התייעצות סקר - מעוניינים לקבץ את כל ענייני חו"ל לפורום בפני עצמו?

• פותח הנושא stars
  • פורסם בתאריך

איזה תחום מעניין אתכם?

• סה"כ מצביעים
    85
  • הוסף לסימניות
אחזור שוב ואבהיר, אם מדובר בפורום מיוחד לנושאים אלו, המידע יהיה ממוקד ויעיל בהרבה, מאשר סתם אשכול שמוסט ממקום למקום. אשכול בודד יתחיל במידע על נופש בצפון קזבלנקה, ימשיך במידע אודות מניינים במרכז פפואה גינאה החדשה, ויסתיים במידע אודות חוקים על פתיחת מסעדה כשרה בדרום־מערב חוף השנהב.
(רק שלא יגיע לחיפוש טיסות לחלל בעצם למה לא?).
לא חבל?

• הוסף לסימניות
חושבני שאשכול טיסות זולות מאד מאד ממוקד.
אני הקטן משתדל בכל אופן שזה יהיה כך
אמת ויציב! הצלחת בענק, ועל כך תודתי!
אמנם, הסיבה שבכל זאת אני מעוניין לפתוח פורם מיוחד, היא כפי שכבר כתבתי, שמהיות ויש נושאים אחרים שטרם קובצו אליהם יודעי ומביני דבר בנושא, הרי שפתיחת אשכול גרידא לא תהיה תועלתית כמו פתיחת פורום מיוחד.
יתר על כן, מידע בנושא נופש וכדו', עוד ניתן למצוא ברחבי הרשת, משא"כ מידע בנושא מגורים או שהות בחו"ל פחות ניתן למצוא, וכוונתי בעיקר לחרדים. לכן ברגע שיקובצו למקום אחד כל מי שגר בחו"ל, וכל מי שיודע על מגורים ושהות בחו"ל, הדבר יהיה לתועלת עצומה.
כנלענ"ד.

• הוסף לסימניות
אני בעצם חושב שאולי עדיף שלא לפתוח קבוצה אלא פורום, כי אם נפתח קבוצה מיוחדת, כל מי שיש לו מידע בנושא לא יוכל לשתף אם הוא לא חלק מהקבוצה, והוא אפי' לא יוכל לראות איזה מידע צריך.
משא"כ אם נפתח פורום.
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
סוג פורום כמו למטייל?

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שהרבה מחכים למידע מפורט על הנושאים הנ"ל

• הוסף לסימניות
לא בדיוק, כי פורום למטייל מתמקד דווקא בנופש.
אני מדבר גם ובעיקר על שהות ומגורים בחו"ל.
לדעתי לא לזה התכוונו המשוררים שעשו לייק לשיר...
כולם צברים בלבנפש ולא הולכים לעזוב.
אבל לטיול בחול לא מתנגדים.

• הוסף לסימניות
חושבני שאשכול טיסות זולות מאד מאד ממוקד.
אני הקטן משתדל בכל אופן שזה יהיה כך
ממוקדלטיסות ולא לפרטים כוללים על הייעדים.
אציע למעלת כבוד @רבנים לפתוח אולי אשכול של דילים נדירים לטובת הכלל.
ואני מניח שאשכול זה יהיה נצפה הרבה יותר מאשכול הטיסות.

• הוסף לסימניות
ממוקדלטיסות ולא לפרטים כוללים על הייעדים.
אציע למעלת כבוד @רבנים לפתוח אולי אשכול של דילים נדירים לטובת הכלל.
ואני מניח שאשכול זה יהיה נצפה הרבה יותר מאשכול הטיסות.
או במילים אחרות תרגום לאתר DansDeals...

• הוסף לסימניות
כרגע במצב הנוכחי של האתר, מניחה שזה מענין שברי אחוזים, לא? כמה כבר עוברים לגור בחו"ל...
צודקת...:( (נאלצתי ללייק בעל כורחי...)
אבל אולי לשהות קצרה בחו"ל יש יותר.
אני הולך להתייאש...:(
אא"כ @מ... תרים את הכפפה...

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שזה רעיון טוב

• הוסף לסימניות
יצא בסוף משהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה