גם אם יש סוכה מעלית?אני רואה המון פרסומים באזור: יחידות חדשות, מרוהטות אזור 30-35 מטר
אזור 2500+-
עם מעלית?יחידה כ40 מ"ר, קומה שלישית, חדשה, מרוהטת, סוכה- כ3200
עם מעלית?יחידה כ40 מ"ר, קומה שלישית, חדשה, מרוהטת, סוכה- כ3200
אז זה אומר שאין מחיר קבוע לפי גודל?יש הרבה משתנים שלא כתובים במפורש
למשל: אזור רועש - כמה ואם בכלל יש בידוד? והאם זה עוזר?
אורור - יש חלונות? וונטות? כמה והאם זה מספק?
ועד בית - יש מקומות שלוקחים תשלום מלא על כל יחידה ויש 50%.
אם למשל, האזור רועש ויש צורך להשתמש יותר במזגנים, לצורך אוורור, ולא רק בקיץ. זה יכול להיות ממש משמעותי מבחינה כספית.
א. לא ידוע לי שקיים מחיר קבועאז זה אומר שאין מחיר קבוע לפי גודל?
זוגות מוכנים לשלם עוד מאות שקלים בשיל אזור יותר שקט?
יש יותר מידיי יחידות בשוק? או שבסוף הכל מושכר?המחירים ירדו מאד, יש הצפה בשוק
מה הכי חשוב לזוגות כשבאים לראות יחידות?א. לא ידוע לי שקיים מחיר קבוע
ב. במפורש. מכירה כמה כאלו...
אין מחיר אחיד בכלל!!!אז זה אומר שאין מחיר קבוע לפי גודל?
זוגות מוכנים לשלם עוד מאות שקלים בשיל אזור יותר שקט?
יש יותר מידיי יחידות בשוק? או שבסוף הכל מושכר?
מאד אינדוודואלימה הכי חשוב לזוגות כשבאים לראות יחידות?
אבל אז בטוח שלא נשארים שנולד תינוק.....יש המוןןןןןןןןןןןןןןןןןן וממש לא הכל מושכר יש המון יחידות ריקות כל הזמן
בעיני, ככל שהיא יותר מושקעת, ויפה, נראית חדשה וכו (ותכנון טוב!!!) יהיה לה יותר ביקוש
שווה להשקיע
אמבטיה כמעט חובה (יש בודדות עם מקלחת אבל זה מינוס רציני,)
עדיפות ל2 חדרים נפרדים ולא רק חדר שינה + רבע חדר למטבח + שולחנון
הבעל רוצה ללמוד, האשה רוצה לדבר בטלפון וכו
ונראה לי! שעדיף שהמטבח יהיה מרווח יותר מאשר חדר שינה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים