ועל חשבון ימי לימוד בכולל או ימי עבודה
למה לא לעשות בחופ אחה"צ אחד או 2 כדי להסתגללללללל

• הוסף לסימניות
בלת"ק.
אולי לפני שאת מבטלת את "חובת ההסתגלות" תבטלי את החופש הארוך המיותר וההזוי הזה של הבנות!!!!!!!!!!!!

נורא פי אלף יותר מ-3 ימי הסתגלות של הקטנטנים!!!

• הוסף לסימניות
אולי לפני שאת מבטלת את "חובת ההסתגלות" תבטלי את החופש הארוך המיותר וההזוי הזה של הבנות!!!!!!!!!!!!
גילוי נאות, אין לי בנות בחופש.
אני הולכת ברחוב ורואה את הבנות המשועממות שמשוועות לחזור ללימודים.
וליבי מתקומם על העוול.
כן, אמא בעבודה, אבא גם (או בכוילל) מי ידאג להן?
הילדות האלה צריכות מסגרת, במקום להסתובב בשעמום.
אני חושבת לעצמי כמה בעיות חינוכיות ולימודיות היה אפשר למנוע אילולי החופש הארוך הזה?

• הוסף לסימניות
אין צורך לפרט סיבות
יש אלפי סיבות, כל אחד וסיבותיו הוא

השאלה בשורה התחתונה
האם הציבור תומך בביטול הדבר, ואנחנו פשוט שבויים בידי המנהלות, הגננות, או מי שזה....
או שדוקא תומכים.
בלת"ק
בן השנתיים שלי הלך לקיטנת אלול ללא הסתגלות מינימלית ומבסוט.
("איך היה?" -"כיף!")
כשיתחיל הגן הפרטי פתאום ייתקף קשיי קליטה ויצטרך להסתגל?
לעולם לא אבין מה ההבדל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה