סקר צבעים מעניין, לצלמים בלבד!

• הוסף לסימניות
אמל'ה
מקודם ראיתי את זה סגול חום
ואחרי שראיתי את את כל התמונות השונות
אני חוזרת ורואה את זהב ולבן - (לבן נוטה לכחול סגול)
כמה שהראיה שלנו זה אשליה - מפחיד

• הוסף לסימניות
כן זה נראה כך בהתחלה, בגלל שהלבן נוטה לכחול
תסתכלי על תמונות אחרות שהעלו ששם זה לבן בוהק
ואז תמצאי את הלבן האבוד.

• הוסף לסימניות
התכלת זה בעצם לבן, רק נראה כך בגלל סטיית WB

• הוסף לסימניות
הסתכלתי כבר 15 פעם

לא ראיתי צבע אחר אף פעם,

חוץ מבקובץ של התמונה המקורית, ובקובץ עם השלוש סוגי צבעים

• הוסף לסימניות
חחח חברה,
התמונה הזו פשוט צולמה בתת תנאים, בגרעיניות מטורפת עם WB לא מדויק לגמרי והיא חסרת קונטרסטיות לחלוטין.

כל מי שרואה זהב /לבן (ואף אחד לא רואה לבן בוהק- רואים לבן כחלחל/אפרפר) שפשוט יטה קצת את המסך ו... יראה נפלאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1542785:
לא הבנתי אם כל אחד רואה אחרת בגלל המסך או שכל מח מתרגם את שילוב הצבעים האלה אחרת?

ברור שזה אשמת המסך.

• הוסף לסימניות
אני רואה רק זהב לבן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1543025:
כל מי שרואה זהב /לבן (ואף אחד לא רואה לבן בוהק- רואים לבן כחלחל/אפרפר) שפשוט יטה קצת את המסך ו... יראה נפלאות.

עכשיו שאלתי את הבן שלי(באותו מסך שלי כמובן) מה הוא רואה והוא אמר לבן וצבע של חימר. שאלתי אם זה רק לבן או קצת סגול, אמר לי שזה לבן כמו שלג והוא לא רואה סגול בכלל. אצלי זה סגול חום ולא משנה מאיפה אני מסתכלת.

• הוסף לסימניות
הצבעים הן כחול (לא תכלת) ושחור. (אני מאלה שלא מצליחים לראות אחרת)

מי שרואה לבן וזהב, המוח שלו לא תרגם את הצבעים שמגיעים מהתאורה החמה הקדמית, ומהגרעיניות וסטיית הוויט באלאנס על הכחול כהה.

סרטון שמסביר את ההשליה : https://www.youtube.com/watch?v=AskAQwOBvhc#t=118

• הוסף לסימניות
לפעמים ככה ולפעמים ככה

כל כך מוזר!

• הוסף לסימניות
עד לאשכול זה, ראיתי רק שחור וכחול.
ופה, עם "תיקון" WB של שרי גולד, ראיתי זהב לבן.
המשכתי לקרוא את התגובות, חזרתי לראות את השמלה, והיא שוב חזרה לצבעיה המקוריים.

לאחר מספר דק' נכנסתי לאכול שוב, והתופעה חזרה על עצמה.

• הוסף לסימניות
יואו, הזוי במיוחד!!!
אני רואה לבן\זהב!!!
והראיתי פה לעוד משהק שרואה שחור\כחול!!!
באותו מסך...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהכי חכם לשאול את השאלה הזו בפורום ציור...

אני רואה זהב לבן
בינינו, אני באמת רואה חום וסגלגל-אולטרה, אבל המח שלי מבין שזה חום-זהב ולבן שהתכהה קצת בצל...)

בדיוק מאותה סיבה, שכשמציירים שלג עושים אותו עם צל תכלכל, ולא רק לבן בוהק...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1543073:
הצבעים הן כחול (לא תכלת) ושחור. (אני מאלה שלא מצליחים לראות אחרת)

מי שרואה לבן וזהב, המוח שלו לא תרגם את הצבעים שמגיעים מהתאורה החמה הקדמית, ומהגרעיניות וסטיית הוויט באלאנס על הכחול כהה.

סרטון שמסביר את ההשליה : https://www.youtube.com/watch?v=AskAQwOBvhc#t=118

אתה לא ראיתה איך נראה לבן זהב לכן אתה כותב ככה
אני ראיתי את שניהם
זה הזוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1542786:
כנ"ל סגול חום-זהבהב, פעם שניה שאני מסתכלת וזה לא השתנה. מעניין שבאשכול הארוך שם כמעט לא כתבו את זה וכאן כמה ראו ככה

מעניין מה הקטע, כשמישהו ידע שישתף...

המון כתבו את זה

• הוסף לסימניות
מוזר ביותר אני במסך רואה זהב לבן והבת שלי אומרת כחול שחור
ואנחנו מתגלגלות מצחוק כי אני לא מבינה איך היא רואה שחור כחול והיא לא מבינה איך אני רואה זהב לבן

• הוסף לסימניות
רק למה השמלה הזאת שווה את כל הדיון הזה? היא בכלל לא יפה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה