- הוסף לסימניות
השאלה היא האם יש בכלל התכנותאם הוא עובד טוב א"א לזלזל בו ויהיה שם קהילה, השאלה אם חוץ מעלונים הוא פועל עוד דברים
כי כדי לבסס קהילה עם מוסדות צריך עוד X משפחות
וכרגע (לפני שגומרים עם הבניה החדשה) יש Y דירות פנויות
השאלה היא האם יש בכלל התכנותאם הוא עובד טוב א"א לזלזל בו ויהיה שם קהילה, השאלה אם חוץ מעלונים הוא פועל עוד דברים
כמה X משפחות ליטאיות כבר גרות ?השאלה היא האם יש בכלל התכנות
כי כדי לבסס קהילה עם מוסדות צריך עוד X משפחות
וכרגע (לפני שגומרים עם הבניה החדשה) יש Y דירות פנויות
אני לא גר בעמנואלכמה X משפחות ליטאיות כבר גרות ?
וכמה חסר בשביל קהילה ?
הרב שך כבר דיבר בנידון לפני עשרות שנים...נראה שהולכת להיפתח קהילה ליטאית בעמנואל כך התפרסם בעלון הפופולרי בעצתך תנחני
למה לא ?אני פשוט באלם מההתיחסות למושבה עמנואל
באמת בעיירה כזאת יבנו גם קהילה לטאית גם ויזניצאית מה עוד????????????
הרב שטיינמן כבר אמר לאברכים לרכוש שם דירותהרב שך כבר דיבר בנידון לפני עשרות שנים...
אני אשמח לשמוע מכלי ראשון...הרב שטיינמן כבר אמר לאברכים לרכוש שם דירות
אין ענין ללכת אחורה, צריך לראות מה אומרים הרבנים עכשיו
אני הלכתי לר' גרשון אדלשטיין, אמרתי לו שאני רוצה לגור בעמנואל, והוא בירך אותי.אני אשמח לשמוע מכלי ראשון...
בקיצור הכל אישי הכל פוליטיאני הלכתי לר' גרשון אדלשטיין, אמרתי לו שאני רוצה לגור בעמנואל, והוא בירך אותי.
איןלמה לא ?
יש פונטיציאל גדול לעוד אלפי דירות, ויש מקום לכולם
כשבנו את העיר לפני עשרות שנים דיברו על 5000 דירות בשלב ראשון, קודם שיממשו את זה
אחרי זה ימשיכו לשלבים הבאים עם עוד אלפי דירות רבות, בסוף זה יכול להגיע לגודל של ביתר ויותר
האמת שעד עכשיו הספקתי אם יעבור לעמנואללגבי חיידר לומדים אצל "סְלונים", הם לומדים בעברית, וסלונים זה "חסידות ליטאית"...
נכון, הלוואי ובקהילה שלי יפתחו מוסדות שם...אני בעד דימונה
נכון זה רחוק, וחם..
אבל תכלס' המקום עם הדירות הכי זולות, והוא מקום מאוד מתחדש..
קהילות שלימות יכולות לעבור לשם ברגע אחד [יש שם שפע של דירות חדשות בפחות ממליון ש"ח]
אין דירות חדשות בדימונה שוק חופשי בפחות ממיליון שחאני בעד דימונה
נכון זה רחוק, וחם..
אבל תכלס' המקום עם הדירות הכי זולות, והוא מקום מאוד מתחדש..
קהילות שלימות יכולות לעבור לשם ברגע אחד [יש שם שפע של דירות חדשות בפחות ממליון ש"ח]
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים