סקר - מה אתן הייתן מעדיפות?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות הדרכה לחופש לנערות ,
אני מתלבטת בין 2 דברים-
1. חוברת שמקבלים כל יום במייל למשך שבוע, עם הדרכות לאומנות שימושית שעושים מנייר(דברים ברמה: תמונה מהממת, אגרטל מדהים, חבקי מפיות ועוד) מה שצריך לקנות זה בריסטולים ועוד כמה חומרים ממש בסיסיים כמו דבק, מספריים וכו'
2. ערכה ליצירת תכשיטים - 6 הדרכות שמקבלים למייל ליצירת תכשיטים מחימר וקווילינג(גלגולי נייר ) כולל כל החומרים ומשלוח עד הבית.
כמובן שהמחיר ב-1 יהיה יותר סמלי.

אשמח אם תכתבו לי 1 או 2.

• הוסף לסימניות
1

• הוסף לסימניות
1

• הוסף לסימניות
משום מה קורץ יותר:)
אני אגיד לך משום מה.
כי כשאני מקבלת ערכה אני מרגישה ששלמתי על משהו חומרי שלא הייתי משיגה בחינם
בעוד שהדרכות יש מלא בחינם
וגם בפינטרס יש דברים.
בכולופן לפני שהייתי קונה סדנה כזו הייתי רוצה לראות תמונות של התוצאות

• הוסף לסימניות
אני אגיד לך משום מה.
כי כשאני מקבלת ערכה אני מרגישה ששלמתי על משהו חומרי שלא הייתי משיגה בחינם
בעוד שהדרכות יש מלא בחינם
וגם בפינטרס יש דברים.
בכולופן לפני שהייתי קונה סדנה כזו הייתי רוצה לראות תמונות של התוצאות

יש מצב.....

ואולי מי שטוענת שזה לא מאוד מעניין נערות-
אפשר לקחת את זה טיפה לכיוון אחר כמו תכשיטים לתינוקות או משהו שלא דווקא הנערה עצמה תשתמש בזה אלא תהנה מההכנה,
מצטערת אם לקחתי את זה לכיוון לא נכון.:confused:

• הוסף לסימניות
יש מצב.....

ואולי מי שטוענת שזה לא מאוד מעניין נערות-
אפשר לקחת את זה טיפה לכיוון אחר כמו תכשיטים לתינוקות או משהו שלא דווקא הנערה עצמה תשתמש בזה אלא תהנה מההכנה,
מצטערת אם לקחתי את זה לכיוון לא נכון.:confused:

חושבת גם כך.

2

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה