סקר-מוזיקה בחנות בגדים כן או לא?

• הוסף לסימניות
רק שקיטה ורגועה!

• הוסף לסימניות
בשקט בשקט,
כדי שלא נברח..........

• הוסף לסימניות
בשקט, ברוגע, ובסגנון המתאים לקהל היעד.

• הוסף לסימניות
כנ"ל, רק מוזיקה רגועה ושקטה
(כשאני הולכת לקניון, לפעמים הראש שלי מתפוצץ מהמוזיקה המזעזעת והרעשנית)

• הוסף לסימניות
נ.ב הייתי בחנות בגדים מסוימת,כמובן שלא חנות של המגזר שלנו, והשירים שהיו שם פשוט גרמו לי לכאב ראש!
בסוף הקניה נגשתי למוכרת ואמרתי לה תדעי לך שהמוזיקה הזו, לא רק שלא נהניתי ממנה אלא גם סבלתי ממנה,והיא רק חייכה ואמרה, למה לא?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה למה לא?
למה שלא תסבלי?

• הוסף לסימניות
לאו דווקא נעימות שקטות ומרגיעות.
אני בהחלט נהנית לשמוע שירים עדכניים שמזדמרים אצל כולם, ותוך כדי קניה לזמזם לעצמי..
כמובן שבווליום נמוך

• הוסף לסימניות
אישית - אני לא יכולה לסבול את זה. ואני דווקא חובבת מוזיקה ואצלי בבית מתנגנים שירים כמעט כל הזמן.
אם זו מוזיקה סוערת - אני מרגישה שזה מבלבל אותי ונוטל ממני את שיקול הדעת בקניה.
אם זו מוזיקה קלאסית, שקטה - זה נחמד ברגעים הראשונים, אבל אם אני שוהה בחנות קצת יותר - זה מתחיל להרגיז.

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1390552:
מה הכוונה למה לא?
למה שלא תסבלי?

כי המוזיקה בסגנון שלה, והיא התקשתה להבין איך זה שהיא נהנית ואני לא.;)

• הוסף לסימניות
אם החנות גדולה ומרווחת שהמוזיקה נבלעת שם ולא מורגשת כטורדנית - זה מעולה.
אבל אם החנות קטנה וצפופה, ועוד יש שם מוזיקה, זה קצת מכביד.

• הוסף לסימניות
דווקא נעים.
הייתי שמחה אם היו שמים מוסיקה קלאסית :)
יש חנות בגדים בעיר חרדית קדושה ונכבדה בה המוסיקה נעימה מאוד אבל...
אני מכירה מידי טוב את המילים מאחורי הצלילים. וזה לא מתאים:(
בקיצור:מוסיקה בשמחה רבה, אבל תלוי איזו.
אגב, אני מניחה שיש סוגי מוסיקה מעוררי קניה, אולי כדאי לברר אצל אנשי השיווק.

• הוסף לסימניות
לי יצא להכנס לחנות יוקרתית של בדים וברקע התנגן השיר " שקר החן והבל ליופי..." ולקולות המנגינה נמדדו להם בגדים בזה אחר זה ...- זה היה שילוב של מדהים של שתי העולמות יחד!!
בקיצור יש לשים לב למלל...:)

• הוסף לסימניות
אני עושה אחורה פנה בבוטות כשיש מוזיקה רעשנית.

ואני לא מדברת על חנויות בקניון- מהם אפשר לבקש בעדינות להנמיך (וכבר קרה שענו לי: "מצטערים, לא בא לנו...") אבל חנויות משלנו שהמוזיקה חותכת את הרחוב ומצטווחת באזניים?? זה הורס את כל החוויה!

והגדילה לעשות חנות מוכרת בבני ברק ששמה הרצאות של רבנים בקולי קולות...

• הוסף לסימניות
בחנויות לבגדי ילדים זה מאוד מרגיע את הילדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה