התייעצות סקר - מה הסיכוי שהייתם נותנים את הדירה שלכם לשבת

תחשוב כמה פוגע ולא נעים לבן אדם להיכנס לדירה (שגם ככה זה לא תענוג כל כך גדול)
ולקבל דף הוראות על השולחן לא לפתוח ארונות...
נראה לי שרוב האנשים זה בסיסי אצלם דבר כזה, ומי שלא- לא יודעת אם זה יעזור.
כשאתה נותן דירה בתשלום זה הכי הגיוני בעולם, אבל בתור חסד לא יודעת עד כמה. לי זה היה עושה הרגשה רעה מאד.
ממה שאני קוראת פה אני מבינה שזה דווקא משהו שהרבה אנשים עושים!
האורחים שלנו לקחו מהארון האישי שלי (ארון בגדים!) בריסטול ועט לכתוב ברכת תודה.
לי זה לא היה נעים כי יש לי שם דברים שהם לא צריכים לראות וגם לא לגעת.

אנחנו הפכנו את האירח לחוויה,
קנינו ספר אורחים וביקשנו מהאורחים שיכתבו לנו משוב,
וזה ממש כיף לראות איך אנשים מץלהבים מהדירה ולראות כמה אנשים כבר אירחנו,
כמובן שאנו מנסים לברר מראש שמדובר במשפחה נקיה ומסודרת,
ובהחלט לפעמים יש אכזבות, או שלא השאירו שום מכתב תודה, או השאירו מלוכלך,
(פעם אחת ממש כעסנו שלא אמרו תודה ולא השאירו כלום ואחרי שבוע שלחו בקיצוררררררררר יש בזה חויה כיפית בד"כ)

הנושא הזה הוא מתחלק לכמה חלקים
יש לתת את הדירה לבחורים שזה רק אמיצים מסכימים או שזה לחבר רווק שסומכים עליו
אבל למשפחות נראה לי שאין בעיה בתור צפתי שאנחנו עושים זאת חדשים לבקרים
זה גם מצוה גדולה וענקית
אבל טיפ קטן מקום שאתם לא רוצים שיגעו פשוט תסגרו אם אזיקון

כמה זוגות צעירים אמרו לי -
שכל החיים הם תיכננו להביא את הדירה בכיף ובשמחה,
עד שהתחילו לשלם שכירות, וקלטו כמה זה יקר......
היום הם מביאים בעיקר בתשלום.....

כשגרתי בשכירות והייתי צעירה שמתארחת הרבה אצל ההורים היה קל יותר לתת לקרובי משפחה וחברים. לחגים השכרתי בתשלום כדי לכסות את התשלום של הדירה ששכרתי בעצמי בעיר אחרת. לא עפתי על המשחקים שנהרסו/נעלמו או סתם התבלגנו אבל בכל זאת זו הייתה האופציה היחידה שלי לכסות את שכירות הדירה לחג.

כיום אני גרה בדירה משלי ולא מתארחת בכלל. אבל גם ב2-3 פעמים הבודדות בשנה שאני נוסעת אני לא אשוש להשכיר את הדירה. גם לא במחיר גבוה, זה מלא עבודה לפני, לארגן דירה תוך כדי התארגנות עם ילדים ואוכל וכו' ומלא חששות במהלך השבת או החג מי יודע לאיזו דירה נחזור.

כשגרתי בשכירות והייתי צעירה שמתארחת הרבה אצל ההורים היה קל יותר לתת לקרובי משפחה וחברים. לחגים השכרתי בתשלום כדי לכסות את התשלום של הדירה ששכרתי בעצמי בעיר אחרת. לא עפתי על המשחקים שנהרסו/נעלמו או סתם התבלגנו אבל בכל זאת זו הייתה האופציה היחידה שלי לכסות את שכירות הדירה לחג.

כיום אני גרה בדירה משלי ולא מתארחת בכלל. אבל גם ב2-3 פעמים הבודדות בשנה שאני נוסעת אני לא אשוש להשכיר את הדירה. גם לא במחיר גבוה, זה מלא עבודה לפני, לארגן דירה תוך כדי התארגנות עם ילדים ואוכל וכו' ומלא חששות במהלך השבת או החג מי יודע לאיזו דירה נחזור.
גם אני גר בדירה משלי וזה כייף להשכיר לאחרים
בעיקר אם אני מכיר אותם יש וואצפ של תיווך ומי שעושה בלאגן פשוט נמחק
בקיצור אין מה לפחד ןזה באמת הכנסה בלי שום הוצאה מקסימום להעביר ניגוב במוצא"ש
קטן עלינו!!!!!!!!!!!!!!!!!

מסכימה.
עם ילדים זה הרבה יותר קשה.
עולם אחר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה