דרוש מידע סקר קטן עם 2 שאלות, מאד יעזור לי אם תעני. תודה רבה!!!

לא. (רק לפעמים מרים בשביל להציץ ב'רשות הרבים' אם יש משהו מעניין)
ולא (חוץ מערבי חגים בשביל למצוא מכירות של בגדים וכדו')

1. מעלה רק כח הפרסום
2. עוברת עליו (חוץ מהעמודי שחור לבן)

רק חזק
ביקוז הסיפור בהמשכים.......

1. יתד כן, עיתוני פרסום לא.
2. קוראת תמיד, אבל רק חלקים מסויימים (מודעות מאורסים וכו')

הילדים מכניסים.
אני לא קוראת.

באופן אישי הכי פחות מעדיפה את יתד של שלישי

יתד לא
חזק לא
כח הפרסום ולעניין - כן - ברפרוף - לפי הזמן - לא כל העיתון

תודה לכולכן, עזרתן לי מאד,
הייתי משנה את הכותרת והופכת את זה לסקר רק שאני לא יודעת איך עושים את זה.
שאלתי אתכן כי רציתי שכולנו נדע איזה עיתון הכי נקרא ע"מ לפרסם בו.
אני לא קשורה לעיתונים אבל אם יש מקום שאליו לא מגיע העיתון אפשר להתקשר לעיתון ולדווח, הם עוקבים ודואגים שיגיע לכל המקומות.

תודה לכולכן, עזרתן לי מאד,
הייתי משנה את הכותרת והופכת את זה לסקר רק שאני לא יודעת איך עושים את זה.
אי אפשר לעשות סקר באא"ר (לא , לא צריך לשאול מה זה אא"ר , זה ראשי תיבות איש את רעהו ...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה