- הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;1081210:תגידי תודה, המטפלת של אחותי אמרה שמגיע לה את מלוא הסכום (גם את חלקו של התמ"ת בשלושת השבועות האלו)
אני לא הייתי משאירה את ילדי אפילו לא לרגע אחד נוסף... אצל משהי שלא דוברת אמת...
נכתב ע"י כוכב103;1081210:תגידי תודה, המטפלת של אחותי אמרה שמגיע לה את מלוא הסכום (גם את חלקו של התמ"ת בשלושת השבועות האלו)
נכתב ע"י כוכב103;1081293:מי אמר שהיא לא דוברת אמת?
לדעתה, היא אמורה לקבל על שלושת השבועות האלו תשלום מלא, לא רק את חלקם של ההורים.
אכן סתם התבכיינות.נכתב ע"י כוכב103;1081293:דבר אחר לחלוטין כואב לי בנושא המשפחתונים, יש לי הרגשה שהמטפלות תמיד משדרות ניצול, חוסר הוגנות של ההורים ששולחים את ילדיהם, מסכנות, עשוקות ועוד.
נכון שהן עובדות קשה וזו עבודה שדורשת מסירות ופעילות סביב השעון וכו', אבל זו הבחירה שלהן וחבל מאוד שהן משווקות את עצמן בכזו צורה עגומה ונותנות להורים הרגשה דפוקה.
נכתב ע"י sh12;1081309:אכן סתם התבכיינות.
אני מאד מעריכה את המטפלת של הבן שלי, את האשיות שלה, ואת הכל!!!
אבל למרות הקושי, זו העבודה שבחרת לעצמך, אף אחד לא מחייב אותך לעבוד בזה, קשה לך מידי? חפשי עבודה אחרת!
גם לי קשה בעבודה, גם אני עובדת משרה מלאה, גם אני עובדת בחופש וגומרת מאוחר, עובדת בערב פסח וכו' ואם קשה לי? יוותרו לי?
אשמח מאד לשמוע מעוד אמהות.
נכתב ע"י קוביה;1081347:המטפלת של הבן שלי ביקשה שאשלם לה על החודש הראשון תשלום מלא על אף שכבר קיבלתי דרגה מהתמ"ת, וברגע שהיא תקבל אותו מהתמ"ת היא תחזיר את ההפרש להוריים, היא טוענת שהם מקבלות משכורת ראשונה רק בעוד חודשיים. ומשכורת על החודש הנוכחי הם יקבלו בסוף השנה, המפקחת אמרה לה להגיד להאמהות לשלם לה תשלום מלא על החודשיים הראשונים, והיא מבחינתה באה לקראת האמהות מבקשת רק על חודש אחד.
הדרישה הזאת נשמעה לי מוזרה ביותר. וכן מהיכן ההורים יכולים לשלם עכשיו סכום של 1780 ש"ח.
נכתב ע"י קוביה;1081360:כן נכון שנה ראשונה שלה,
נכתב ע"י sh12;1081202:ועוד משהו קטן. אם מטפלת חרדית רוצה את ההעלמות עין הקטנות של הציבור החרדי
[בצום עד 14:00 / פורים / הקלה בערב פסח / לא לעבוד בחול המועד / יום עבודה חלקי-08:00-16:00 ולא 9 שעות ביום]
אז בבקשה, יש גם מחוייבות והתאמה ללוח השנה, גם אם הוא דורש עוד יום יומיים.
א"א לדרוש הכל מכל הכיוונים.
בשביל זה צריך את הפיקוח.
נכתב ע"י GRN;1081313:נראה לי, שיותר מאשר שהגננות מתבכיינות (לא פגשתי את התופעה, אבל נניח) ההורים לא מעריכים את המאמץ של הגננת. סיפרו לי כמה אימהות שהיו להן טענות כאלו ואחרות על הגננת/מטפלת ואחרי שהן עצמן עסקו בתחום תקופה קצרה הן כבר לא פותחות את הפה ויודעות להעריך פי מאה.
העבודה של הגננת/מטפלת היא עבודה קשה פיזית ונפשית. כאשר העבודה מוערכת - קל יותר לשאת אותה. העבודה של הגננות והמטפלות לא באמת מוערכת כפי ערכה (המתנות הן כדי לתת להן "צומי", כדי "לשחד" אותן) ולכן כנראה קשה להן יותר.
אם יש לך אישור קבלת דרגה מהתמ"ת את לא צריכה לשלם לה יותר מהדרגה.נכתב ע"י קוביה;1081347:המטפלת של הבן שלי ביקשה שאשלם לה על החודש הראשון תשלום מלא על אף שכבר קיבלתי דרגה מהתמ"ת, וברגע שהיא תקבל אותו מהתמ"ת היא תחזיר את ההפרש להוריים, היא טוענת שהם מקבלות משכורת ראשונה רק בעוד חודשיים. ומשכורת על החודש הנוכחי הם יקבלו בסוף השנה, המפקחת אמרה לה להגיד להאמהות לשלם לה תשלום מלא על החודשיים הראשונים, והיא מבחינתה באה לקראת האמהות מבקשת רק על חודש אחד.
הדרישה הזאת נשמעה לי מוזרה ביותר. וכן מהיכן ההורים יכולים לשלם עכשיו סכום של 1780 ש"ח.
נכתב ע"י yosher2005;1081367:המטפלת שלי הראתה לי 3 הורים שחתמו לה שהם מאשרים לה את סיום המשפחתון בימי צום בשעה 14:00, היא ההורה הרביעי כי הבן שלה גם במשפחתון ואני החמישית - הייתי הרעה שלא הסכמתי.
שאלתי אותה אם היא צמה - והיא אמרה שלא.
אני עובדת עד 16:00
אין סיבה בעולם שבעלי שצם יצטרך לשמור על הילד בשעה שהיא לא צמה וסתם מתחשק לה לגמור מוקדם.
נכתב ע"י כוכב103;1081210:אני גם משלמת.
תגידי תודה, המטפלת של אחותי אמרה שמגיע לה את מלוא הסכום (גם את חלקו של התמ"ת בשלושת השבועות האלו)
נכתב ע"י הדרה;1081149:לא נעים אבל המטפלת צודקת
אני לא משפחתונית אבל ביתי נמצאת במשפחתון וכבר בר"ח אלול כשהתחילו המשפחתונים הסבירה לי המטפלת שהמטפלות שעבדות עם הלוח החרדי מפסידות 3 שבועות!
בבני ברק עובדות המשפחתוניות לפי הלוח הכללי והתחילו בסוף אלול
היא אמרה שדברה עם הרב משה שאול קליין ואמר להם ששבוע יקחו מההורים
היא שאלה אותי אם מקובל עלי 3 ימי איסרו חג, שושן פורים ולג בעומר.
הסכמתי וכמה שזה מעצבן הבנתי אותה לגמרי
אנחנו ההורים לא יכולים להיות אטומים לגמרי.
נכתב ע"י sh12;1083864:הבעיה שצריך להזדהות ולתת את פרטי המטפלת.
לא רוצה להגיע לשלב של הלשנה.
נכתב ע"י sh12;1083859:היא גם הסבירה לי שמטפלת שבחרה בלוח החופשות החרדי, התחייבה לו ולא יכולה לשנותו כל שנה, וידעה מראש שיהיו שנים בהם "ירדו שבועות" לעומת שנים בהם "יתווספו שבועות"
[היא באופן אישי, בגלל סיבה זו לא רצתה את הלוח החרדי]
אני עדיין ממתינה להנחיה רשמית מהתמ"ת / מנהלת המשפחתונים / מטפלת המשפחתון.
אשמח לשמוע מעוד נשים.
נכתב ע"י מירי 92;1083867:למה?
את מוציאה את סך ימי לימוד של משפחתונים מטעם התמ"ת
אם באמת חסרים ימי חופשה במשפחתון הנ"ל אז אין ברירה אלא להחזיר לה וכן להיפך אם חסרים ימי לימוד אין "למטפלת" ברירה אלא להחזיר לכם ההורים..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים