- הוסף לסימניות
רק מנהל/ת יכול/ה לנעוץ.בכל אופן, איך נועצים?
רק מנהל/ת יכול/ה לנעוץ.בכל אופן, איך נועצים?
אמת ויציב! הצלחת בענק, ועל כך תודתי!חושבני שאשכול טיסות זולות מאד מאד ממוקד.
אני הקטן משתדל בכל אופן שזה יהיה כך
לא בדיוק, כי פורום למטייל מתמקד דווקא בנופש.סוג פורום כמו למטייל?
כרגע במצב הנוכחי של האתר, מניחה שזה מענין שברי אחוזים, לא? כמה כבר עוברים לגור בחו"ל...אני מדבר גם ובעיקר על שהות ומגורים בחו"ל.
לדעתי לא לזה התכוונו המשוררים שעשו לייק לשיר...לא בדיוק, כי פורום למטייל מתמקד דווקא בנופש.
אני מדבר גם ובעיקר על שהות ומגורים בחו"ל.
לא להתייאש מהר כ"כ, אני מאמינה שיש כאלה שרוצים ומחפשים מידע בעיניין...מבאס, אה?
כן, אבל אם אין מספיק, אין מצב שיפתחו פורום מיוחד.לא להתייאש מהר כ"כ, אני מאמינה שיש כאלה שרוצים ומחפשים מידע בעיניין...
בוא נקפיץ מידי פעם את ההתכתבות הזאת, כך עוד ועוד אנשים עם הזמן יחשפו לזה..כן, אבל אם אין מספיק, אין מצב שיפתחו פורום מיוחד.![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים