כללי סקר השכר האנונימי של חברי פרוג

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הזה, העליתי סקר אנונימי שתוצאותיו יוכלו לתת לכולנו תמונת מצב לגבי רמת השכר של חברי הפורום העוסקים בענף העיצוב הגרפי.
בסיום איסוף הנתונים, אפרסם כאן אי"ה את קובץ התוצאות המלאות בפורמט אקסל לעיון הציבור.
כל מי שימלא את הסקר יתרום בכך לבניית תמונה מציאותית יותר שתשקף נאמנה את המצב.
נא לדייק בפרטים ככל האפשר.
תודה.

• הוסף לסימניות
הלינק לא נפתח בנתיב. למה לא להעלות כסקר רגיל בפורומים, שכולם יוכלו לראות את התוצאות?

• הוסף לסימניות
אבדוק מה אפשר לעשות בעניין...

• הוסף לסימניות
נפתח לי לינק עם כותרת less spem + מילוי שם וסיסמה
אין שום רמז לסקר..

• הוסף לסימניות
שייע היקר
בא נפתח כאן באשכול סקר אם אפשרות בחירה

• הוסף לסימניות
לא נפתח (נתיב)

• הוסף לסימניות
הכי כדאי לעשות את הסקר כאן בהודעה. בשביל מה לסבך?

• הוסף לסימניות
אחרי שראיתי את סגנון הסקר הבנתי למה באתר שונה.. חוזרת בי.

• הוסף לסימניות
לא נפתח בנתיב.
מה עם הודעת סקר בפרוג?

• הוסף לסימניות
אם כבר סקר לעובדים...

מותר גם לעשות סקר למעסיקי הגרפיקאי/ות, הוה אומר, מנהלי עיתונים, משרדי פרסום, וכו'.:confused::confused::confused:
בכמה באמת הם יכולים להסתפק בתשלום לגרפיקאיות, ולפרט זאת בכמה מדרגים. משרד/בית/לילה/יום.:D:D:D
פתאום תגלו שלשכירים יש גם צד שני, מעסיקים, שלמולם מבול של אפשרויות, במינימום מחיר. :p:p:p
(לצערינו. ובאשמת????????:mad::mad::mad:)

• הוסף לסימניות
קודם כל, תודה ליותר מ-70 המשתתפים בינתיים בסקר.

שנית, אני פונה באופן אישי לכל מי שעדיין לא השתתף, אנא הקדש 20 שניות כדי לענות על הסקר.
ככל שיותר אנשים ישתתפו, התוצאות ישקפו טוב יותר את המצב הקיים.

תודה רבה!

לכל הנתיבים, אבקש את סליחתכם.
אולי אם תבקשו מ"נתיב" לפתוח את הדף, הם יאפשרו את זה, אבל אין לי אפשרות אחרת לעזור.

• הוסף לסימניות
90 אנשים כבר השתתפו בסקר, הנתונים שהתקבלו בינתיים הם די מפתיעים...
הייתי רוצה לקבל יותר מ-100 משתתפים לפני שאפרסם את התוצאות, אז קדימה חברים, כל מי שעדיין לא השתתף, זה הזמן להקדיש 20 שניות לטובת העניין, להזכירכם, הסקר אנונימי לחלוטין, אינכם נדרשים להיחשף, אין לאף אחד דרך לדעת מי אתם.

תודה לכל המשתתפים.

• הוסף לסימניות
אם לא מקבלים את נתיב, הסקר לא ישקף נכונה את המצב.
יש לי הרגשה שרבים מנתיב ישנו את תוצאות הסקר (שלפי הערכתי מצביע על מגמה מסוימת לא נכונה).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה