סקר: לידה במעיניי הישועה

• הוסף לסימניות
ילדתי שם פעמיים.
היחס שם לא מתקרב למה שאת מתארת.
או שנפלה על משמרת דפוקה או שזוית הראיה שלה התעקמה קצת בהתחלה, אז יאלה עד הסוף לא הולך כלום.

אני הגעתי באחת הפעמים עם מונית ספיישל מרכסים 400 ש"ח כדי ללדת שם.
אמנם נפלתי על משמרת לא טובה בחמישי בלילה אבל בשישי בבוקר כולם היו מקסימים וגם במחלקה.

חבל סתם להוציא לעז בפורום ציבורי בגלל מקרה אחד ל...

• הוסף לסימניות
אני ילדתי שם לפני חמישה חודשים (בשבת הגדול), ג"כ בליל שבת.
היתה לי מיילדת מדהימה!!!! שלא עזבה אותי לרגע!!!!!!!!!
קיבלתי יחס חם ומדהים! משהו באמת שלא רואים...

במחלקה פחות נהנתי, מסיבות שונות.

• הוסף לסימניות
חבל להוציא לעז... כשם שפרצופיהם שונים כך...

מה שכן - חבל מאוד שאין להם שם טוב כמו שיש ללניאדו....
(שילכו להתלמד מהם איך עושים את זה...)
גיסותי שילדו שם לא גומרות את ההלל, לאחר נסיון ב2 המקומות...

• הוסף לסימניות
בכל מקום תוכלי למצוא את אלו שיצאו לא מרוצים...

אפילו על לניאדו שמעתי... נו, אז מה?

• הוסף לסימניות
מנסיון של יותר מלידה אחת- היחס שם בשבת וחג לא משהו בלשון המעטה וכל הבעיות והסיפורים ההזויים קרו לי שם. זה לא דברים שניתן לפרט. באופן כללי את מרגישה שם חלק מתעשיית תינוקות. אבל יש שם בכל אופן יחס טוב וחם בשאר השבוע יש שם מיילדות מדהימות וזה ענין של על מי נפלת...
אי אפשר להכליל למרות שהנסיון שלי יותר רע מטוב (ועוד לא הצלחתי לשכנע את בעלי שיתן לי ללדת במקום אחר...:) )

• הוסף לסימניות
גם אני עברתי שם סוג של סרט... ולא בשבת וחג! צעקות ומחדלים... ולפי סיפורים אני לא הראשונה!
אני רק ממליצה עם כאלה דברים פשוט לפנות למנהל עם שמות!!
אני עוד לא עשיתי את זה, אבל ממש בדרך.
אם נפנה, נתלונן, ניתן שמות! אולי המצב ישתפר... - אפשר לשאול רב, אני בטוחה שיתירו!! זה לטובת יולדות אחרות, לדברים כאלו במצב כ"כ רגיש בו נמצאת יולדת עלולות להיות השלכות קשות מאוד!! מכירה כמה סיפורים קשים שאם מילדות היו יודעות ומבינות איזו אחריות מוטלת עליהן, הן היו מתייחסות אחרת לגמרי!!!
פשוט לפנות להנהלה, לא הייתי הולכת ועורכת חרם קולקטיבי. סה"כ זה מקום חרדי וזה חסד עצום שיש כזה בית חולים.
פשוט לפנות ולהתלונן, אמרו לי לאחרונה שהם החלו לקחת ברצינות את הפניות והתלונות.
בקיצור,
בתחילה עדיף לפנות ולהתלונן בהנהלה ממש ולא על ידי מכתבים ועדיף עם שמות של אנשי צוות (על פי שאלת רב כמובן!)

ושוב, יכול להיות שרובן מקסימות. תלוי על מי נופלים. לכן, דווקא לכן חשוב לפנות עם שמות!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1374027:
ילדתי שם פעמיים.
היחס שם לא מתקרב למה שאת מתארת.
או שנפלה על משמרת דפוקה או שזוית הראיה שלה התעקמה קצת בהתחלה, אז יאלה עד הסוף לא הולך כלום.

אני הגעתי באחת הפעמים עם מונית ספיישל מרכסים 400 ש"ח כדי ללדת שם.
אמנם נפלתי על משמרת לא טובה בחמישי בלילה אבל בשישי בבוקר כולם היו מקסימים וגם במחלקה.

חבל סתם להוציא לעז בפורום ציבורי בגלל מקרה אחד ל...

כתבתי מקרה יחיד שעבר כל גבול
אבל שמעתי על עוד הרבה מאוד יולדות שלא מרוצות בלשון המעטה וממשיכות רק כי זה קרוב לבית
ולא הייתי מעלה את הנושא אם לא שמדובר בדיני נפשות
ולא שרות של סלקום או אורנג'...( בגלל שמנהלי החברת הנ"ל לא חרדיות מותר לצאת נגדן??)

ולא סתם ללניאדו יש שם הרבה יותר טוב!

• הוסף לסימניות
תמיד יש מקרים לא נעימים וידוע ששבתות זה זמן מועד לפורענות יותר משאר השבוע בגלל צמצום הצוות שאומנם זה לא אשמת היולדות אבל זה מקשה על הצוות...

אני ילדתי שם ב"ה פעמיים ומאוד מאוד הייתי מרוצה! המיילדות הלכו באותו ראש שלי-ולא שכנעו לקחת אפידורל כמו במקומות אחרים-כי זה מה שנוח להם-אלא נתנו עצות ויד חופשית כמה שהיה אפשר! גם במחלקה עצמה הצוות מהמם תמיד אפשר לראות אחות לחוצה או חוסר במיטות ובמקום שיש כ"כ הרבה לידות מסתבר שיש גם פשלות או כאלא שיוצאות לא מרוצות, אולי האופוריה של אחרי הלידה עזרה אני ראיתי הכל ורוד (:
מקווה להמשיך ככה בלידות הבאות...

בכל אופן אפשר לנסות פעם הבאה בלניאדו ואז תהיה לך אפשרות להשוות מה יותר עדיף לך...

וכן אפשר לשלוח מכתב שמפרט מה קרה ולתת להם לשפר-לכעוס בלי לידע את הממונים לא יעזור למנהלים לדעת...

רק בשורות טובות והמון מזל טוב ליולדת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1374061:
כתבתי מקרה יחיד שעבר כל גבול
אבל שמעתי על עוד הרבה מאוד יולדות שלא מרוצות בלשון המעטה וממשיכות רק כי זה קרוב לבית
ולא הייתי מעלה את הנושא אם לא שמדובר בדיני נפשות
ולא שרות של סלקום או אורנג'...( בגלל שמנהלי החברת הנ"ל לא חרדיות מותר לצאת נגדן??)

ולא סתם ללניאדו יש שם הרבה יותר טוב!

ואת יודעת כמה פעמים שמעתי לא להתקרב ללניאדו?
נו די, תפסיקו לצאת בהכרזות לפי סיפור כזה או אחר.
כל אחת תלך לאן שטוב לה ואין שום הבטחה לאחר נסיון מוצלח של פעם אחת, שגם פעם הבאה יהיה טוב. צריך להתפלל שיהיה צוות טוב והכל ילך חלק.

לא הבית חולים "עושה" את החוויה. מעשי האדם קובעים אותה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י profession;1374062:
תמיד יש מקרים לא נעימים וידוע ששבתות זה זמן מועד לפורענות יותר משאר השבוע בגלל צמצום הצוות שאומנם זה לא אשמת היולדות אבל זה מקשה על הצוות...

אני ילדתי שם ב"ה פעמיים ומאוד מאוד הייתי מרוצה! המיילדות הלכו באותו ראש שלי-ולא שכנעו לקחת אפידורל כמו במקומות אחרים-כי זה מה שנוח להם-אלא נתנו עצות ויד חופשית כמה שהיה אפשר! גם במחלקה עצמה הצוות מהמם תמיד אפשר לראות אחות לחוצה או חוסר במיטות ובמקום שיש כ"כ הרבה לידות מסתבר שיש גם פשלות או כאלא שיוצאות לא מרוצות, אולי האופוריה של אחרי הלידה עזרה אני ראיתי הכל ורוד (:
מקווה להמשיך ככה בלידות הבאות...

בכל אופן אפשר לנסות פעם הבאה בלניאדו ואז תהיה לך אפשרות להשוות מה יותר עדיף לך...

וכן אפשר לשלוח מכתב שמפרט מה קרה ולתת להם לשפר-לכעוס בלי לידע את הממונים לא יעזור למנהלים לדעת...

רק בשורות טובות והמון מזל טוב ליולדת!

זה נראה לי חלק מההנחיות שלא לתת אפידורל, כי גם כשמבקשים רוב היולדות איכשהוא לא מקבלות מכל מיניי סיבות ותירוצים ,
אמררה לי מיילדת אחת שדווקא יותר נוח לה כשאין אפידורל כי אז זה הולך מהר יותר והצרחות בכלל לא מפריעות לה...
ומכתבים כבר נשלחו גם על מיילדת מסויימת שעכשיו הייתה שוב,
אז אולי הגיע הזמן לנסות את הכיוון הזה...

• הוסף לסימניות
פעם כשילדתי בבילינסון(לידה 4)אז אמרתי למיילדת שחבל שבי"ח כ"כ מוצלח יש חסרון שממש צריך להתפתל מכאבים עד שמגיע המרדים אז היא "נפגעה" אישית ואמרה מה פתאום, תראי שזה לא ככה, ודאגה לי אישית בזריזות למרדים(רק בקשה ממני לשחק אותה שאני משתגעת מכאבים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1374073:
ואת יודעת כמה פעמים שמעתי לא להתקרב ללניאדו?
נו די, תפסיקו לצאת בהכרזות לפי סיפור כזה או אחר.
כל אחת תלך לאן שטוב לה ואין שום הבטחה לאחר נסיון מוצלח של פעם אחת, שגם פעם הבאה יהיה טוב. צריך להתפלל שיהיה צוות טוב והכל ילך חלק.

לא הבית חולים "עושה" את החוויה. מעשי האדם קובעים אותה.

הלידה הייתה ארוכה שהייתה החלפת משמרות באמצע
והיחס המשיך וגם במחלקה
וציינתי כמה פעמים שחלק מהצוות מאוד נחמד הטענה היא להנהלה שלא עושה שם סדר,
כמו שהם יודעים שאסור להם לחלל שבת למען היולדת (ולשחק באייפון מותר)
עליהם לדעת שגם היחס צריך להיות מתחשב
)ובטח שלא לספר על לידה שהסתיימה רע...

• הוסף לסימניות
אז יש טענה כלפי עובדת מסוימת או שתיים. אז מה?
גם בשופרסל יש עובד שעונה ממש בחוצפה ללקוחות. לא תיכנסי לשם יותר? תרחיקי גם אחרים משם?

• הוסף לסימניות
לא משנה איזה בית חולים. לא משנה איזו משמרת.
רק מה שנגזר על היולדת שיקרה, כי בלניאדו למרות כל הציפיות מאד לא נהניתי, על מעייני הישועה שמעתי סיפורים מדהימים וגם סיפורי זוועה
ועל רמב"ם - שם ילדתי ונהניתי מכל רגע. וגם עליהם יש סיורים שהיד קלה על הדק הניתוחים. צריך רק ס"ד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1374090:
אז יש טענה כלפי עובדת מסוימת או שתיים. אז מה?
גם בשופרסל יש עובד שעונה ממש בחוצפה ללקוחות. לא תיכנסי לשם יותר? תרחיקי גם אחרים משם?

את משווה בין קנייה בשופרסל ללידה????

• הוסף לסימניות
ילדתי שם לפני חצי שנה לידה ראשונה
היה מדהים!
מה שכן יש שם מרדים שהוא צעק עליי ממש צעקות! כי לא הבנתי מה הוא הסביר על האפידורל
והוא היה זוועה -ממש בכיתי.
אבל חוץ ממנו הכל היה מושלם!
יחס, אוכל, ניקיון מעולים

• הוסף לסימניות
אני יספר ששכחו אותי בשני הלידות בחדר התאוששות? פעם אחת ארבע שעות?
אני יספר שהמיילדת צעקה עליי שלא אגמגם ויאנח (כי היא לא יכולה ככה?)
אני יספר שבמחלקה למעלה צעקו עליי שאזדרז מאחורי הדלת אחרי דקה בפעם הראשונה כי היא עסוקה וממהרת
מה עוד?.
שאסור לי לקחת אפידורל והן מנסות לשכנע אולי בכל זאת
אה וילדתי פעם אחת בתל השומר ללא אוכל נורמלי
לידה ראשונה וארוכה הייתי יולדת קשה למיילדת (נתתי לה מכה חזקה מאד בטעות)ובכל זאת קבלתי הרבה יותר ממעייני גם במחלקה כשהגעתי האחות באה לבדוק אם אני מרגישה טוב וחיכתה בסבלנות שאסיים להסתדר ולא עזבה אותי לפני שלא אשרתי שאני מרגישה מצוין והיא לא הייתה יחידה
לא ידעתי להעריך אז וחשבתי שזה הנורמה והייתי מאד מרוצה!

כיום אין לי סיבה לרוץ לתל השומר או ללניאדו אצלנו אם אין סיבה רפואית לא רצים למקום אחר אבל
בהחלט למעייני יש מה לשפר ובאמת שתי הלידות המדוברות היו אחת ברביעי לילה / חמישי ואחת במוצ"ש /ראשון

על לניאדו לא שמעתי סיפורים וממעייני שמעתי שיש גם וגם

• הוסף לסימניות
בשביל יולדת לא משנה הסטטיסטיקה, משנה מה היה בלידה שלה. ואי אפשר ואסור להשתיק אותה בגלל הרוב.
אם יש תלונות על אשת צוות שאינה בסדר, כדאי להגיש אותן ולעקוב שאכן הן מטופלות. לדרוש ולברר מהם הצעדים הננקטים: נזיפה, שיחת הבהרה וכו'.
באותה מידה, כדאי לזכור לשבח שירות נעים ואדיב.

• הוסף לסימניות
לי למשל היתה חוויה לא חיובית בכלל באחד מבתי ההחלמה.
לא הסכמתי חזור לשם שוב(זה קרה בלידה שניה)
ואחרי לידה חמישית שהיתה ממש לפני ר"ה וקיסרית, לא היתה ברירה, נאלצתי ללכת לשם בחג(בעלי הלך לחמותי עם הילדים)והיה בסדר גמור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה