סקר לקרית ספריות /רים

• פותח הנושא YG&K
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מכירים את חנות התכשיטים גולדן קראון במרכז עילית?
מה היא משדרת לכם?
1. יוקרה
2 מקצועיות
3. עיצוב
4. טרנד
5.אחר

האם נראה לך
1. התכשיטים יקרים ושווים את המחיר
2. התכשיטים יקירים ואינם שווים את המחיר
3 מחיר התכשיטים זול
וסתם כל דעה על החנות תבוא בברכה ( מקווה שלאה לא תכעס:))
תודה

• הוסף לסימניות
החנות מעוצבת נאה ובהדר מאופק.
לו הייתה ממוקמת במרכז הערים הגדולות זה היה נראה לי נאה, עדין ומתאים.
אבל תמיד כשאני עוברת ליד החנות הזו אני שואלת את עצמי- למה שווה להם להחזיק כזו חנות בעיר האברכים הדלפונים?
לא היה עדיף להם לערוך מכירה קבועה בבית מאשר לשלם גם על שכירות, עיצוב וכל השאר. אין לי ספק שיש לזה מחיר- במחיר לצרכן.
מבחינת אמינות- מכירה של מישהו מוכר לא פחות אמינה. הדבר היחיד שמביאה החנות היא אולי- חווית קניה.

אני כותבת בכנות- כדי להבין ומקווה לתועלת.

• הוסף לסימניות
מכירה סניף אחר,
התכשיטים לא יקרים. אך לדעתי אין מספיק מבחר. אולי רק בסניף הזה....

• הוסף לסימניות
הי נרדמתם?

• הוסף לסימניות
הסקר הזה הוא כמותי מובהק, בגלל אופי השאלות.
סקר כמותי לא מתאים לעשות במסגרת של פורום, כי כולם חשופים לתשובות של כולם, והן יוצרות הטייה חברתית.
רצוי לערוך כאן שאלות בסגנון של קבוצת מיקוד, או לעורר שיח בנושא.
מקווה שלא הכעסתי אף אחד בהערה שלי.

עדיף ליצור טופס של גוגל, למשל, ולהעלות קישור לכאן, וכך לא ידעו אנשים מה התשובות של אחרים. זה יהיה יעיל הרבה יותר.
ודרך אגב, אם כבר, תהיינה לך הרבה יותר תשובות אם השאלה תתפרסם בפורום איש את רעהו.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ראשית, כמדומני שקוראים לחנות רויאל קראון - או שזו חנות נוספת?

הייתי בחנות, קניתי בה
החנות ממוקמת במקום טוב ומוצלח, נגיש, מרכזי ומעוצב בטוב טעם.

אישית, קניתי בה פעם אחת כשנתקעתי לפני שמחה שהתחייבתי להביא תכשיט מבנות המשפחה, ולא נותר לי אלא להכנס לשם ולקנות.

השרות היה טוב, המקום נעים, המבחר יפה והמחירים מצויינים.
בתור איש מקצוע - המיתוג שלהם לא משדר את מה שהחנות מנסה לשדר, הלוגו בעל מראה מיושן, מסורבל ולא קליט.
עיצוב המודעות לא מספיק נקי ומאיר עיניים.
וצילומי התכשיטים ממש לא מחמיא.

הייתי מצפה מהם שישקיעו עוד קצת בצילום איכותי, ובמיתוג יסודי ויש להם עתיד.
העיר מתפתחת וגדלה, יש בלעה"ר המון שמחות, ויש ביקוש לתכשיטים מכל סוג,
רק שיצליחו לעלות על הגל...

• הוסף לסימניות
העיצוב של החנות הוא בהחלט יוקרתי, (במרכז כזה שזה ליד חנויות של אוכל וכלי בית) אך לא מזמין עקב כך שנראה שהמחירים שם גבוהים ביותר ויכול להיות זה מה שמונע מלהיכנס.

• הוסף לסימניות
החנות עושה רושם אמין, עשיתי שם עגילים לכל בנותי, היחס מצוין, המחירים רגילים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;1037480:
הסקר הזה הוא כמותי מובהק, בגלל אופי השאלות.
סקר כמותי לא מתאים לעשות במסגרת של פורום, כי כולם חשופים לתשובות של כולם, והן יוצרות הטייה חברתית.
רצוי לערוך כאן שאלות בסגנון של קבוצת מיקוד, או לעורר שיח בנושא.
מקווה שלא הכעסתי אף אחד בהערה שלי.

עדיף ליצור טופס של גוגל, למשל, ולהעלות קישור לכאן, וכך לא ידעו אנשים מה התשובות של אחרים. זה יהיה יעיל הרבה יותר.
ודרך אגב, אם כבר, תהיינה לך הרבה יותר תשובות אם השאלה תתפרסם בפורום איש את רעהו.

בהצלחה.

תפני לאשכול:
איך עושים סקר

ותראי ישועות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לך מיג , אני קוראת את האשכול של לאה ומתמוגגת , דרך אגב למדתי איך לעשות סקרים ואני יודעת לאיזה מטרה שבשלה פתחתי את הסקר והוא עונה לי מצוין על על המטרה , שיותר רציתי לדעת דעה כוללנית על החנות .

• הוסף לסימניות
סתם אגב,
לעיר קוראים "מודיעין עילית".
קרית ספר היא רק שכונה בתוך מודיעין עילית, ומרכז עילית הוא דווקא בשכונת ברכפלד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה