התייעצות סקר - מה הסיכוי שהייתם נותנים את הדירה שלכם לשבת

לא דיברתי על מי שנותן אלא על מי שמקבל
מהצד המקבל. זה זוית ראיה שונה
אם אתה לא נותן על הפרנציפ בגלל שמלכלכים והורסים ומחטטים וכו'
נעים לך לבקש ?
הרי אם האדם הזה יבקש תסרב לו -שמא ילכלך ויזיק
בתיאוריה- מה יקרה אם מחר הוא נזקק לדירה ומבקש ממך?
אני תמיד מחפש בתשלום

וגם כשאחותי שלי הזמיינה אותי לשבת וארגנה לי דירה באזור בחינם
השארתי תשלום מינימלי על השולחן

בלת"ק
לא נותנים בחינם וגם לא משכירים בסכום גבוה שאפשר לקבל באיזור שלנו
נכווינו מספיק,ולא סומכים על אנשים.

נ.ב. האמת צריכה להאמר לתת למישהו בבנין/שכונה הרבה פעמים זה משיקול שמור לי ואשמור לך ,ולאו דווקא משיקולי חסד טהורים, כך שקשה לקבל ביקורת ממי שכן נותן, ועדיין הערכה מגיעה למי שנותן כמו כל טובה כמובן.

נערך לאחרונה ב:
מריפרוף על האשכול.
אנחנו פשוט צריכים להיות גאים בעצמנו!!!
לא ראיתי ניק אחד שאמר שהוא לא רוצה לתת כי לא נוח לו הסיבה היחידה שאנשים לא נותנים זה בגלל חוויות אישיות שליליות שהוא עבר.
רוב הניקים באשכול נותנים בשמחה ומוותרים על תשלום!!!!
באיזה ציבור תראו כזה דבר?????????
כפיים לציבור שלנו.
אין כאן וויכוח בין הניקים. כולם רוצים לתת!!!!!!

את הדירה (הנוכחית) מעולם לא נתתי
(יש לי יחידה, כשהיא ריקה נתתי כמה פעמים)

ובפעמים הרחוקות מאוד שהייתי צריכה דירה (קרה פעם אחת בעשור האחרון) חיפשתי בתשלום.

כן, יש גם מציאות כזאת
את מתנגדת לתת גם בתשלום
אז למה את מבקשת?

אם זה לא לגיטימי לבקש
אז לא לתת
אבל גם לא לבקש

אני הבאתי כמה פעמים למשפחה של שכנים\מכרים... לפעמים החזירו נוצץ ולפעמים :( ...
אבל הבית שלי לא משופץ, אז פחות כואב לי הלב....
לא יודעת מה יקרה כשהבית יהיה מהמם ויהיה לי מה להפסיד..... אולי אגביל למשפחות ללא ילדים...

אני נותן דירה הרבה ובשמחה.
אבל אני אף פעם לא מתקשר למודעות, בפרט לא למודעות שהמפרסם לא הזדהה בשמו.
אם רוצים דירה לשבת הכי טוב זה להתקשר לברר "אם אתם נמצאים בשבת".
רשמנו את השם במודעה, ומדובר על שכונה קטנה ככה שכולם יודעים למי נולד מה מתי...ולא התקשרתי שם שם כדי לא לעשות לא נעים למי שלא רוצה...

אני נותן דירה הרבה ובשמחה.
אבל אני אף פעם לא מתקשר למודעות, בפרט לא למודעות שהמפרסם לא הזדהה בשמו.
אם רוצים דירה לשבת הכי טוב זה להתקשר לברר "אם אתם נמצאים בשבת".
רשמנו את השם במודעה, ומדובר על שכונה קטנה ככה שכולם יודעים למי נולד מה מתי...

ולא התקשרתי שם שם כדי לא לעשות לא נעים למי שלא רוצה.

זה גם לא שיש לי רשימה אך התפלאתי כמה פעמים נתתי לעומת כשהייתי צריכה והתעלמו...

ואני משאירה נקי! מאוד! אז זה גם לא תירוץ...

אני מבינה שלא תמיד מתאים להשאיר יש מצבים וכו', אבל ציפיתי ליותר אנשים שיתאמצו בשביל שמחה ושיזכרו שנתנו.

בסוף שילמנו סכומים לא מבוטלים וממש שכנענו אנשים לתת, יש לי ולבעלי משפ' גדולות עם הרבה זוגות בלי מתחמי אירוח באיזור...

היינו צריכים אח''כ הרבה כח להמשיך לתת . גם לאותם אנשים שנסעו, ולא נתנו או לקחו כסף.

את מתנגדת לתת גם בתשלום
אז למה את מבקשת?

אם זה לא לגיטימי לבקש
אז לא לתת
אבל גם לא לבקש
הבנתי את זה כך:
לי אישית לא נעים לעבוד בפח הזבל, בגלל זה נאסר עלי להנות משירותי התברואה בעיר!!!

אני לא מביאה/ משכירה דירות היות וזה גדול עלי / מרגיש חדירה לפרטיות / מגעיל אותי שאנשים ישתמשו בכרים שלי וכו' וכו' כל אחד מסיבתו שלו.... אבל עדיין יש אנשים שזה לא מפריע להם או שאפילו זה ההכנסה כמעט העיקרית שלהם, בגלל זה אני לא יכולה להשתמש בשירות הזה???
נ.ב. נראה לי שמי שלא מוכן לתת את הדירה שלו, ישמור על הדירה של השני ביתר שאת...

נ.ב. נראה לי שמי שלא מוכן לתת את הדירה שלו, ישמור על הדירה של השני ביתר שאת...
כ"כ לא נכון, מניסיון...
וכן, זה ממש מבאס לתת גם בתשלום סמלי למישהו שלא רוצה להחזיר לך כשאתה זקוק לכך,
200-300 שח אפילו לא מכסים עוזרת בימינו, שלא לדבר על הורדת מצעים והחזרתם במוצש עם ילדים ישנים על הידיים...
אני נותנת בשמחה (לא בתשלום, זה לא שווה את זה בעיני, זה עדיין חסד), אבל גם כמו שכבר ראיתי כמה שכתבו, הייתי מאד מאוכזבת שכשעשיתי קידוש ורציתי להזמין את ההורים, לא 10 דירות, 2 דירות כולה, לא הצלחתי להשיג גם לא מאנשים שנתתי להם בשמחה ויצאו בשבת ההיא מהבית בכל מקרה.
אז לתשומת לב מי שאף פעם לא נותן את דירתו...

בעבר נתתי כמה פעמים
עד שנכוויתי שהבאנו לשכנים שאירחו
צריך להכיר את המתארחים ולא את המשפחה שדואגת לאירוח
והכי חשוב לפרט את כל הנהלים גם דברים מובנים מאליו
כגון: אל תפתחו את הארונות .
אל תדרכו על המזרונים.
תשאירו נקי! נקי! נקי! נקי! וזה לא מוגזם
תורידו את האשפה אחריכם
שמנו לכם נרות! נא לא להדליק במקום אחר
פינת הקפה לשירותכם ! אך לא כל המקרר
ולאחרונה שמעתי מאנשים שפשוט מדפיסים פעם אחת דף למינציה עם כללי התנהגות ומשאירים על השולחן ולדעתם זה עבד פלאים

כ"כ לא נכון, מניסיון...
וכן, זה ממש מבאס לתת גם בתשלום סמלי למישהו שלא רוצה להחזיר לך כשאתה זקוק לכך,
200-300 שח אפילו לא מכסים עוזרת בימינו, שלא לדבר על הורדת מצעים והחזרתם במוצש עם ילדים ישנים על הידיים...
אני נותנת בשמחה (לא בתשלום, זה לא שווה את זה בעיני, זה עדיין חסד), אבל גם כמו שכבר ראיתי כמה שכתבו, הייתי מאד מאוכזבת שכשעשיתי קידוש ורציתי להזמין את ההורים, לא 10 דירות, 2 דירות כולה, לא הצלחתי להשיג גם לא מאנשים שנתתי להם בשמחה ויצאו בשבת ההיא מהבית בכל מקרה.
אז לתשומת לב מי שאף פעם לא נותן את דירתו...
התכוונתי על לשכור דירה בתשלום מלא
נכון אני לא מסוגלת לתת/ להשכיר לכן כשאני צריכה אני משלמת מחיר מלא לפי המחירון של אותה עיר / אזור.

התכוונתי על לשכור דירה בתשלום מלא
נכון אני לא מסוגלת לתת/ להשכיר לכן כשאני צריכה אני משלמת מחיר מלא לפי המחירון של אותה עיר / אזור.
יופי נהדר שאת פועלת כך, מנסיוני ומנסיון של עוד כמה כאן באשכול משתמע שאלה שלא נותנים אף פעם את דירתם כן מבקשים דירות ללא תשלום או בתשלום סמלי, וזה לא מכבד בעיני.
ולי היה ממש קשה לשחרר ולתת את הדירה, השקעתי בדירה שלי מאד, הרבה מעל הממוצע, ומאד חוששת בכל פעם שנותנת, אבל ראיתי איזו מצווה גדולה זה כשהייתי מהצד השני והייתי ממש חסרת אונים כשלא מצאתי.

לדעתי בעניין הזה הזה כמו בכל עניין אחר בחיים שיש זכויות וחובות
א"א לבקש לקבל זכויות בלי 'לשלם' חובות
וכן להיפך
רק שכרגע אנחנו מדברים מצד הנותנים ולא מצד המקבלים כי א"א להכריח אף אחד לתת לנו את הדירה 'ולשלם' לנו את החוב
א"א לבקש לקבל דירה ולא לתת לפעמים לאותו אחד שבקשת ממנו
אין מצב להנות מכל העולמות ולא לשלם כלום
ולכן אם אתם אף פעם לא נותנים דירה אל תצפו שיתנו לכם לא בחינם ולא בתשלום סמלי אלא בתשלום מלא מלא כמו כל שכירות של בעל מקצוע- כאן אתם שוכרים שירותי לינה....
ונכון וקשה לכם עם החדירה לפרטיות ועם הבלגן והכל-זו זכותכם אבל תאלצו גם לשלם עליה במקומות אחרים....
עד כאן דעתי

בעבר נתתי כמה פעמים
עד שנכוויתי שהבאנו לשכנים שאירחו
צריך להכיר את המתארחים ולא את המשפחה שדואגת לאירוח
והכי חשוב לפרט את כל הנהלים גם דברים מובנים מאליו
כגון: אל תפתחו את הארונות .
אל תדרכו על המזרונים.
תשאירו נקי! נקי! נקי! נקי! וזה לא מוגזם
תורידו את האשפה אחריכם
שמנו לכם נרות! נא לא להדליק במקום אחר
פינת הקפה לשירותכם ! אך לא כל המקרר
ולאחרונה שמעתי מאנשים שפשוט מדפיסים פעם אחת דף למינציה עם כללי התנהגות ומשאירים על השולחן ולדעתם זה עבד פלאים
תחשוב כמה פוגע ולא נעים לבן אדם להיכנס לדירה (שגם ככה זה לא תענוג כל כך גדול)
ולקבל דף הוראות על השולחן לא לפתוח ארונות...
נראה לי שרוב האנשים זה בסיסי אצלם דבר כזה, ומי שלא- לא יודעת אם זה יעזור.
כשאתה נותן דירה בתשלום זה הכי הגיוני בעולם, אבל בתור חסד לא יודעת עד כמה. לי זה היה עושה הרגשה רעה מאד.

לא הבנתי מה הקשר של פתיחת האשכול אתם רוצים לתת תתנו אתם לא רוצים לתת אל תתנו מה קשור כל הבלבלת שהולך כאן הרי ברור לכל אחד שיהיו צדדים לכאן ולכאן והכל תלוי בכ"מ מצבים למה יועיל בדיוק הסקר
אם המצב נהיה האם לתת דירה בתאריך כלשהו תלוי בדעת הקהל בפרוג אז המצב באמת קשה
צודק מאד!
וכנ"ל על כל מיני נושאים
ברברת... בלבלת... כן... לא...
אולי צריך הגבלה מצד פרוג, בלהעלות נושא כלשהו... בקשה ... סקר... וכד'

צודק מאד!
וכנ"ל על כל מיני נושאים
ברברת... בלבלת... כן... לא...
אולי צריך הגבלה מצד פרוג, בלהעלות נושא כלשהו... בקשה ... סקר... וכד'
גם אני חושב שצריך לעשות לזה סוף לפעמים אני רואה אשכול שנפתח ותוך כמה שעות 10+ עמודים ובמקום לענות ענינית הכל ברברת ובלבלת אחת גדולה

גם אני חושב שצריך לעשות לזה סוף לפעמים אני רואה אשכול שנפתח ותוך כמה שעות 10+ עמודים ובמקום לענות ענינית הכל ברברת ובלבלת אחת גדולה
בלי בלבלת וברברת ותשובות עניניות הפרומים היו מאד משעמים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה