ב15:40 בצהרים גם מבני ברק לאלעד יכול להגיע ל40ד'לגור בחריש זה בדיוק כמו לגור בבית שמש ומודיעין עילית!!!צפה בקובץ המצורף 1827306
מרחק עכשיו חריש בני ברק
צפה בקובץ המצורף 1827303
מרחק בני ברק חריש בעתיד ללא הסיבוב של כביש 6'
יש להוסיף 5 דקות נסיעה מהנקודה הזאת של המחלף בכביש 6'/611
צפה בקובץ המצורף 1827305
מרחק בית שמש בני ברק
מרחק חריש מודיעין עיליתצפה בקובץ המצורף 1827307
או - אמור לי איפה אתה גר אומר לך מהי עמדתךלדעתי צריך להחליף את השם של האשכול ל סקר האם חריש תהיה בית שמש הבא או לא
לפני חריש דיברו על עמנואל ועל עפולהלדעתי צריך להחליף את השם של האשכול ל סקר האם חריש תהיה בית שמש הבא או לא
לא בכמות שדיברו על חרישלפני חריש דיברו על עמנואל ועל עפולה
קצת יותר (וקצת יותר מעניין )לא בכמות שדיברו על חריש
בסוף כולם יבואו לחרישבחריש ובעפולה מה שיש מבחינת הציבור החסידי זה מה שיש
בעפולה ויזניץ גמרו איתה ושום קיהלה חסידית אחרת לא תבוא וכן חריש
מבחינת המגזר החסידי העתיד אולי בעמנואל
מותר לי לנחש שאתה לטאי ?בסוף כולם יבואו לחריש
קריית גת יקר
הר יונה רחוק
עמנואל ברגע האמת יש את האחריות הכבדה לשלוח משפחות לישוב
ועוד בלב השומרון...
וגם חריש היא היחידה שגם קרובה למרכז וגם קרובה לנתניה וחיפה,
החסידיות שקיימות שם בשבילם זה ברירת מחדל
ברור כי פקוק.אתה בדקת מחריש לבית שמש ומבני ברק לבית שמש.
לא מחריש לבני ברק.
למרות שיש כאן כאלו שחושבים שזה מה שצריך לבדוק...
מה זה קשור?מותר לי לנחש שאתה לטאי ?
נכון, מישהו כבר כתב את זה.מה המחיר לדירות בחריש כי לפי אתר מדלן הפער הוא לא כזה גדול לקריית גת
מה זה קשור?
מספיק שחסידות אחת גדולה תכנס ברצינות לחריש (יש מישהו כזה..)כי אני כחסיד יודע שנעדיף את עמנואל מחריש
אני כחסידכי אני כחסיד יודע שנעדיף את עמנואל מחריש
כי נראה לי שכל מי שמדבר ומשכנע כמה חריש זה "ה"מקום הבא, גם אם זה נכון, מי שעושה את זה, זה כמעט רק ליטאים תושבי חריש,מה זה קשור?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים