עשיתי משהו מאוד יפה בעיצוב שאם אני משנה את הגובה זה הורס לי את כל העיצוב
הייתן מתחשבות בזה?
לאחותי יש מיטת קומותיים.
התארחתי אצלה בשבת
היה סיוט במיטה הזו!
לא רק לשבת את לא יכולה
גם להחליף טיטול
להלביש ילד
זה לא יכול לשמש לכלום חוץ מלשכב
אני לא הייתי עושה כזה דבר, נראה לי...
[/QUOTE
איזה גובה צריך לעשות בין המיטה למיטה העליונה בשביל שיהיה שימושי ונוח?
יש לי מיטת שלישיה שבמיטה השניה - יש קרש הגנה - קצת גבוה יותר מהמיטה.אני רוצה לעשות מיטת רביעייה ומעליה מיטת קומתיים זה יוצא קצת נמוך ואין אפשרות לשבת
מה הייתם עושים?
אוקיי אז פליז איזה גובה צריך לעשות בין המיטה למיטה העליונה בשביל שיהיה שימושי ונוח?חשוב מאוד מאוד מאוד מאוד שיוכלו לשבת על המיטה!!!!!!
ציפי
שיהיה מהרצפה 1.85 מ' לפחות,איזה גובה צריך לעשות בין המיטה למיטה העליונה בשביל שיהיה שימושי ונוח?
שיהיה מהרצפה 1.85 מ' לפחות,
התחתית של המיטה העליונה,וואו זה גבוה!
זה לא מפחיד לילדים כזה גובה?
1.85 זה התחתית של המיטה העליונה או שזה כולל את המזרן?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים