סקר לאימהות: שלב א.

• הוסף לסימניות
איזה ספרי ילדות/אוספי מדבקות אתן מכירות?

• הוסף לסימניות
מהילדות שלי, או מילדי?

• הוסף לסימניות
ילדות (חולם) - בנות

מהיום - לא מפעם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;948884:
ילדות (חולם) - בנות

מהיום - לא מפעם.

אז אני לא מתאימה לסקר:(
הגדולים אצלי הם בנים והקטנה עוד לא אוספת/ קוראת כלום......;)

• הוסף לסימניות
אוספי מדבקות:
מובלטים, מנצנצים, במרקם בד, בדקופאז' או איך שקוראים לשכבות האלה ובקיצור כל מה שאפשר לקנות ב"הכל בשקל" . מדבקות יקרות, יקרות.
ולדמויות המדבקות? הלו-קיטי בראש, הכבשה ההיא גם כן.
(האמת שהלו קיטי זו דמות נושנה, אני זוכרת אותה מאוספי המכתביות של אחיותיי הקטנות, ואיך שנשמתי פרחה כששמעתי שהן קוראות לחתלתולה "אלוקים" ועוד משהו...)
ספרים?
"מפי הטף", ו"שיקופיצקי".
מעבר לזה אוכל להביא רק דוגמאות של בנים.

• הוסף לסימניות
בית הבובות

• הוסף לסימניות
ספרי גדי פולק והקומיקסים שמצייר דוד ביכמן.

• הוסף לסימניות
ספרים: שלום כיתה א' ב' ג' (אולי יש גם המשך...) מאד אהובים.
מדבקות: בית הבובות הורודות

חני

• הוסף לסימניות
מדבקות- הרגילות מכל הסוגים, לא אוספים ספציפיים.
ספרים- המון, מנוחה פוקס, מנוחה בקרמן, אמא של לאהלה, כל הגדולים המנוילנים- מה ומי בעולמי וכדומה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;948906:
איך שנשמתי פרחה כששמעתי שהן קוראות לחתלתולה "אלוקים"
:D אצלי זה היה החברות
ולעניין השאלות:
לא מכירה אוספים (לבד מהמדבקות היקרות יקרות כפי שציינה הגב' נוי)
ספרים, נו, כל אלו שמגיעים מהגן של טללים, מנוחה פוקס ובקרמן, גם הספר החמוד הזה (קניתי) והספר הראשון שלי (גם קניתי) אה, וגם את אלו שהיו במבצע של פלדיים ב10 שקל (עם השלהבת אש, רשב"י ושות'). בית הבובות הורודות שמעתי, לא קניתי, טיפלה דפדפתי. דווקא עלה בדעתי לקנות. וכמובן הספרים הקלאסים של מעשה בחמישה בלונים וכו'.

• הוסף לסימניות
דינה דיי,
ואחיה מיכאל :)

• הוסף לסימניות
מה שאני רואה אצל אחותי (בת 8)
מדבקיתי, וכמובן הלוקיטי
כל ספר שהוא קומיקס, במיוחד אלי וגולד

• הוסף לסימניות
מדבקות - כל מיני. יש את אלו שהם סטים של בע"ח בכל מיני פוזות (לא יודעת אם יש לזה שם כלשהו) והם עם מסגרת נוצצת מסביב, נחשבים ליקרים מאוד (כך התרגשה בתי כשהסבירה מה החליפה בעד מה...)

ספרים - תלוי בגיל. הקטנטנים מוכנים שיספרו להם מכל ספר או חוברת שיש בהם תמונות וציורים. (אפילו את העיתון הפירסומי שמגיע בכל שבוע)
הגדולים יותר, שקוראים בעצמם - קומיקסים, ספרים מנוקדים וגם ללא ניקוד.
שמות? היום קראו פה את "לך לך בני" (ילדה בת 9, כן?), "הכל בדולר", "ילדים מספרים על עצמם", ספרון מסדרת טללים ששכחתי את שמו.
בשבוע שעבר עברו פה ספרים אחרים - ואני כבר לא זוכרת שמות. יש סיכוי שאם תשאלי באופן ספציפי על ספרים מסויימים אזהה את אלו שנקראים כאן.

• הוסף לסימניות
דינה דיי - מנוחה בקרמן
שירי מירי - מנוחה פוקס

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונות.
אשמח לראות עוד תשובות לפני שאני עוברת לשלב ב של הסקר.

• הוסף לסימניות
על איזה גיל את מדברת?
חבל הייתי רושמת פה את כל הספריה שלנו (המון!) רק שהכל כבר ארוז
מה שזכור לי: רביעיה בכוורת, 3 שרהלות, ספרי בקרמן, ספרי ג.שפר, ציפילי, שלום כיתה ב וג', סדרת 21 בבית אחד,
קומיקסים מכל הסוגים בעיקר של גדי פולק, אלי וגולד, א אייכלר, קומיקסבא, מפי הטף,

הקטנים אוהבים את שעת סיפור, סדרת דב דובוני של טללים, סיפורים מהלב של תמי ואורי,

מדבקות - הכל רק שיהיה בסדרות
מיקימאוס, פו הדב, הלו קיטי, תותית וטום וג'רי
עגולים כדוריים, נפוחים, מנצנצים ובכמובן בשכבות
וכל המרבה במחיר הרי זה משובח :)

• הוסף לסימניות
מדבקות כמו שציינו, הלו קיטי, בולטים, מחוספסים (כלשונה של בתי: כשמגרדים את זה זה מריח נורא טוב)

ספרים יש בלי סוף, הסדרה של סבתא שמחה, בין ערים ובין גבעות, מפי הטף, קומיקסבא ועוד היד נטויה בשביל תולעת ספרים כמו הבת שלי...

• הוסף לסימניות
אוסָפים? - אצלינו עכשיו המפיות מככבות בכמויות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה