סקר קטן: האם גמ"ח כזה יהיה שימושי עבורך?

• הוסף לסימניות
ראיתי את המוצר הבא:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=133066
וחשבתי אולי להקים גמ"ח כזה
לקנות מטען או שניים כאלו וברגע שאדם מאבד את המטען שלו / המטען נשבר וכד' יוכל לבוא לקחת מהגמ"ח עד לקניית/תיקון וכד' של המטען שלו
האם זה נראה לכם שימושי?
כמה הייתם מתאמצים להשיג כזה מטען במידה והייתם 'נתקעים' בסיטואציה דומה?
תודה לכל המשיבים

• הוסף לסימניות
חשבתי על הרעיון.
כן, אני חושבת שזה עשוי להיות יעיל.
שיהיו זכויות החסד לעילוי נשמתו הטהורה.

• הוסף לסימניות
נראה לי רעיון מצוין.
אם היה גמ"ח כזה בקרבת מקום - הייתי מתאמצת לקחת ולהשתמש. (מרחקים לא הייתי הולכת בשביל זה, אלא מנסה להשיג אצל השכנים הקרובים מטען מתאים.)

בכלל, נראה לי עדיף לדאוג שיהיה לנו בבית אחד כזה...

• הוסף לסימניות
לנו יש בעבודה אחד כזה שמישהי הביאה... שימושי ביותר!

• הוסף לסימניות
בהחלט שימושי. אפילו מאד! ממליצה בחום. בקצב הדהירה הטכנולוגית, אין מנוס משימוש בר-מטען הזה.

• הוסף לסימניות
אמי קנתה את זה ולא עבד ובחנות התנערו לחלוטין

• הוסף לסימניות
נשמע טוב, בהצלחה!
אם את מקימה כזה גמ"ח אז תעשי גם סניף באזור שלי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1014421:
נשמע טוב, בהצלחה!
אם את מקימה כזה גמ"ח אז תעשי גם סניף באזור שלי....
:)
זו השאלה... עד אלי לא תתאמצי להגיע?
נשאל את אמא שלי אולי היא תרצה לפתוח סניף... ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנונימית;1014184:
ראיתי את המוצר הבא:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=133066
וחשבתי אולי להקים גמ"ח כזה
לקנות מטען או שניים כאלו וברגע שאדם מאבד את המטען שלו / המטען נשבר וכד' יוכל לבוא לקחת מהגמ"ח עד לקניית/תיקון וכד' של המטען שלו
האם זה נראה לכם שימושי?
כמה הייתם מתאמצים להשיג כזה מטען במידה והייתם 'נתקעים' בסיטואציה דומה?
תודה לכל המשיבים

מנסין שיש לי אם את רוצה שהגמ"ח ימשיך יש לקחת משכון מזומן (50 ש"ח) אחרת תוך חודש זה נסגר

• הוסף לסימניות
רעיון שימושי ביותר, אם כי לא נראה לי שהייתי מתאמצת מידי [יותר ממרחק בניין אחד...] להשיג מטען כזה. במיוחד כשרובנו משתמשים במכשירים כשרים, ואפשר בקלות יחסית למצוא מישהו קרוב עם מטען מתאים.
אם זה מתאים לכם, אפשר לקנות כמה מטענים כאלה [תלוי כמובן במחיר. מישהו כתב כאן שניתן להשיג באיביי ב-12 ש"ח כולל משלוח] ובמקום להשאיל כגמ"ח, פשוט לשים אותם במקומות שזה יוכל לבוא לתועלת הציבור [כולל, משרד, חדר מורות וכדו'.]
תזכו למצוות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה