כללי סקר קטנטן..

• הוסף לסימניות
כמה זמן בממוצע לוקח לכם לעשות פלאייר רגיל,
שנראה מספיק מושך ומעניין אבל אין בו תדמית,
נניח של פרסום פעילות בקהילה או משהו כזה???

• הוסף לסימניות
בין רבע שעה לשבועיים, תלוי בפלייר ותלוי בלקוח

• הוסף לסימניות
נגיד וזה לקוח נוח שנותן לך את כל הבמה לעשות כטוב בעינייך
בסביבות שעה-שעתיים בלי לחץ ואם הוא יותר מושקע אז יותר זמן
הזמן הזה לא כולל את הגהת הלקוח ששם יושבים לפעמים כפול או משולש
ממה שישבת על הפלייר בעיצוב הראשון

• הוסף לסימניות
לא תמיד תלוי בלקוח. לפעמים לא נחה עליך הרוח מאיזו סיבה שתהיה - רעב, עייף, אין מצב רוח, נמאס'ך לעבוד/בא לך לטייל, רגע לפני ניתקת את הטלפון על מישהו מרגיז, הגוף דואב, יותר מדאי חם, אכלת יותר מדאי וכו'

בלי כל הצרות לוקח לי בערך 40 דקות/שעה משהו שאני (והלקוח) מסופק ממנו.
לפעמים מצ'פרים אותי מלמעלה ולוקח ממש פחות זמן, אז אני לא שולח מיד שלא יחשוב ששלפתי לו משהו מוכן.

• הוסף לסימניות
מכל התשובות עולה תוצאה אחת, תפרט מה מטרת הסקר ותקבל תשובה יותר ממוקדת.
(כמה זמן לוקח להרוויח 700 שקל?! תלוי אם נפלו עליך ממרום שתי מיתוגים מאלף ועד תיו והרעיון ישב לך הראש ממש מהקפה של הבוקר...:))

• הוסף לסימניות
80% תלוי בלקוח.
לפעמים מגיע לקוח שלא נעול בעצמו על מה שהוא רוצה-זה משגע את כל החשיבה של היצור...
והזמן בהתאם...
כשיש התמקדות- זה 3/4 עבודה.

וכשהלקוח בסדר-צריך שליוצר תהיה התמקדות ואז,לדרך...

זה מאוד אינדיוידואלי וספציפי לכל נושא ולקוח בנפרד...

תכל'ס,עד שבוע זה נורמלי.

• הוסף לסימניות
רבע שעה עד חצי אם מדובר בלקוח שנותן יד חופשית. אם מדובר בלקוח שהוא מגיה סדרתי - הרבה הרבה יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה