דרוש מידע סקר ושאלה: איך כדאי לחמם את חדר האמבטיה?

• הוסף לסימניות
מה אתם ממליצים?
על תנור אמבטיה חשמלי?
תנור ספירלה?
מפזר חום?

האם יש הבדל בין חדר אמבטיה גדול או קטן?
האם יש דגם מסוים שכדאי?
האם יש עדיפות למפזר חום טורבו?

• הוסף לסימניות
מפזר חום, גם טורבו, לא אפקטיבי לחדר אמבטיה. בקושי מספיק לחדרון קטנצ'יק עם מקלחון.
תנור ספירלה לא נשמע בטיחותי בכלל לאמבטיה.
הכי אפקטיבי ומחמם זה רדיאטור, אבל אם אין מערכת יונקרס בבית זה פחות רלוונטי...
אם רוצים להשקיע, אפשר להתקין מחמם מגבות שמחמם גם את האמבטיה, אבל לוודא שהוא מחמם מספיק שירגישו אותו.

• הוסף לסימניות
לי יש הרקולס SEMICOM מפזר חום לאמבטיה 2600W (כבר פעם שניה) חשוב להתקין אותו מול המתקלח, ולא גבוה מידי כי אויר חם מתפזר לכיוון למעלה

• הוסף לסימניות
מנסיון, מפזר חום לאמבטיה (הסוג הנתלה) מחמם חדר אמבטיה בגודל סביר מצוין ובמהירות.
אני משום מה חושבת שהוא מחמם רק אם עומדים תחתיו,
אני טועה?

• הוסף לסימניות
לי יש בחדר האמבטיה גם תנור ספירלה תולה וגם מפזר חום ויותר אוהבים אצלי יותר את המפזר חום! כי הוא עומד על המכונת כביסה ממש מול הבנ"א וגם לא צריך לחכות עד שיתחמם.

יש לי אחות שיש לי תנור ספירלה על הקיר וממול מאוורר (!!) והיא מדליקה את שניהם והמאוורר מפזר את החום בכל החדר. (ניסינו גם בבית והילדים שלי לא אהבו)

• הוסף לסימניות
זה מאד תלוי בגודל האמבטיה.

לחדרי אמבטיות גדולים, מפזר חום תלוי, זה בדיחה.
לחדרי אמבטיה קטנים הם ממש טובים.
לי יש אמבטיה לא גדולה, מפזר חום של אלקטרו חנן, כבר כמה שנים טובות מחזיק מעמד ומחמם מעולה.
אני מדליקה את זה כמה דקות לפני שנכנסים, וכשנכנסים כבר נעים, וכשיוצאים מהמקלחת, כבר ממש חם.

• הוסף לסימניות
מפזר חום מחמם את העמוד מתחתיו, היה לנו והחלפנו לתנור, תענוג כל החדר חמים לגמרי!!!

• הוסף לסימניות
ישנם היום מחממים דקורטיבים ממש יפים שעושים את העבודה נפלא
כמו מחמם מגבות וכד'
אבל המחיר בהתאם.

• הוסף לסימניות
איך מחממים חדר אמבטיה בלי שקע חשמל?
מחברים רדיאטור צלעות מחוץ לאמבטיה, ומכניסים אותו כשהוא חם. מחמם את החדר אמבטיה עד סוף המקלחת אם לא מורחים מידי הרבה זמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה