קורונה סקר מעניין בנושא מערכות הלימוד הטלפוניות והעומסים

האם חוית השבוע בין השעות 10:00 ל-12:30 בעיות קליטה וניהול שיחות במערכות הלימוד הטלפוניות

• חייגתי ולא הצלחתי להגיע למערכת כלל

• הצלחתי להגיע למערכת התוכן, אך שמעתי מקוטע

• המערכת תפקדה יפה, אבל מקשי התפריט לא פעלו או פעלו באופן לא תקין

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
הסקר מופנה להורים שאמורים לענות במקום הבנים והבנות שככל הנראה אינם נמצאים כאן כדי לענות...
מטרת הסקר היא להבין את מקור הבעיות לעומס, האם הבעיה היא אצל ספקיות הסלולר או אצל שרתי התוכן.

ככל הניתן, מומלץ גם לכתוב את שם החברה המספקת את שרת התוכן.

אפשר גם לכתוב על שיחות רגילות שהתנתקו באופן לא שגרתי בשעות הנ"ל

תשובות כנות יעזרו למפתחים לחשוב על פתרונות אפשריים אל מול האתגר החינוכי בעת הזאת

• הוסף לסימניות
ומה עם מי שזכה לפעמים לתשובה אחת ופעמים לתשובה שתיים ואפילו לתשובה שלוש.

בקיצור כל התשובות נכונות.

עריכה: עכשיו אני רואה שיש את האפשרות לבחור, אבל רק עד 2 אפשרויות.

• הוסף לסימניות
ומה עם מי שזכה לפעמים לתשובה אחת ופעמים לתשובה שתיים ואפילו לתשובה שלוש.

בקיצור כל התשובות נכונות.

עריכה: עכשיו אני רואה שיש את האפשרות לסמן את כולם.
מומלץ לפרט ככל הניתן. זה חשוב להבנת הנתונים

• הוסף לסימניות
מומלץ לפרט ככל הניתן. זה חשוב להבנת הנתונים
אני מרגיש כמו בהתרת נדרים.

אי אפשר לפורטם כי רבים הם.

מתוך נסיונות בשביל 5 ילדים, צלחתי את כל האפשרויות, לפעמים הקו בכלל השמיע צלילים (כמה סוגים) של תפוס ואי זמינות.
לפעמים זכיתי בטלפון של ה'חיידר' לקבל טעימות משיעור בנביא של מורה בבית ספר (אין לי מושג איזה).

גם קרה שהמקשים שלחצתי לא הועילו כלום, אלא זכיתי לחזור לפתיח של המערכת שוב ושוב.

אבל גם קרה הנס ונכנסו למערכת ואפילו לשיעור, ואז או שהנס המשיך עד הסוף, או שהיו קטיעות ושיבושים.

ועוד ועוד ועוד.

בקיצור עוד בוקר שיגרתי בשיגרה החדשה של הקורונה, עם סייעתא של משרד החינוך-תקשורת ומערכות הקווים (לא אנקוט במערכת למרות שביום שישי בהמתנה ל'שידור ישיר' שמעתי לראשונה מי המערכת).

• הוסף לסימניות
חייגה ולא הצליחה
חייגה ולא הצליחה
חייגה ולא הצליחה
בסוף הצליחה ואז זה רץ
לא מצאתי אופציה מתאימה....

• תודה
Reactions: ecf
  • הוסף לסימניות
חיגה. הצליחה והתעצבנה שהשיעור לא ברור בעליל

• הוסף לסימניות
חייגתי לבת שלי (גנים עיריית בני ברק) הגעתי לרבה מדבר בחיידר :eek: :p

• הוסף לסימניות
חייגתי לבת שלי (גנים עיריית בני ברק) הגעתי לרבה מדבר בחיידר :eek: :p
חחח אני חייגתי לבן שלי בחיידר אידיש פעם אחת הגיע לבית ספר בנות עברית ופעם אחת לאיזה שמועס של כיתות חיידר או ישיבה קטנה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה