סקר הטבה לכלה

• הוסף לסימניות
בתור כלה אם היית מקבלת קופון הנחה/הטבה
באיזה תחום הכי תעדיפי?

• הוסף לסימניות
מצעים וטקסטיל לבית

• הוסף לסימניות
תלוי מה אחוזי ההנחה, אם זה משמעותי, הייתי שמחה לקבל הנחה לרהיטים.

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד תגובות

• הוסף לסימניות
השאלה אם זה הטבה בחנות אחת או במגוון חנויות.
כי מה תעזור לי הטבה רק אצל פאנית ספציפית שלא תכננתי בכלל לקנות אצלה פאה?

הייתי שמחה לקבל הטבה במגוון חנויות ביגוד

• הוסף לסימניות
לא חשוב באיזה תחום העיקר שיהיה הטבה על מוצר יוקרתי ונחשק- הטבה שתשווה את מחירו למחיר רגיל.

• הוסף לסימניות
צודקות!
הטבות כמו איפור ופאה אני חושבת שזה בלתי אפשרי כל אחת מזמינה ממי שהחברה סיפרה וכ' לכן דברים כמו מצעים נשמע לי מצויין
אשמח לעוד רעיונות
ותודה על ההיענות

• הוסף לסימניות
רשת לכלי בית (צריך לאבזר את הדירה)
מוצרי חשמל בסיסיים

• הוסף לסימניות
השאלה אם את רוצה לתת את הזיכוי כצ'ופר לאמא או לכלה. שהרי האמא בכל מקרה תקנה לכלה דברים בסיסיים כמו פאות ומצעים, הם גם דברים שכלה לא כל כך מהר תקנה אחרי החתונה.

סירוק פאה למשל זה משהו שהכלה עצמה תהנה ממנו.

• הוסף לסימניות
הלבשה אישית..

• הוסף לסימניות
כלה צריכה זכוי לכל דבר
הכל יעזור
גם לחנות גרביים
(זה הוצאה ענקית... תודו....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח פוגל;1431713:
השאלה אם את רוצה לתת את הזיכוי כצ'ופר לאמא או לכלה. שהרי האמא בכל מקרה תקנה לכלה דברים בסיסיים כמו פאות ומצעים, הם גם דברים שכלה לא כל כך מהר תקנה אחרי החתונה.

סירוק פאה למשל זה משהו שהכלה עצמה תהנה ממנו.

לא בכל מגזר קונים בלי חשבון לפני החתונה. יש בהחלט ציבור גדול שהולך ומשקלל מחירים ולוקח מגמחים מה שנותנים וזה בהחלט יכול להיות עבור הכלה להמשך שיהיה לה משהו טוב לחיים ולא להתקע עם מוצרי גמחים ברמה ירודה לכל החיים...
לכן הרעיון של שידרוג מוצר יקר למחיר בסיס נשמע לי טוב.

• הוסף לסימניות
מכשירי חשמל, ריהוט וכלי בית זה בסיס.

איפור ופאות - לא כל מגזר צורך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה