קורונה סקר - למה הלכתי להיבדק לקורונה?

למה הלכתי להיבדק לקורונה?

• כי היה לי חום

• כי השתעלתי נורא

• כי היו לי תסמינים: איבוד חום טעם או ריח

• כי הרגשתי חולשה

• כדי לקצר בידוד

• כי הייתי ליד חולה מאומת למרות שלא היו לי תסמינים

• לנופש באילת / ליציאה או כניסה לארץ

• סתם כי רציתי...

• כי היה לי כאב גרון וצינון

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
אשמח שתענו. תודה!

• הוסף לסימניות
תני כמה אפשרויות..
כל פעם והסיפור שלו.

• הוסף לסימניות
מה אם לבחור יותר מסיבה אחת
נבדקתי כמה וכמה פעמים
פעם בגלל חולשה
פעם בגלל קרבה לחולה מאומת
ופעם בשביל קיצור בידוד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צריך להוסיף-כי הייתי ליד חולה מאומת והיו לי תסמינים

• הוסף לסימניות
אין אפשרות 'סתם כך' או 'למה לא?' כמו שכתבה @רבקי או אפילו רק לפני ביקור אצל הורים מבוגרים וכדו'.

• הוסף לסימניות
כי הייתי ליד חולים מאומתים והרגשתי תסמינים, איבוד חוש הריח

• הוסף לסימניות
סימנתי שהייתי ליד חולה מאומת והיו לי תסמינים של צינון
בעלי -היו לו תסמינים (כאבי ראש וצינון) בדיעבד התברר שהיה ליד חולה מאומת
הילדים-כי היו ליד חולה מאומת-קרי אנחנו, ללא תסמינים ב"ה

• הוסף לסימניות
צריך להוסיף עוד אופציה- כדי לקבל דרכון ירוק

• הוסף לסימניות
בגל הקודם חלק הלכו להיבדק כדי להתפנות למלונית.

• הוסף לסימניות
יש להפריד בין יציאה לאילת ויציאה לכל מקום אחר, לא כל מי שצריך לצאת רוצה דווקא לאילת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה