סקר - סדנת נגרות חינמית למעצבות

במידה ותערך סדנת נגרות חווייתית וחינמית באזור מגוריך, האם תרצי להשתתף?

• ארצה להשתתף אם זה לא יבוא על חשבון שעות העבודה שלי

• ארצה להשתתף רק אם מנחת הסדנה תהיה אשה ולא גבר

• ארצה להשתתף גם אם מנחה הסדנא יהיה גבר בתנאי שיקפידו על כללי ההלכה

• לא מעניין אותי בכלל

• ארצה מאד להשתתף ואשתדל להגיע

• עקרונית יכול להיות מעניין, אך למעשה אין לי זמן לדברים כאלו

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
אני שוקל לעשות סדנת נגרות לאדריכליות ומעצבות שבה המשתתפות תוכלנה ליצור בעצמן רהיט קטן וייחודי, בשיתוף פעולה עם חברות שונות שילמדו אתכן על חידושים טכנולוגיים פונקציונליים ועיצוביים בעולם המטבחים והנגרות.
אשמח לשמוע בתגובות איזה מתחומי הנגרות והמטבחים היה מעניין אתכן להכיר יותר לעומק, אשמח לשמוע כל רעיון.

• הוסף לסימניות
79 צפיות,
29 שענו לסקר,
לאף אחת אין נושא מסוים שמעניין אותה ללמוד עליו יותר?

• הוסף לסימניות
אותי מענין לדעת לבנות לבד ספסל ישיבה למטבח הכולל אחסון שאח"כ אני ישים ריפוד מעליו,
בעצם אני רוצה לדעת את הטכניקה של בניית ריהוט פשוט בשביל שאוכל לבנות הרבה לעצמי בשביל הצרכים שלי.

• הוסף לסימניות
באופן כללי טיפים לתכנון ופינישים בנגרות, איך להימנע מטעויות קלאסיות של מעצבות;)
אם תעלה רשימת נושאים יעזור למקד
תודה!

• הוסף לסימניות
רק למעצבות?
אותי מאוד מעניין נגרות, DIY זה ממש הכיף שלי.

• הוסף לסימניות
אני מאד מתעניינת בחידושים השווים והפרקטים.לא לזרוק סתם כספי לקוחות
אבל מה שבאמת חדש וששוה ,ויזכרו שאני המלצתי וייהנו כל פעם אני רוצה מאד.

• הוסף לסימניות
חיבורים נכונים בעץ ובניה נכונה של ארונות בשימוש בפלטות מתועשות ...
לראות מקרוב עבודה בנגריה , ללמוד את המכשירים והשימוש בהם וכו'
בעבר הרחוק בלימודים למדנו נגרות אך יותר התיחסו לחיבורים של עץ גושני ...

• הוסף לסימניות
רעיון ממש מקורי ומוצלח, אהבתי.
אותי מענין בניה של פריטים משלימים לבית כמו- שידה- מדף מענין- כוורת אולי, משהו שיוכל לשדרג את השירות.
ובעיקר- עצות לתכנון תכניות נגרות וכו'

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לדעת איך בונים ריהוט (גם ריהוט פשוט) שלא יהיו פשלות,שאוכל לתכנן נכון, להפיק את המירב וליצור חידושים.

• הוסף לסימניות
יותר מאשר הרצאה במקום ממוזג עם קפה.., מענין אותי לסייר בנגריה עצמה ולראות בעיניים
יחד עם הסבר איך למעשה מורידים פרויקט לביצוע מתוך תכנית שמעצב פנים הכין
מה התהליך, מה מייצרים בנגריה ומה מזמינים מחברה חיצונית, מה סדר העבודה
דגשים ומניעת טעויות נפוצות בתכניות נגרות

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על טעויות נפוצות של מעצבים/ות, בהגשת תוכניות נגרות ןממה מומלץ להמנע.
וכמובן חידושים תמיד מעניין לשמוע........

• הוסף לסימניות
אם לדייק יותר את הרצון שלי, ולחזק את מה שכבר כתבו מעליי:
חושבת שלחידושים רובנו כמעצבות נחשפות ומתעדכנות כל הזמן מהחברות עצמן ובתערוכות השונות, להבין נגרות בפועל ולקבל מידע מעשי ופרקטי בהיבט של המבצע- זה ממש חידוש
וגם, לא יודעת אם אפשרי במסגרת סדנה, לקבל כלים שיעזרו לנו להבין קצת יותר בעלויות ולענות ללקוחות על שאלת המליון דולר: זה מייקר?

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף להנ"ל עבדתי בעבר תקופה בשיפוצים בפרטי בנין הכל זורם אצלי אבל בתכניות ובפרטי נגרות לא משנה כמה שאני אבדוק ואתבונן עדיין חסר לי את הביטחון שאני מתכנן ברמה מושלמת.
כמו"כ לגבי המחיר בנגרות כל עיצוב קטן וכל משחק מייקר את העבודה וחשוב לי לדעת מה מייקר את העבודה ומה לא מייקר אלא זה סתם עצלנות של הנגר שעדיף לו לעבוד עם תכנית שבלונית.

• הוסף לסימניות
ולקבל מידע מעשי ופרקטי בהיבט של המבצע- זה ממש חידוש
וגם, לא יודעת אם אפשרי במסגרת סדנה, לקבל כלים שיעזרו לנו להבין קצת יותר בעלויות ולענות ללקוחות על שאלת המליון דולר: זה מייקר?
כמו"כ לגבי המחיר בנגרות כל עיצוב קטן וכל משחק מייקר את העבודה וחשוב לי לדעת מה מייקר את העבודה ומה לא מייקר אלא זה סתם עצלנות של הנגר שעדיף לו לעבוד עם תכנית שבלונית.

בול מה שחשוב גם לי.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים/ות,
הפקתי את הלקחים,
אנסה לארגן משהו כזה בחודשים הקרובים.
בינתיים אפשר להפנות אלי לקוחות ;)

• הוסף לסימניות
אם לדייק יותר את הרצון שלי, ולחזק את מה שכבר כתבו מעליי:
חושבת שלחידושים רובנו כמעצבות נחשפות ומתעדכנות כל הזמן מהחברות עצמן ובתערוכות השונות, להבין נגרות בפועל ולקבל מידע מעשי ופרקטי בהיבט של המבצע- זה ממש חידוש
גם אני חושבת כך!
חשוב לי גם ללמוד ולחדד על מנת לקבל בטחון בהורדת תכניות נגרות לביצוע

• הוסף לסימניות
אני מעצבת פנים ובעלי נגר וזה פלוס מאוד גדול מבחינתי לגבי כל מה שהעלתם פה לגבי:מייקר או לא איך נבנה פריטי מסויימים .מה נכון ומה לא .
ולגבי מי ששאלה אם רהיט שהוא יותר משחק אם זה עצלנות של נגר אם לעשות או לא .ברגע שיש יותר משחק אם סוגי עצים .קנטים ץפורמיקות וכו זה דורש הרבה יותר עבודה וחשיבה תכנונית .
אני מאוד ממליצה להכיר ןלראות ולשמוע על נגרות זה עוזר ומוסיף המון ידע ונכונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה