סקר-מה גורם לכם להשתמש או לא בשרותי עיצוב פנים?

• הוסף לסימניות
ממה גורם לכם להשתמש או לא להשתמש בשרותי עיצוב פנים?
מה השיקולים?
מה ההחלטות?
במידה והשתמשתם או לא האם התחרטתם?

תודה!:)

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים?
על השאלה הזו כולם יכולים לענות, גם אלו שהשתמשו, וגם אלו שלא;)

• הוסף לסימניות
האמת שעכשיו הייתי רוצה עיצוב פנים לתכנון מס' חדרים,
אך בתפיסה שלי זה משהו יקררררר.

עכשיו אני חושבת שייתכן שאני ממש טועה ואולי כדאי לי לעשות קצת ש"ב.

• הוסף לסימניות
אני בגישה חיובית בעניין עיצוב פנים, כי יצא הפסדו בשכרו.

• הוסף לסימניות
מניסיון, עיצוב פנים זה משהו אולי קצת יקר אבל מחזיר את עצמו בגדול מאוד.
לקחתי מעצבת לעיצוב מטבח.
*קודם כל- השטח המנוצל יותר- שווה הרבה מאוד!
*הצעות המחיר מקבלנים הרבה יותר עניניות וברורות.
*שימוש בחידושים שאין לי את הגישה אליהם.
*תכנית ברורה ומסודרת ורשימות מפורטות לחוזה....

יאפשר תמיד לקחת מישהי מתחילה ולעבוד איתה יחד מאשר לשבור את הראש לבד, אפילו שאני הייתי ממליצה לקחת את המקצועית ביותר- זה משתלם.

חשוב לציין הכותבת הינה מן הזן החסכן ביותר :)

• הוסף לסימניות
חבל על הכסף (אין תקציב-במילים אחרות) ו... גם אני מוכשרת;)

• הוסף לסימניות
הייתי מגדירה- ההבדל בין אלו שניסו לאלו שלא. האם יש כאן מישהו שהשתמש בשרותי מעצבת ואומר שהיה מעדיף לעשות את זה בעצמו? - נראה לי שאין.

• הוסף לסימניות
נקודה נוספת (בפרט בריהוט)
עיצוב מצריך עבודת נגר.
זה סיפור יקר מאד, מעבר לתשלום על התכנון.

• הוסף לסימניות
אני מסתכלת על בזוית כזו
בדיוק באותם המילים שאת אומרת ללקוחותיך מדוע חשוב להם להיעזר בשרותיך
תאמרי לעצמך כמה חשוב לך להיעזר בשרותי עיצוב פנים...

• הוסף לסימניות
לדעתי זה מאוד חשוב ובאמת שזה לא כזה יקר כמו שזה נתפס בראש למשפץ המתחיל.

בכלל, ביחס לעבודת שיפוץ מקיפה ההוצאה היא ממש קטנה ובלי לדבר על יתרונות התכנון המקצועי - היא יכולה לחסוך גם בפן הכלכלי בסופו של דבר ולהחזיר את ההשקעה.

ונוי - העניין עם עיצוב פנים הוא בדיוק כמו בעיצוב גרפי - כל אחד בטוח שהוא מספיק מוכשר בשביל זה (ולא אמרתי שאת לא, אלא באופן כללי...)

• הוסף לסימניות
אני ממש בעד! לפני 4 שנים שיפצנו דירה, לי באופן אישי היה כבר רעיון איך לתכנן אותה מחדש, אבל בכל אופן בהמלצת חבר פניתי ליהודית שביט ואמנם התוכנית שלה היתה דומה לשלי באופן מפתיע אבל הטאצ' שהיא נתנה לכל הדירה הפתרונות הקטנים שהיא נתנה במקומות בעיתיים והמראה הסופי שמשלב ומתאים כל פרט בדירה היה שווה כל שקל!

נכתב ע"י נוי;795867:
חבל על הכסף (אין תקציב-במילים אחרות) ו... גם אני מוכשרת;)

אין תקציב זו בעיה אבל כבר אמר החכם "אנחנו לא מספיק עשירים בשביל לשלם בזול", מנסיון, ראי למעלה.

נכתב ע"י GRN;795836:
אני בגישה חיובית בעניין עיצוב פנים, כי יצא הפסדו בשכרו.

מצטרף כנאמר למעלה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;796513:

בכלל, ביחס לעבודת שיפוץ מקיפה ההוצאה היא ממש קטנה ובלי לדבר על יתרונות התכנון המקצועי - היא יכולה לחסוך גם בפן הכלכלי בסופו של דבר ולהחזיר את ההשקעה.

ונוי - העניין עם עיצוב פנים הוא בדיוק כמו בעיצוב גרפי - כל אחד בטוח שהוא מספיק מוכשר בשביל זה (ולא אמרתי שאת לא, אלא באופן כללי...)
ברור שלו הייתי רוטשילד הייתי לוקחת מעצבת פנים.
השאלה בשביל מה.
לעיצוב דירה/יחידת דיור וכיוצ"ב שווה כל שקל והוצאה הגיונית ומשוקללת בין שאר ההוצאות.
אצלנו ספציפית הכנו תכנית מטבח לנגר.
בעלי המוכשר יצר הדמיה ועוד הדמיה, ועוד הדמיה, עד שהגענו אל התכנית האופטימאלית מבחינתנו.
ביני לביני שוטט באתרי עיצוב פנים- היה זה בעידן האינטרנט המסונן למחצה- ודג רעיונות (רובם בלתי שמישים עקב היותם יקרים להחריד) ובנוסף לזה ערכנו סיור לימודי בתצוגות מטבחים שונות תוך הבהרה לדיילי השרות ש"אנחנו רק מסתכלים"
חקרנו ובדקנו פתרונות לפינות לדוג'. ובקיצור: עבדנו יסודי במקום לשלם לעיצוב פנים.
התוצאה משביעת רצון בהחלט מבחינתנו.
אבל עניתי רק לסקר.
רוצו והזמינו שרותי עצוב פנים, ולכו התפרנסו זה מזה.
בברכת שפע פרנסה ברווח ובנקל ל כ ו ל ם!

• הוסף לסימניות
נוי, הסקר הוא למטרת פרסום מעצבת פנים, הכרת הסיבות שגורמות להשתמש בשרותיה,
(כמוני כמוך, תערוכות, ביקורי בית נגר ועוד-התוצאה יפיפייה)
מעניין אותי האם חווית רגש של החמצה מסוים בסיטואציות מסוימות ? האם היית רוצה לחסוך את הטיולים הללו או שנהנית מהם ? אשמח לדעת יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;796513:

אני לא רואה שום נקודת השוואה בין הדברים.
עיצוב גרפי לרוב משמש מטרות מסחריות (למעט הזמנות לבר-מצוות וכדומה, שזה נתח קטן מאוד בשוק) ובהינתן שכך, ללקוח יש הרבה מה להפסיד אם לא ימסור את העבודה בידיו של איש מקצוע.
עיצוב פנים לעומת זאת, משמש מטרה אישית.
אם הגברת סימה מנתניה החליטה שהיא מספיק מוכשרת כדי לעצב את ביתה בעצמה, היא יכולה לעשות זאת מבלי לגרום שום נזק לאף אחד, ואם היא מרוצה מהתוצאה, קשה לומר שהיא הפסידה משהו מכך שלא פנתה למעצבת מקצועית.

• הוסף לסימניות
הפסידה נוחות והפסידה שטח מבוזבז. זה יותר מכסף.

• הוסף לסימניות
אימי הביאה מעצבת פנים לפני כ-20 שנה, עד היום החדרים והמטבח שעוצבו על ידה
נשארו כחדשים- (פעם הכל היה איכותי אני לא יודעת לגבי היום)
מעבר לזה שהחדרים מרווחים וכן המטבח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;796681:
הפסידה נוחות והפסידה שטח מבוזבז. זה יותר מכסף.

אבל שוב, זה עניין של סדר עדיפויות אישי.
זה לא משהו שאפשר לכמת במספרים.

לכן לעניות דעתי, הניסיון לשכנע את אלה שמשוכנעים שיכולים להסתדר לבד נדון לכישלון מראש.
יש בארץ מספיק ציבורים שמעוניינים בעיצוב פנים, מבינים את החשיבות ומוכנים להשקיע כסף. בהם צריך להשקיע את מאמצי השיווק. הם קהל היעד. ולא אותה סימה מנתניה.

• הוסף לסימניות
לא סימה מנתניה, אבל נוי לדוגמא, אם היא תדע כמה זה חוסך לה ומשתלם- היא תלך על זה. זה אם את מעונינת להטמיע את החשיבות שבעיצוב מקצועי. אמידים בכלל לא יחשבו לעשות את זה לבד.
אם לחילופין את פונה לאלו המכירים בערך הדבר ורוצה לשווק את המעצבת הספציפית- תפני אל הסוג השני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;796663:
נוי, הסקר הוא למטרת פרסום מעצבת פנים, הכרת הסיבות שגורמות להשתמש בשרותיה,
(כמוני כמוך, תערוכות, ביקורי בית נגר ועוד-התוצאה יפיפייה)
מעניין אותי האם חווית רגש של החמצה מסוים בסיטואציות מסוימות ? האם היית רוצה לחסוך את הטיולים הללו או שנהנית מהם ? אשמח לדעת יותר.
זו שאלה בעייתית לגבי.
כי בעלי ניחן במתנת שמים - כשרון הנדסי יוצא מגדר הרגיל, ואני יצירתית.
עשינו עבודת צוות שאחד משלים את השני.
האתגר להסתדר היה שווה ומהנה,זה היה נחמד לראות כל מיני רעיונות משוגעים ולדמיין שטויות בדרך למטבח המהוגן שלנו.
והאמת שההנאה הכי גדולה בשבילי היא לחסוך:)

אה, והמטבח מאוד מאוד נוח.
ייתכן שיכול היה לצאת עוד יותר נוח, כי ראינו כל מיני אביזרים שפערו את עיננו אך לא התאימו לכיסנו.
אבל במסגרת הגבלת התקציב אני שבעת רצון בהחלט. ושמחה באתגר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;796695:
לא סימה מנתניה, אבל נוי לדוגמא, אם היא תדע כמה זה חוסך לה ומשתלם- היא תלך על זה. זה אם את מעונינת להטמיע את החשיבות שבעיצוב מקצועי. אמידים בכלל לא יחשבו לעשות את זה לבד.
אם לחילופין את פונה לאלו המכירים בערך הדבר ורוצה לשווק את המעצבת הספציפית- תפני אל הסוג השני.

השאלה אם זו חשיבה אסטרטגית נכונה.
מה יהיה אפקטיבי יותר -
לנסות להמיר קהל שאינו קהל יעד טבעי, או לאתר קהל יעד טבעי ולפנות אליו באופן ממוקד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה