- הוסף לסימניות
בכוונה אני פותחת את זה באיש את רעהו כי זה נוגע לכל הפורומים המקצועיים לדעתי.
מחילה מראש ממי שזה יראה לו אשכול קטנוני או לא נצרך, אבל הוא בכל זאת בהחלט קשור לפרוג.
חלק א':
מה גורם לך ללחוץ על לחצן התודה לעבודה?
א. אני מכיר/ה את הבן אדם ו/או רוצה מסיבה כל שהיא לפרגן לו אישית
ב. אני חושב/ת שיש לעבודה פוטנציאל להיות טובה
ג. רק אם העבודה מושלמת.
ד. יש על זה כבר 50 תודות אז זה חייב להיות משהו מדהים
ה. התודות שלי תלויות רק בטיב העבודה בעיני בלי שום קשר למי שעומד מאחוריה ומה הגיבו עליה .
ו.אחר (פרטו)
חלק ב':
מה מונע ממך ללחוץ על לחצן התודה גם במקרה שהעבודה מצאה חן בעינייך?
א. העבודה אמנם טובה אך לא מושלמת ומאותו ניק שהעלה אותה הייתי מצפה ליותר.
ב.אין על זה הרבה תודות אז כנראה שזה טוב רק לטעמי האישי
ג.הבן אדם לא שולח תודות אף פעם לי/לאחרים
ד.אני לא חושב שהבן אדם הזה צריך את התודה שלי
ה. הבן אדם הגיב פעם תגובה שנגדה את הדעה שלי ו/או הפריעה לי באיזה צורה ו/או כל סיבה אישית אחרת לא לפרגן לו.
ו. אחר
ולמה כל זה לי בעצם? כיוון שברור שתודות מהוות כאן מדד כל שהוא, השאלה שלי היא למה- אם למקצועיו/ אי מקצועיות נטו, או להתנהגות אתית נכונה/לא נכונה, או מה?
אשמח לדיון ענייני ומעניין, בין השאר כדי לקבל מדד אישי, כיוון שאני רואה שאנשים לעיתים נמנעים מלצלצל לעבודות שאני מעלה ולא כי הן פחות טובות מעבודות אחרות שמצלצלים להן הרבה גם אם הן לא מושלמות כלל וגם אני עצמי מצלצלת המון, ולא בהכרח למה שמושלם בעיני אלא לפעמים כדי לתת מוטיבציה לבן אדם, אז קצת לא ברור לי הקטע.
שוב סליחה אם זה נשמע קטנוני, אבל אנחנו בני אדם והמוטיבציה להעלות, להשתתף בפורום בכלל ולפרגן לאחרים תלויה בין השאר בפרגון שאנחנו מקבלים...
תודה לעונים!
מחילה מראש ממי שזה יראה לו אשכול קטנוני או לא נצרך, אבל הוא בכל זאת בהחלט קשור לפרוג.
חלק א':
מה גורם לך ללחוץ על לחצן התודה לעבודה?
א. אני מכיר/ה את הבן אדם ו/או רוצה מסיבה כל שהיא לפרגן לו אישית
ב. אני חושב/ת שיש לעבודה פוטנציאל להיות טובה
ג. רק אם העבודה מושלמת.
ד. יש על זה כבר 50 תודות אז זה חייב להיות משהו מדהים
ה. התודות שלי תלויות רק בטיב העבודה בעיני בלי שום קשר למי שעומד מאחוריה ומה הגיבו עליה .
ו.אחר (פרטו)
חלק ב':
מה מונע ממך ללחוץ על לחצן התודה גם במקרה שהעבודה מצאה חן בעינייך?
א. העבודה אמנם טובה אך לא מושלמת ומאותו ניק שהעלה אותה הייתי מצפה ליותר.
ב.אין על זה הרבה תודות אז כנראה שזה טוב רק לטעמי האישי
ג.הבן אדם לא שולח תודות אף פעם לי/לאחרים
ד.אני לא חושב שהבן אדם הזה צריך את התודה שלי
ה. הבן אדם הגיב פעם תגובה שנגדה את הדעה שלי ו/או הפריעה לי באיזה צורה ו/או כל סיבה אישית אחרת לא לפרגן לו.
ו. אחר
ולמה כל זה לי בעצם? כיוון שברור שתודות מהוות כאן מדד כל שהוא, השאלה שלי היא למה- אם למקצועיו/ אי מקצועיות נטו, או להתנהגות אתית נכונה/לא נכונה, או מה?
אשמח לדיון ענייני ומעניין, בין השאר כדי לקבל מדד אישי, כיוון שאני רואה שאנשים לעיתים נמנעים מלצלצל לעבודות שאני מעלה ולא כי הן פחות טובות מעבודות אחרות שמצלצלים להן הרבה גם אם הן לא מושלמות כלל וגם אני עצמי מצלצלת המון, ולא בהכרח למה שמושלם בעיני אלא לפעמים כדי לתת מוטיבציה לבן אדם, אז קצת לא ברור לי הקטע.
שוב סליחה אם זה נשמע קטנוני, אבל אנחנו בני אדם והמוטיבציה להעלות, להשתתף בפורום בכלל ולפרגן לאחרים תלויה בין השאר בפרגון שאנחנו מקבלים...
תודה לעונים!
הנושאים החמים

Reactions: אוראל סולטן, שולחן וכיסא ו-אינדה3 //