סקר על מסלולי נתיב

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני עוברת לנתיב ומתלבטת איזה מסלול כדאי? האם המסלול השימושי של 10 אתרים בהתחלה ועוד 1 כל חודש זה מספיק, או שכדאי לקחת את המורחב של 30 בבסיס ו12 כל חודש?
זה לא הרבה הפרש במחיר השאלה אם זה נצרך או לא?
עד עכשיו הייתי באתרוג ושם לא היה הגבלה כך שאין לי מושג ברור מה הצרכים שלי

אשמח לשמוע את עצתכם בהקדם
תודה:)

• הוסף לסימניות
לי יש את המסלול השני.
30 בבסיס ו-12 כל חודש
ואני מאד מרוצה
אני לא בלחץ כל הזמן ש"יו נגמרו לי האתרים לחודש הזה".
...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הייתי במסלול הראשון וזה לא מוצלח כי בתכלס צריך לפתוח כמה אתריםבחודש
ועברתי למסלול השני וזה מוצלח מאוד

• הוסף לסימניות
עקרונית, הבנתי מהם שניתן לעבור בין מסלולים,
אם יש לך חודש בו את לא עובדת או שאת יודעת שלא תצטרכי לפתוח - את יכולה לעבור למסלול הקודם...

• הוסף לסימניות
סתם שאלה

למה באמת לעבור מאתרוג לנתיב - אשמח לתשובה כי אני מאותרג

• הוסף לסימניות
כי הרבי אמר!!!

• הוסף לסימניות
זאת היתה הוראה

או תשובה לשאלה- ומיניה מה היתה השאלה

• הוסף לסימניות
גם אני עכשיו עוברת מאתרוג לנתיב
לא שאני מבינה מה זה יותר טוב
אבל המעסיקים שלי חסידי צאנז - והרבה שלהם מתיר רק נתיב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתחיל;811719:
או תשובה לשאלה- ומיניה מה היתה השאלה

זאת היתה הוראה גורפת!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה