מכונת כביסה סקר - יש לכם מכונת כביסה בת 10 שנים? כנסו בבקשה לפה.

• הוסף לסימניות
אני קניתי עכשיו פעם שלישית סימנס - מרוצה מאד!
הראשונה החזיקה 20 שנה והשניה 12 שנה

• הוסף לסימניות
ההורים שלי החליפו לפני שנה מכונה AEGבת 35-40.
זה קרה ששמתי לב שכל חצי שנה שנה צריך להחליף רצועה\משאבה\כל מיני דברים, והטכנאי (דווקא משפחה) כל פעם טען 'מכונה כזו לא מחליפים' 'מכונה כזו אין היום'
באמת אין הצדקה להחזיק מכונה כזו היום
מה שאני בא להגיד שגם הטכנאים יש להם דעות קדומות ולא מסתכלים בצורה קונקרטית לגופו של עניין.

• הוסף לסימניות
@א. שטיגליץ אז מה אתה ממליץ בין בוש / סימנס / קונסרוקטה ?
וגם, האם הבוש הטורקי מומלץ?
ובאיזה מחיר סביר לקבל את זה?

• הוסף לסימניות
היה לנו סימנס 13.5 שנים
והחלפנו לבוש נקוה לתוצאות טובות יותר בעז"ה.

• הוסף לסימניות
בוש לא דיגיטלי
12 שנה

• הוסף לסימניות
בלת''ק
להורים שלי היה סימנס מעולה מעל 10 שנים (אולי 15).
עבדה מצוין עד שנשברה הדלת והעלות הייתה גבוהה.
קנו בוש גרמנית! נדמה לי של 9 ק''ג לפני שנה וכבר הכרטיס מנוע הספיק ללכת ונתקעו שבועיים וחצי עד שאיפסו אותו..
סיוט!
למרות כל השכלולים, מצטערת על הרגע שהשתכנעו לקנות בוש...

• הוסף לסימניות
הסיפור עם הבוש - מוזר,
את גם רואה שאף אחת לא מתלונן בצורה כזאת על המכונה,
לי יש בוש 7 ק"ג 9 שנים, שבוע שעבר התחיל לעשות בעיות, התלבטתי אם לתקן או לקנות חדש אבל לא היה לי זמן כי הייתי חייבת את המוכנה, אז תקנו לי, זה באמת היה בעיה בכרטיס, מקווה ימשיך לשרת אותנו בנאמנות (3 מכונות ליום במצב הרגיל)

• הוסף לסימניות
פעם המכונות היו מחזיקות הרבה שנים כי בנו אותם בשביל זה!
הים מלכתחילה מכונה לא אמורה לשרוד יותר משש-שבע שנים! (החברות רוצות להרוויח את הכסף שלכם כל כמה שנים...) אז אל תבנו על זה שהמכונה הבאה שלכם תחזיק 10-12 שנים!

• הוסף לסימניות
היה לי AEG כ-18 שנים
קניתי אחר כך מכונה זולה , הלכה די מהר ועברה כמה תיקונים
עכשיו אני מחפשת מכונה טובה
יותר מכמה תחזיק חשוב לי הניקיון!!!
הישנה שלי -הכל יצא מבריק
אז מחכה (פתחתי על זה אשכול ולא כ"כ הגיבו) שתגידו לי באיזה מכונה החולצות הלבנות יוצאות מבריקות בלי כתמים
כי יש לי הרבה בנים:)
אולי תמליצי לי-אמא לבנים עם חולצות מוכתמות.... דחוף לי ממש <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה