סקר -כמה דקות מזמנך וחסד גדול איתי

• הוסף לסימניות
לא שלחת את המדריך.

• הוסף לסימניות
המדריך יישלח בדקות הקרובות
פעם קודמת שהעלתי סקר אנשים הורידו להם את המדריך ולא מלאו את השאלון
לכן זה בנפרד

• הוסף לסימניות
זה לא נראה כמו סקר..
יותר כמו איסוף לידים

על סקר עונים באנונימיות ללא חובה להשאיר פרטים, וכדאי לפרסם את נושא הסקר לפני ההפניה אליו.
כדאי גם לתקן את 'קרסים' ל'קורסים', שלא יחשבו שאת נותנת קורסים בדייג מקצועי (דווקא הייתי שמח)

• הוסף לסימניות
ביקשתי פרטים כדי שאוחל לשלוח את הדרכת הצילום ביחד עם ההדרכה אני מפנה הרשמה לרשימת התפוצה שלי למי שמעונין להתעדכן במבצעים ובסדנאות
מי שלא רוצה להרשם ברשימה יקבל את ההדרכה בלי להרשם
לידים אני מוסיפה רק למי שנרשם לרשימה בידיעה

נושא הסקר מפורסם בכותרת

והסקר מיועד בדיוק למטרה לשמה נכתב -
לימדתי צילום מקצועי ויעידו תלמידותי המרוצות על התועלות החוויות והמקצועיות שהפיקו מהקורס שלי
אני עכשיו בפרשת דרכים המון ביררו אצלי על סדנאות לצילום במצלמה ביתית או סדנאות לנערות וגם ביקשו סדנאות לבנים
התשובות שקיבלתי והפדבקים מכל העונים פה עוזרים לי מאוד לגבש על איזה כיוון להמשיך כרגע - צילום מקצועי או ביתי
שוב המון תודה לכל העונים באמת עזרתם לי מאוד
ובשעה הקרובה תקבלו את המצגת המובטחת

• הוסף לסימניות
אני בהחלט בעד, ובטוח שיש תועלת בשאלון ואני מאחל לך בהצלחה רבה!

הערתי רק על כך שכדאי לכתוב מה נושא הסקר כדי שאנשים יחליטו אם זה מעניין אותם, עוד לפני שהם לוחצים על הלינק
ואני בטוח שהפסדת הרבה תשובות בגלל החובה לתת פרטים בדף הראשון של הסקר, יכולת לאפשר מענה אנונימי, ומי שמעונין בקבלת המדריך יוכל לבקש אותו בסיום הסקר תוך התחייבות שאת לא שומרת את הפרטים בצמוד לתשובות של העונים באופן שאפשר לדעת מה ענה כל אחד (הרתיעה העיקרית של משתתפי סקרים)

שוב, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה אקח לתשומת ליבי
זה כבר יהיה רלוונטי לשאלון או סקר אחר

• הוסף לסימניות
שלחתי את המצגת לכל משתתפי הסקר
כמה מיילים נכשלו ולא עברו
מי שלא קיבל שישלח לי הודעה למייל - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה