נכתב ע"י נוי;795867:חבל על הכסף (אין תקציב-במילים אחרות) ו... גם אני מוכשרת![]()
נכתב ע"י GRN;795836:אני בגישה חיובית בעניין עיצוב פנים, כי יצא הפסדו בשכרו.
ברור שלו הייתי רוטשילד הייתי לוקחת מעצבת פנים.נכתב ע"י eden7115;796513:לדעתי זה מאוד חשוב ובאמת שזה לא כזה יקר כמו שזה נתפס בראש למשפץ המתחיל.
בכלל, ביחס לעבודת שיפוץ מקיפה ההוצאה היא ממש קטנה ובלי לדבר על יתרונות התכנון המקצועי - היא יכולה לחסוך גם בפן הכלכלי בסופו של דבר ולהחזיר את ההשקעה.
ונוי - העניין עם עיצוב פנים הוא בדיוק כמו בעיצוב גרפי - כל אחד בטוח שהוא מספיק מוכשר בשביל זה (ולא אמרתי שאת לא, אלא באופן כללי...)
נכתב ע"י eden7115;796513:לדעתי זה מאוד חשוב ובאמת שזה לא כזה יקר כמו שזה נתפס בראש למשפץ המתחיל.
בכלל, ביחס לעבודת שיפוץ מקיפה ההוצאה היא ממש קטנה ובלי לדבר על יתרונות התכנון המקצועי - היא יכולה לחסוך גם בפן הכלכלי בסופו של דבר ולהחזיר את ההשקעה.
ונוי - העניין עם עיצוב פנים הוא בדיוק כמו בעיצוב גרפי - כל אחד בטוח שהוא מספיק מוכשר בשביל זה (ולא אמרתי שאת לא, אלא באופן כללי...)
נכתב ע"י sarit1ef;796681:הפסידה נוחות והפסידה שטח מבוזבז. זה יותר מכסף.
זו שאלה בעייתית לגבי.נכתב ע"י תור הזהב;796663:נוי, הסקר הוא למטרת פרסום מעצבת פנים, הכרת הסיבות שגורמות להשתמש בשרותיה,
(כמוני כמוך, תערוכות, ביקורי בית נגר ועוד-התוצאה יפיפייה)
מעניין אותי האם חווית רגש של החמצה מסוים בסיטואציות מסוימות ? האם היית רוצה לחסוך את הטיולים הללו או שנהנית מהם ? אשמח לדעת יותר.
נכתב ע"י sarit1ef;796695:לא סימה מנתניה, אבל נוי לדוגמא, אם היא תדע כמה זה חוסך לה ומשתלם- היא תלך על זה. זה אם את מעונינת להטמיע את החשיבות שבעיצוב מקצועי. אמידים בכלל לא יחשבו לעשות את זה לבד.
אם לחילופין את פונה לאלו המכירים בערך הדבר ורוצה לשווק את המעצבת הספציפית- תפני אל הסוג השני.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים