• הוסף לסימניות
אם הכי חשוב לי מייבש שיחסית שומר על הבגדים, יש מומלץ כזה מנסיון?
אשמח לדעת אם קנתם ואם כן איזה?
אני שמעתי על מייבש של אלקטרולוקס עם משאבת חום שזה שומר על הבגדים חסכוני בחשמל
אבל משך זמן התוכניות פי2 ממייבש רגיל כ4 שעות

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות למייבש בטכנולוגיית משאבת חום. עם חיישנים
כמה זמן לוקח לייבש |?

• הוסף לסימניות
CM4753C6EW מייבש כביסה אלקטרולוקס 7 קג
מעבה
שנה
הפסיק לעבוד, לא ניסיתי לתקן אפילו, הזמנתי חדש אחר.

אם מישהו רוצה היום לקחת ולנסות לתקן שיצור קשר בשעה הקרובה.
בירושלים.

• הוסף לסימניות
זנוסי 7.5 קילו עם צינור.
שמעתי שהוא טוב, לא חקרתי מדי הרבה.

• הוסף לסימניות
בלומברג
צינור פליטה
3+
מעולם לא נדרש שירות
8
הומלץ לי בחנות ועשיתי עליו סיבוב קצר בגוגל
יש לו נטיה מעצבנת להחליט על דעת עצמו מתי זה יבש ולהפסיק לעבוד, לרוב הוא צודק אבל יש פאלטות
אם הפילטר לא נקי הוא לא מייבש טוב
אין רמות חום לבחירה (או שיש ואני לא מודע להן, יש תוכניות שונות אבל הפער ביניהן נראה כמו זמן ייבוש ולא מעבר)
מעבר לזה הוא מעולה

• הוסף לסימניות
כל מי שמייבש עם צינור לא מייבש את הבגדים
שימו לב האם הצינור מונח בקו ישר והאם הוא לא חסום איפהשהוא.

1. מייבש הכביסה שלכם מחברת: בלומברג
  2. שיטת ייבוש: צינור פליטה
  3. כמה זמן זה כבר מחזיק אצלכם: 3.5 שנים
  4. אחריות וטיב השירות: לא התנסינו ב"ה
  5. באיזו מידה אתם ממליצים לקנות כזה מייבש: 9
לפעמיים מזהה שהבגים יבשים בעוד הם אינם, במיוחד כשיש כמות גדולה או פערים בין סוגי הבדים.
הפעלה נוספת מוציאה בגדים יבשים לחלוטין
או מראש יבוש בעוצמה גבוהה יותר

• הוסף לסימניות
בלומברג
צינור פליטה
3+
מעולם לא נדרש שירות
8
הומלץ לי בחנות ועשיתי עליו סיבוב קצר בגוגל
יש לו נטיה מעצבנת להחליט על דעת עצמו מתי זה יבש ולהפסיק לעבוד, לרוב הוא צודק אבל יש פאלטות
אם הפילטר לא נקי הוא לא מייבש טוב
אין רמות חום לבחירה (או שיש ואני לא מודע להן, יש תוכניות שונות אבל הפער ביניהן נראה כמו זמן ייבוש ולא מעבר)
מעבר לזה הוא מעולה
בוודאי שיש הבדל באמות החום בין התוכניות השונות, תבדקי בהוראות
כותנה בייבוש בחום גבוה, סינטטי בחום נמוך, מעורב בחום בינוני ויש גם ייבוש עדיו באויר קר...

• הוסף לסימניות
  1. מייבש הכביסה שלכם מחברת: אלקטרולוקס
  2. שיטת ייבוש: צינור פליטה - לא משתמשת בצינור, המיבש קרוב לחלון-פשוט פותחת את החלון שהוא פועל
  3. כמה זמן זה כבר מחזיק אצלכם: 8+
  4. אחריות וטיב השירות: אף פעם לא ניסתי, עובד מצוין ב"ה.
  5. באיזו מידה אתם ממליצים לקנות כזה מייבש: 10

• הוסף לסימניות
  1. מייבש הכביסה שלכם מחברת: אלקטרולוקס
  2. שיטת ייבוש: צינור פליטה - לא משתמשת בצינור, המיבש קרוב לחלון-פשוט פותחת את החלון שהוא פועל
  3. כמה זמן זה כבר מחזיק אצלכם: 8+
  4. אחריות וטיב השירות: אף פעם לא ניסתי, עובד מצוין ב"ה.
  5. באיזו מידה אתם ממליצים לקנות כזה מייבש: 10
בחנויות שונות טוענים שבשנתיים שלש האחרונות משהו השתנה במייבשים של אלקטרולוקס עם צינור, והמכונה עושה המון בעיות ? זה נכון ?

• הוסף לסימניות
בחנויות שונות טוענים שבשנתיים שלש האחרונות משהו השתנה במייבשים של אלקטרולוקס עם צינור, והמכונה עושה המון בעיות ? זה נכון ?
יש לי אלקטרולוקס שנתיים וחצי,
עובד פצצה. מאוד מהיר (כביסת מגבות מפוצצת לדוג' כשעה). מזהה מצוין מתי יבש. אפשר לכוון זמן ועוצמה של חום.
נהנית מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה