באיזו חסידות, אני טס לעשות שם שידוכים,5000 לצד, חסידי, אמור לעלות החודש ל7000![]()
זה בדיוק הקשרמה הקשר?
ברור שלשכנה שמעצבת לך מודעה את משלמת פחות, והסיבה פשוטה -
התוצר ברמה פחותה יותר.
מה הקשר בין זה לבין שדכנים מקצועיים ובני משפחה?
השידוך פחות טוב?
הזוג יהיה פחות מאושר?
זה גישה מעניינתזה בדיוק הקשר
הוא זה המקצוע שלך
לא תמיד משלמים לפי התוצאה
ואם את רוצה ואת לא שדכנית את יכולה להגיד מראש הי יש לי רעיון אבל אני מודיעה מראש שאני לוקחת .......
נו מה את רוצהזה גישה מעניינת
אבל לדעתי לא נכונה
נכון שיש שידוכים קלים יותר
אבל לדעתי התשלום הוא לגמרי על המאמץ בשידוך הנוכחי,
ולא על השידוכים האחרים שהשדכן ניסה לעשות ולא הצליח לו.
בכל מקרה אני לא מבינה מה הקטע של הורים דווקא פה לקמץ.
וכבר הורחב על זה רבות
(רק תיקנתי את הפרצוף)5000 לצד, חסידי, אמור לעלות החודש ל7000![]()
חסידים? ליטאים?מה שהיה אצלנו- 5,000, אבל השדכן התנה מראש
מזל טובשידוך מלפני יומיים-5000 כל צד
הרווח כולו שלכם. למשל זה -5000 לצד, חסידי, אמור לעלות החודש ל7000![]()
באיזו חסידות, אני טס לעשות שם שידוכים,![]()
כל מי שקצת מכיר את הנושא יודע שלשידוך שמנוהל ע"י שדכן יש יותר סיכויי הצלחה.מה הקשר?
ברור שלשכנה שמעצבת לך מודעה את משלמת פחות, והסיבה פשוטה -
התוצר ברמה פחותה יותר.
מה הקשר בין זה לבין שדכנים מקצועיים ובני משפחה?
השידוך פחות טוב?
הזוג יהיה פחות מאושר?
חסידים,חסידים? ליטאים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: *זיווה1 //