בקשה סקר נוסף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והפעם..........

איזו סופרת אתם הכי אוהבים לקרוא?

• אסתר קווין

הצבעות: 6 2.1%
  • באשי דירנפלד

הצבעות: 1 0.4%
  • בתיה ענה

הצבעות: 0 0.0%
  • יונה ספיר

הצבעות: 19 6.7%
  • ליבי קליין

הצבעות: 26 9.2%
  • מיה קינן

הצבעות: 59 20.8%
  • מיכל פרץ יהודה

הצבעות: 8 2.8%
  • דבורי רנד

הצבעות: 47 16.5%
  • רותי קפלר

הצבעות: 99 34.9%
  • אחרת, בתגובה באשכול

הצבעות: 19 6.7%

• סה"כ מצביעים
    284
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
@שירה שבלב נראה שהמגמה צועדת לכיוון ממש מסוים..
נכון
האמת אני מופתעת.... מחברות שלי לא שמעתי כל כך כאלה שהפייבוריט שלהם זה רותי קפלר...
יכול להיות שהיא טרנדית כאן בפורום???
בכל אופן יש זמן עד שבוע הבא והכל עוד יכול להשתנות!

• הוסף לסימניות
מה עם התוצאות הסופיות בסקר על הזמרים?

• הוסף לסימניות
וואו באמת תלוי במצב רוח יש כמה שמתחרות אצלי על המקום הראשון יונה ספיר, דבורי רנד, ליבי קליין, רותי קפלר
נלך על ליבי קליין

• הוסף לסימניות
נכון
האמת אני מופתעת.... מחברות שלי לא שמעתי כל כך כאלה שהפייבוריט שלהם זה רותי קפלר...
יכול להיות שהיא טרנדית כאן בפורום???
בכל אופן יש זמן עד שבוע הבא והכל עוד יכול להשתנות!
דווקא דבורי היא הטרנדית בבתוך וגם כמדומני בפרוג.
ומי שכתב את רותי קפלר, כתב אותה כי באמת יש לה משהו שאין לאף אחד.
משערת שהצעירות יותר נמשכות לדבורי
ואילו המבוגרים יותר - לרותי

• הוסף לסימניות
יונה ספיר
חבל שאי אפשר יותר מאחד...
מילה במילה.
וכן, זו ההצבעה שלי בדיוק.
תלוי באיזה יום...
תלוי במצב הרוח...
גם כן- לגמרי.
למרות שאם היו שואלים אותי את השאלה הזו לפני כמה שנים הייתי הרבה יותר חד משמעית... זה אומר שהתקדמנו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה