סקר משכנתאות

• הוסף לסימניות
מה חשוב לך כשאתה בוחן אפשרויות למשכנתא?

1. מינימום סיכונים - האם אתה מחפש פתרון שיבטיח יציבות וימנע עליות חדות בתשלומים?
2. מינימום תשלומים - האם אתה מעוניין לשלם לבנק את הסכום הנמוך ביותר האפשרי?

דוגמה לשיקול:
הוצע לי תמהיל משכנתא שמציע רמת ביטחון גבוהה עם צמוד מדד מינימלי. לאחר שיחה עם איש מקצוע נוסף, הוא טען כי ניתן לשלם את אותו סכום בפחות שנים, אך עם יותר צמוד מדד.

בכוונה הבאתי דוג' שבהחזר החודשי אין הבדל אלא לטווח ארוך

• הוסף לסימניות
אני כותבת בזהירות:
לא כל מי שקורא לעצמו "איש מקצוע" הוא אכן מקצועי ואמין בתחומו.

• הוסף לסימניות
אני כותבת בזהירות:
לא כל מי שקורא לעצמו "איש מקצוע" הוא אכן מקצועי ואמין בתחומו.
בלי זהירות.. חד משמעית! :D
דוגמה לשיקול:
הוצע לי תמהיל משכנתא שמציע רמת ביטחון גבוהה עם צמוד מדד מינימלי. לאחר שיחה עם איש מקצוע נוסף, הוא טען כי ניתן לשלם את אותו סכום בפחות שנים, אך עם יותר צמוד מדד
בדיקה לא מקצועית.
לכל תיק יש שיקולים אינדיבידואלים שונים!
גם כבדיקה כלכלית וגם כבדיקה אישית אין כאן מקום לסקר, כי הלקוח הפשוט לא יודע אפילו מה המשמעויות בין הצדדים.

• הוסף לסימניות
מה חשוב לך כשאתה בוחן אפשרויות למשכנתא?

1. מינימום סיכונים - האם אתה מחפש פתרון שיבטיח יציבות וימנע עליות חדות בתשלומים?
2. מינימום תשלומים - האם אתה מעוניין לשלם לבנק את הסכום הנמוך ביותר האפשרי?

דוגמה לשיקול:
הוצע לי תמהיל משכנתא שמציע רמת ביטחון גבוהה עם צמוד מדד מינימלי. לאחר שיחה עם איש מקצוע נוסף, הוא טען כי ניתן לשלם את אותו סכום בפחות שנים, אך עם יותר צמוד מדד.

בכוונה הבאתי דוג' שבהחזר החודשי אין הבדל אלא לטווח ארוך
איך מסתדר רמת ביטחון גבוהה עם צמוד מדד????

אני בניתי אלפי תמהילים , הסיכוי שצמודד מדד ישתלם - זה רק אם פריסת התשלומים תהיה מתחת ל 15 שנה
במצב הזה אתה כל חודש אוכל גם מהקרן
וההשפעה של המדד המוכה יותר

צמוד מדד לפריסה ארוכה של שנים - זה נזק עצום

• הוסף לסימניות
איך מסתדר רמת ביטחון גבוהה עם צמוד מדד????

אני בניתי אלפי תמהילים , הסיכוי שצמודד מדד ישתלם - זה רק אם פריסת התשלומים תהיה מתחת ל 15 שנה
במצב הזה אתה כל חודש אוכל גם מהקרן
וההשפעה של המדד המוכה יותר

צמוד מדד לפריסה ארוכה של שנים - זה נזק עצום
יש תוכנית למיחזור בשנים הקרובות

• הוסף לסימניות
לקת משכנתא צמוד מדד זה טעות מיסודה (רק עם יש סיבה טובה מאוד כמו צפי ודאי שהמדד ירד או אי יכולת החזר חודשי וכו') כי יש יעד לבן ישראל לעלות את המדד מכמה אחוזים בודדים כל שנה,
צריך להבין לא כל מה שנירא נוצץ זה טוב, צמוד מדד מתחיל נמוך אבל בסוף הוא עולה ועולה כל חודש החזרים החודשיים והוא מתווסף לקרן.

• הוסף לסימניות
לקת משכנתא צמוד מדד זה טעות מיסודה (רק עם יש סיבה טובה מאוד כמו צפי ודאי שהמדד ירד או אי יכולת החזר חודשי וכו') כי יש יעד לבן ישראל לעלות את המדד מכמה אחוזים בודדים כל שנה,
צריך להבין לא כל מה שנירא נוצץ זה טוב, צמוד מדד מתחיל נמוך אבל בסוף הוא עולה ועולה כל חודש החזרים החודשיים והוא מתווסף לקרן.
זה תלוי תקופה - ומעבר לזה, יש גם את עניים ההיוון שייתכן והוא פותר.
חוצמז'ה, שכשההפרש בריבית גבוה מידי - שווה לקחת צמוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה