קורונה סקר - למה הלכתי להיבדק לקורונה?

למה הלכתי להיבדק לקורונה?

• כי היה לי חום

• כי השתעלתי נורא

• כי היו לי תסמינים: איבוד חום טעם או ריח

• כי הרגשתי חולשה

• כדי לקצר בידוד

• כי הייתי ליד חולה מאומת למרות שלא היו לי תסמינים

• לנופש באילת / ליציאה או כניסה לארץ

• סתם כי רציתי...

• כי היה לי כאב גרון וצינון

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
מה מטרת הסקר?
למי הוא יכול להועיל?

מחקר סוציולוגי או אולי פסיכולוגי?

אולי קשור לתעסוקה בסגר?

• הוסף לסימניות
אפשר להוסיף עוד אחד? "לא הלכתי להיבדק".
לכל מי שלא היתה לו סיבה להיבדק. ועדין מעניין אותו לראות את התוצאות...

• הוסף לסימניות
מה מטרת הסקר?
למי הוא יכול להועיל?

מחקר סוציולוגי או אולי פסיכולוגי?

אולי קשור לתעסוקה בסגר?
האמת שרציתי לראות על מה ללכת להיבדק ועל מה לא חובה...
אבל אחרי שפתחתי את הסקר הבנתי שהוא לא רלוונטי אם אין גם את התוצאה של הבדיקה.
אולי אפתח בהזדמנות סקר נוסף שכולל גם תשובות...

• הוסף לסימניות
חסר אופציה:
ילדה בגן של ביתי נמצאה מאומתת
ולכן נבדקנו כל המשפחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה